https://youtu.be/QzrpZMAZJys
Megtaláltam a legtrashebb popzenét ami tetszik is

Ha ma kezdenék NFL-t nézni, tuti, hogy a Jaguarsnak szurkolnék Minshew miatt
Hogy ne legyen off teljesen: Azon gondolkozom, hogy ha Mayfieldnek lenne még egy szar éve, elkövetné-e a Browns azt a hibát, hogy nem hivja le az 5.eves opciojat/elcserélné? Őt nagyon megnézném egy jobb edzői stábbal. Szerintem baromi jó qb, csak értékelhetetlen az egész rendszer a Brownsnál. Szvsz BB abból a csapatból Chiefs kalibert épített volna rövid idő alatt. Inkompetens az egesz vezetőségük. Dorsey összehozott egy top10-es emberallomanyt 2 év alatt, nagyon jól is draftolt, es őt is elküldték, mert nem jöttek az eredmények. Szerintem ma is ki fognak kapni a Bengalstól. Akik a Chargerssel majdnem X-eltek, csak Bullock kihagyta a meccs végi FG-t (A húzódás szerintem kamu). Burrow kicsit szokja a légkört és simán jók lehetnek már erre a szezonra is. Jók az elkapói, AJ Green végre kapott egy olyan QB-t akivel képes lehet még 2-3 jó szezonra, ha a sérülések elkerülik.
Másik téma pedig porontyhoz szólna, ha olvassa (illetve azokhoz akik collage fociban otthon vannak), hogy Trey Lance jövőre a drafton top 15 pick lehet-e? Highlightsok alapján simán NFL kaliber még ha FCS divíziós is az egyeteme. Wentz is a North Dakota-n játszott, és ha éppen nem ő/vagy a csapata nagyrésze van kórházban, akkor simán átlag feletti irányítónak számít szerintem. Ezért érdekelne, hogy neki lenne e helye kezdőként valahol a ligában szerintetek?