Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Zizu szerintem soha nem fog támadás építést begyakoroltatni. Ő ehhez túl kreatív. A védelmet meg lehet szervezni, de egy Real Madrid szintű támadósortól elvárható, hogy megoldják. Ez hiba vagy sem, eddig hozott pár kupát neki.
A hétvégi vereség meg simán a ZZ sara, vagy mégsem? 3 meccs zsinórban ebből 1 BL csoport meccs, 1 El Clasico. Minden kp-s fáradt a válogatott szünet miatt és 1 le is sérül (Martin). Nehéz úgy matekozni, hogy jó legyen minden meccs. Talán a Cadizt gondolta úgy, hogy belefér pihentetni Mendy-t, Casemirot és Valverdét, mert valamikor pihenni kell Modricnak és Kroosnak is. Úgy gondolom, hogy a terv az volt, hogy pihen Mendy, Case, Fede, a Shaktar ellen meg Kroos, Modric, hogy a klasszikusra a legerősebb kp rendelkezésre álljon.
Az igazolások terén, szerintem Hazard az ő sara, de Jovic nem. Jovic szerintem egy Mbappe pótlék akart lenni a vezetőségtől (fiatal, jó mutatók), ha már a francia nem volt elérhető. Messziről lehetett látni, hogy Jovic nem az a játékos, aki nekünk kell/fekszik.
A hétvégi vereség meg simán a ZZ sara, vagy mégsem? 3 meccs zsinórban ebből 1 BL csoport meccs, 1 El Clasico. Minden kp-s fáradt a válogatott szünet miatt és 1 le is sérül (Martin). Nehéz úgy matekozni, hogy jó legyen minden meccs. Talán a Cadizt gondolta úgy, hogy belefér pihentetni Mendy-t, Casemirot és Valverdét, mert valamikor pihenni kell Modricnak és Kroosnak is. Úgy gondolom, hogy a terv az volt, hogy pihen Mendy, Case, Fede, a Shaktar ellen meg Kroos, Modric, hogy a klasszikusra a legerősebb kp rendelkezésre álljon.
Az igazolások terén, szerintem Hazard az ő sara, de Jovic nem. Jovic szerintem egy Mbappe pótlék akart lenni a vezetőségtől (fiatal, jó mutatók), ha már a francia nem volt elérhető. Messziről lehetett látni, hogy Jovic nem az a játékos, aki nekünk kell/fekszik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Egyébként szerintem a jó mentalitás hiányzik most a csapatból. Tele vagyunk Bale, Hazard, Mariano, Isco féle beleszarok nímandokkal.
Hát hol van már CR mindenkit f..ra húzunk mentalitása? Hogy lökdösi Jesét a pályát, hogy takarodj már letámadni?
Ramos is, én nem is tudom...egyáltalán nincs meg benne idén ez. Zidane is elmondja, a sablont, és nem érzed, hogy a rengeteg léhűtő teljesítménynek amit leadnak a fentiek, meg Marcelo stb. annak lenne következménye.
Nincs egy olyan játékosunk, akit most a többiek követnének, aki úgy megy ki a pályára, hogy a többiek ránéznek és azt gondolják, igen, így kell nekünk is kimenni, ma csak a 120% elfogadható, és nyerni fogunk nincs más opció...
De lehet még csak idény elején vagyunk. A shaktar ellen nagyon kellene ez a mentalitás. Ebben azért azért bízok, mert a legjobb 11-ünkben többen is vannak. Marcelohoz képest üde színfolt Mendy akarása, Isco helyett Valverde 90 perces robotolása, és akármilyen ügyetlen, Vini is...Benzemát sem tudom bántani (pedig én nagyon sokat ekéztem évekig), de hétvégén is ő volt az, aki végig futotta az egészet.
De, hogy a cserepadunk semmire nem jó az is biztos. A kezdő is csak egy TOP szint alattig.
Hát hol van már CR mindenkit f..ra húzunk mentalitása? Hogy lökdösi Jesét a pályát, hogy takarodj már letámadni?
Ramos is, én nem is tudom...egyáltalán nincs meg benne idén ez. Zidane is elmondja, a sablont, és nem érzed, hogy a rengeteg léhűtő teljesítménynek amit leadnak a fentiek, meg Marcelo stb. annak lenne következménye.
Nincs egy olyan játékosunk, akit most a többiek követnének, aki úgy megy ki a pályára, hogy a többiek ránéznek és azt gondolják, igen, így kell nekünk is kimenni, ma csak a 120% elfogadható, és nyerni fogunk nincs más opció...
De lehet még csak idény elején vagyunk. A shaktar ellen nagyon kellene ez a mentalitás. Ebben azért azért bízok, mert a legjobb 11-ünkben többen is vannak. Marcelohoz képest üde színfolt Mendy akarása, Isco helyett Valverde 90 perces robotolása, és akármilyen ügyetlen, Vini is...Benzemát sem tudom bántani (pedig én nagyon sokat ekéztem évekig), de hétvégén is ő volt az, aki végig futotta az egészet.
De, hogy a cserepadunk semmire nem jó az is biztos. A kezdő is csak egy TOP szint alattig.
- ___Samy___
Az, hogy most nem jött senki, az nem a stadion miatt van, hanem a covid miatt.
Siralmas a támadójáték, de ilyen nevsortol nem is várnék mást. Karim meg Vini a használható ember, a többi kula. Jobb oldalunk nincs konkretan. Így kutya nehéz.
Ha fejben úgy ott leszünk nagyjából az idényben, mint a tavasszal, akkor jók lehetünk. Játék ide vagy oda.
Siralmas a támadójáték, de ilyen nevsortol nem is várnék mást. Karim meg Vini a használható ember, a többi kula. Jobb oldalunk nincs konkretan. Így kutya nehéz.
Ha fejben úgy ott leszünk nagyjából az idényben, mint a tavasszal, akkor jók lehetünk. Játék ide vagy oda.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A védelem meg a középpálya egész pofás, kapus is magára talált már egy ideje, hála az égnek.
Pedig kapuban is volt matekozás.
Ami elöl van az elég gyászos, pláne a Hazard Jovic páros fényében, ez az összeg akár a kasszában is maradhatott volna, mert a sokéves Benzema, meg a lelakott isco vasqez van még mindig terítéken, Asensiot is ide veszem.
Aztán van még két csikó brazil tehetség, akik inkább csere vagy kölcsön szintek, de még mindig előrébb vannak mint a fentiek, számomra....ami megint csak gáz.
Temetéshez még korán van, de ilyen hazai vereségek remélem nem lesznek sűrűn, bár a meccset nem néztem, azért kellemetlen.
Egyébként meg, itt van ez a Covid, stadionprojekt meg sztm tuti vannak képben igazolások is.
Ráadásul elöl két izmosabb játékos kapufa.....ehhez képest egész jók vagyunk.
Legalább már Bale nincs itt.
Pedig kapuban is volt matekozás.
Ami elöl van az elég gyászos, pláne a Hazard Jovic páros fényében, ez az összeg akár a kasszában is maradhatott volna, mert a sokéves Benzema, meg a lelakott isco vasqez van még mindig terítéken, Asensiot is ide veszem.
Aztán van még két csikó brazil tehetség, akik inkább csere vagy kölcsön szintek, de még mindig előrébb vannak mint a fentiek, számomra....ami megint csak gáz.
Temetéshez még korán van, de ilyen hazai vereségek remélem nem lesznek sűrűn, bár a meccset nem néztem, azért kellemetlen.
Egyébként meg, itt van ez a Covid, stadionprojekt meg sztm tuti vannak képben igazolások is.
Ráadásul elöl két izmosabb játékos kapufa.....ehhez képest egész jók vagyunk.

Legalább már Bale nincs itt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Nyertünk pár éven belül 4 BL-t.realistahuni írta: Én nem küldeném el, ha viszont elküldik ebben a szezonban akkor valószínű, hogy Hazard és Jovics az ő sara, mert a kérésére jöttek. Akárhogy nézzük, 200 millió le a wc-n, ha nem nyerünk kupát szerintem megy is, mert már most mindenhol világvége hangulat van, nem csak a fórumon.
Mai napig felfoghatatlan ez és rohadtul nem érezzük még át mit is csináltak a fiúk.
Lett tervezve pár év, ahol picit pihi van, újraépítjük brigádot stb, erre pont a mostani támadóigazolások fuccsoltak be telibe, amit pont el tudtunk még költeni az amúgy nem túl nagy büdzséből plusz bejött még ez a korona dolog is....
El kell fogadni, hogy ez van, szar a helyzet, de ez mind azért van, hogy jobb legyen minden pár év múlva nem lehet mindig a csúcson lenni, az sajna lehetetlen és az hogy ez alatt kaptunk egy bajnoki címet az maga a csoda bakker

Egésszel tényleg nem lenne baj, ami most van nálunk, csak ahogy írták is korábban a Jovic+Hazard duó miatt tűnik csúnyának a helyzet, nélkülük egy rossz szót nem lehetne arra szólni ami most van, mert ez most a realitás, amit el kell fogadni, mert még hagyján, hogy újra lesz a csapat építve pár éven belül komoly nevekkel, de még mi a stadion projektet is lebonyolítjuk ezalatt, ami aztán pláne a pofátlanság netovábbja....

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem küldeném el, ha viszont elküldik ebben a szezonban akkor valószínű, hogy Hazard és Jovics az ő sara, mert a kérésére jöttek. Akárhogy nézzük, 200 millió le a wc-n, ha nem nyerünk kupát szerintem megy is, mert már most mindenhol világvége hangulat van, nem csak a fórumon.
én nem, de részremről ez a cadiz elleni az övé volt.Realista24 írta: Na, nézzük, ki küldené el ZZ-t.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg nézem, hogy ki az a hülye aki elzavarná szerencsétlent, miközben bajnokságot nyer ezzel a kerettel.kodo írta:A picsaba, rosszra nyomtam.Realista24 írta: Na, nézzük, ki küldené el ZZ-t.![]()
Pont azt akartam írni hogy megvan a velemenyem azokról akik sírnak mar most hogy ki kéne rúgni zidane, erre ramentem hogy igen.![]()
A támadósor egy rossz vicc.Majd észre fogjuk venni, ha lesznek újra értelmes támadóink, hogy mi is volt a gond.
A kp szerintem nem gond. Viszont a szélsők normális fellépésének a hiánya az szintén mínusz.
A nacho-marcelo kettős segíti támadásban a fantasztikusan erős támadósorunkat..ez a gond.
Mielőbb minőségi támadókat kell venni és lecserélgetni majd idővel az öregeket,C-kategóriás arcokat is. Addig ne is akarja senki elővenni Zidanet vagy más edzőt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szamomra ez a kerdes inkabb a szezon vegen lesz relevans. Jelenleg nem aktualis.
Vannak elvarasaim Zidane iranyaba, de nagyjabol ugyanazok mint amik eddig is. Tavaszra szeretnem latni hogy egy Real Madrid szinten legalabb ertekelheto tamadojatekot kialakit. Nem urfocit, csak olyat amitol nem hanyom el magam minden meccsen. Tudatosan kialakitott helyzetek, a nalunk gyengebb csapatok ellen lathato mezonyfoleny, ilyesmik. Ez nem nagy keres - ez a minimum amit egy mindenkori Real Madrid edzonek teljesiteni KELL. Es ezzel a kerettel is!! Ehhez nem kell MBappe, meg Haaland meg Sancho... koncepcio kell. Reszemrol ez alol nincs tovabb kibuvo, nincs tovabb haladek, ha ebben a szezonban sem latszik pozitiv iranyu valtozas, akkor el kell engedni ezt a dolgot sajnos.
Eredmeny szinten nincsenek kulonosebb elvarasaim, de azert az abszolut minimumot teljesitsuk - BL csoportbol tovabbjutas, es legyunk lotavon belul a szezon vegeig a bajnoksagban, nem szeretnek 7-10 pontos hatranyt tavaszra ez ellen a Barca ellen. Ha ezek nem sikerulnenek azert nagyon csalodott lennek, de nyilvan trofeakat nem varok el.
Ironikus hogy annak idejen Zidane miatt ultem le egy-egy meccs ele, most meg eljutunk oda hogy legszivesebben kikapcsolnam, es csak megszokasbol ulok le megnezni mert tudom hogy egy rakas szar lesz. De a forum nepenek hozzaszolasait olvasva masok is ebben a helyzetben vannak.
Vannak elvarasaim Zidane iranyaba, de nagyjabol ugyanazok mint amik eddig is. Tavaszra szeretnem latni hogy egy Real Madrid szinten legalabb ertekelheto tamadojatekot kialakit. Nem urfocit, csak olyat amitol nem hanyom el magam minden meccsen. Tudatosan kialakitott helyzetek, a nalunk gyengebb csapatok ellen lathato mezonyfoleny, ilyesmik. Ez nem nagy keres - ez a minimum amit egy mindenkori Real Madrid edzonek teljesiteni KELL. Es ezzel a kerettel is!! Ehhez nem kell MBappe, meg Haaland meg Sancho... koncepcio kell. Reszemrol ez alol nincs tovabb kibuvo, nincs tovabb haladek, ha ebben a szezonban sem latszik pozitiv iranyu valtozas, akkor el kell engedni ezt a dolgot sajnos.
Eredmeny szinten nincsenek kulonosebb elvarasaim, de azert az abszolut minimumot teljesitsuk - BL csoportbol tovabbjutas, es legyunk lotavon belul a szezon vegeig a bajnoksagban, nem szeretnek 7-10 pontos hatranyt tavaszra ez ellen a Barca ellen. Ha ezek nem sikerulnenek azert nagyon csalodott lennek, de nyilvan trofeakat nem varok el.
Ironikus hogy annak idejen Zidane miatt ultem le egy-egy meccs ele, most meg eljutunk oda hogy legszivesebben kikapcsolnam, es csak megszokasbol ulok le megnezni mert tudom hogy egy rakas szar lesz. De a forum nepenek hozzaszolasait olvasva masok is ebben a helyzetben vannak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
keretet kellene már frissíteni, de még mindig azt mondom zizu hamarabb el fog menni magától, mint hogy kirúgják
A picsaba, rosszra nyomtam.Realista24 írta: Na, nézzük, ki küldené el ZZ-t.

Pont azt akartam írni hogy megvan a velemenyem azokról akik sírnak mar most hogy ki kéne rúgni zidane, erre ramentem hogy igen.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, nézzük, ki küldené el ZZ-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az igéretes fiatalok egy része, főleg akik nem 30-40 millióba kerültekToniKroos írta: Állítólag idén azt ígérte, hogy több lehetőséget ad a fiataloknak, ahhoz képest egy kb. 5 évvel ezelőtti kezdőt küldött fel.

távoztak, mert ők voltak piacképesek, nem a megbukott játékosok...
amit nem értek, ha már fiatalok, hogy Militao miért csak vészhelyzetben játszik
egy válogatott szünet után fáradt Ramos/Varane helyett mi indokolta hogy nem kezdett ?

Ez a mai meccs Zidane bukása volt. Hiába látta be hibáját a félidőben, akkor már nehezebb változtatni a meccs képén és késő is volt. Állítólag idén azt ígérte, hogy több lehetőséget ad a fiataloknak, ahhoz képest egy kb. 5 évvel ezelőtti kezdőt küldött fel.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Azért az érdekelne, hogy ZZ hogyan készült taktikailag erre a meccsre az elmúlt két hétben. Meg, hogy mennyire érzi, hogy a veterán barátai sajnos nem ütik meg a szintet már rotációs opcióként sem. Hogy mit mondhatott félidőben, miután 4 csere után is ugyanazt a lófaszt nyomta a csapat.
Na mindegy, majd a Shakhtar meg a Barca ellen nyerünk.
Na mindegy, majd a Shakhtar meg a Barca ellen nyerünk.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Nagyon adom. Sokkal fontosabb most a stabilitás, mint egy két kupa. Személy szerint is nagyon szimpatikus ahogy a klub vezetősége eljár a covid megjelenése óta.dzsi91 írta:Tartom ,hogy az öreg olyan stabilan lehozza nekünk a válságot új stadionnal mindennel,hogy leuraljuk megint a világot amíg mások majd úsznak az adósságban.Realista24 írta: Covid ide, beruhazas oda, Perezeknek sikerült kb nullasra kihozni az üzleti évet a beszámoló szerint.
Elvileg a pénz megvan Mbappera.
Camavinga ügyében nagyon jól állunk.
Le a kalappal.
![]()
Ezért is nem kell panaszkodni a játék miatt. Minden eggyes trófea amit elhozunk a 2 aranykorszak között ajándék.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tartom ,hogy az öreg olyan stabilan lehozza nekünk a válságot új stadionnal mindennel,hogy leuraljuk megint a világot amíg mások majd úsznak az adósságban.Realista24 írta: Covid ide, beruhazas oda, Perezeknek sikerült kb nullasra kihozni az üzleti évet a beszámoló szerint.
Le a kalappal.
![]()
Ezért is nem kell panaszkodni a játék miatt. Minden eggyes trófea amit elhozunk a 2 aranykorszak között ajándék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyelőre csak cikket olvastam, most prezentalta Perez.revolver írta: hol érhető el? rm.com-on még csak a tavalyit látom, beküldöd pls?
Marcan olvastam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
hol érhető el? rm.com-on még csak a tavalyit látom, beküldöd pls?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Covid ide, beruhazas oda, Perezeknek sikerült kb nullasra kihozni az üzleti évet a beszámoló szerint.
Le a kalappal.
Le a kalappal.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema