Ahogy tavaly. Szilárd védelem, stabil kp, Ramos tizi vagy Karim villanás. Plusz Ødegaardtól én személy szerint sokat várok.Babinho írta:
A bajnoksághoz.
Borúlátó vagyok.
Iszonyat gyenge a támadó sorunk. Real szinten jóformán vállalhatatlan.
A védelem rendben és az alapjatek is, de rangadokat nem tudom hogy fogunk hozni.
Eddig is ott voltak, mégse tudták őket használni. Messi maradt = ezután se fogják.Babinho írta: Ráadásul itt van nekik a Coutinho, Dembele, Griezman trió, akiknek nem volt helyük a csapatban, most mégis úgy tűnik, idén új lappal folytathatják.
Vagy lehangoló. Húzzuk ki valahogy addig és szarunk mindenre. Nem tudni, majd meglátjuk. Az előzmények: nyugodt nyár, stabil vezetőség, Zidane, összetartás mellettünk szól mindenképp. Meglepne ha ez a Messi színjáték jó hatással lenne a Barcára.Babinho írta: Ráadásul az elnökválasztás is mostmár motiváló lehet a csapatnak tavasszal, izgalmas új projekt indulhat, Bartoék takarodnak, ez üdítő lehet a csapatnak.
Sajnos ez az idény olyan lesz mint a tavalyi a részünkről. Küzdelmes. Ugyanazzal a recepttel szerintem behúzzuk, simábban mint a tavalyit. Aztán 21-ben remélem el tudjuk hozni akiket el kell, és váltunk valami élvezhetőbb játékra.