SOS
SZTE
Kreditátviteli kérelemnél csak a döntés alatt álló tárgyakat kell felvenni, vagy a már teljesített és ekvivalencia vizsgálaton elfogadott tárgyakat is?
Előre is köszi a választ!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. szeptember 12., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 12., szombat 21:03
Mivel egyre több melóhely home office-os, így sok helyen nem gond már szerintem.'shutterisland írta: volt olyan opcio is, bar apa-anya munkahelyen nem tudom mennyire dijaznak, ha megtoljak 2 het karantennel a ket hetes kiruccanast.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 12., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 12., szombat 21:00
Vagy két hét karantén, nem? Én fix ezt választanám.'shutterisland írta: ezt a reszet ertem mondjuk, pl 5 fos csalad ha szeptember 1 utan ment haza valahonnan akkor 3 kilo.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 12., szombat 20:58
Gyorstesztet ne keverjük ide. Kb semmire sem jók.Mekk Elek írta: Több teszt, több hamis eredmény. Gyermekorvosnő mondta a héten, hogy amikor megkapták a teszteket, kipróbálták magukon a két asszisztensével együtt. Többször, több napon át. Az eredmény: egyszer pozitív, egyszer negatív, egyszer pozitív, egyszer negatív...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 12., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Mekk Elek » 2020. szeptember 12., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 12., szombat 20:45
Több teszt, több bevétel.'shutterisland írta: en nem vagyok hive a bezarasoknak, de mikor napi 20 eset volt hetekig atlagban, akkor mindent elkaszaltak, most meg amikor hetente tobb ezer, akkor meg egymas hegyen hatan ugralnak a discokban, meg autos talalkozoktol kezdve lakodalmakig mindent csapatnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 12., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 12., szombat 19:27
semmi különleges bejelentést nem kell várni, inkább csak egy "kötetlen" beszélgetés lesz középpontban a covid-dal és a jelenlegi (gadasági) helyzettelMarky írta:Lesz is. A munkahelyemen még legalább 8 hónap bezárásra készülnek.'shutterisland írta: de ugye tavasszal ment a talalgatas, meddig tarthat ez az egesz, remeltuk, hogy oszre lecseng, aztan jott az "idei ev mar ramegy" verzio, most meg mar az sem lepne meg, ha meg a jovo tavasszal is lenne egy harmadik kor.
20:00 királyi TV: bejelent valamit a mester.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 12., szombat 18:45
Lesz is. A munkahelyemen még legalább 8 hónap bezárásra készülnek.'shutterisland írta: de ugye tavasszal ment a talalgatas, meddig tarthat ez az egesz, remeltuk, hogy oszre lecseng, aztan jott az "idei ev mar ramegy" verzio, most meg mar az sem lepne meg, ha meg a jovo tavasszal is lenne egy harmadik kor.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 12., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2020. szeptember 12., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 12., szombat 13:23
de ma hazánkban nincs is demokrácia és jogállamiság seMarky írta:Szerintem a demokrácia egy konszenzuson alapuló társadalmi berendezkedés, ahol minden réteg megfelelően képviselve van. Ma politikailag nincs képviselve a szavazók fele, hiába ül a parlamentben több párt, a kormány dolgaiba a 2/3 miatt konkrétan 0 beleszólásuk van.El Sie7e írta: a koalíciós kormányzást el kell felejteni, semmi értelme, a rengeteg egyezkedés és ultimátum ami azzal járna nem előre vinné az országot
A Monarchia idejében működött ez utoljára az országban.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 12., szombat 13:22
Szerintem a demokrácia egy konszenzuson alapuló társadalmi berendezkedés, ahol minden réteg megfelelően képviselve van. Ma politikailag nincs képviselve a szavazók fele, hiába ül a parlamentben több párt, a kormány dolgaiba a 2/3 miatt konkrétan 0 beleszólásuk van.El Sie7e írta: a koalíciós kormányzást el kell felejteni, semmi értelme, a rengeteg egyezkedés és ultimátum ami azzal járna nem előre vinné az országot
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. szeptember 12., szombat 13:17
Ne érts félre, én abszolút egyetértek a dologgal, sokkal több kárt okozna egy újabb leállás.El Sie7e írta:mert nem is kellel magico írta:
Orbán királyunk a napokban nyilatkozott, azt mondta NEM az a cél most, hogy mindenki otthon maradjon és leálljon újra az ország. Tehát nem lesz![]()
ha mindenki betartaná a távolságtartásra/maszkviselésre vonatkozó szabályokat, akkor a vakcina elkészültéig ki lehetne bírni a jelenlegi egészségügyi kapaciátsok (szabad ágyak, lélegeztetőgépek, a humán erőforrás rendelkezésre állása már más kérdés ott úgy érzem lehetnek bajok) mellett
jelenleg is az aktív 7000 körüli fertőzöttből kevesebb mint 300 szorul csak kórházi kezelésre
persze mondogatják ezt a kaliforniai esetet, hogy 4-5 hét elteltével fog az idősek körében is jobban terjedni a járvány, de pont erre lenne jó a maszkviselés/távolságtartás, időseknek fenntartott bevásárlási idősáv
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 12., szombat 13:16
a szivárványkoalíció az ország több pontján bizonyítja az önkormányzati választások óta, hogy alkalmatlan a kormányzásraFaust írta: Nem ok tehetnek majd rola, hanem Soros es a koronavirus.
Egyebkent meg ha belebuknanak (nem fognak), ott lenne vegleg vege az orszagnak, ha ez a baloldalnak csufolt ultrapiszi komplett csodtomeg, elukon a kigyozoval, ujra pozicioba kerulne. Szornyu dilemma ez, a szar es a fos kozott valasztani, de inkabb a szilard halmazallapot.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 12., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 12., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 12., szombat 12:57
mondtam én egy szóval is h a fidesznek ez most sikerülni fog és ők a tutik?Dupla D írta:Húha. Ez elég magaslabda. De majd az idő eldönti a következő pár évben, hogy a Fidesznek hogy megy a válságkezelés.El Sie7e írta:
a baloldal csak a felfelé ívelő világgazdasági időszakban tudná jól vezetni az országot, bár 2002-2007 között ez sem igazán sikerült![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem