Közben tök jó a Williams - Ferrari csata. Mint a régi szép időkben.

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 13., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. szeptember 13., vasárnap 17:02
Defekt lehetett?babaking írta: Buli van
Stroll jó nagyot repült, látszott rajta, hogy egy picit megijedt
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 13., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. szeptember 13., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 13., vasárnap 15:41
Azért nem rúgják ki mert megbeszélték, hogy nem fogják. Gondolom amikor tavaly megegyeztek az FIA-val akkor tudták, hogy az idei év kuka, és bevállalták, hogy elkerüljék a kizárást. Csak arra nem számítottak, hogy ennyire kukák lesznek, és, hogy a Covid miatt nem 1 hanem 2 kuka_Bushido_ írta:Fúúú, pedig mennyire adná magát egy Flavio a csapat élére. Kár, hogy nem akar már visszatérni.Remy írta: Berger nyilatkozott jól. Olaszokkal nem fognak nyerni.
Egyedül az öreg Flavio tudná ezeket gatyába rázni, de ő már nem fog visszatérni. Külsős ember kell. Előző aranygenerációt is főként egy francia és angol ember hozta össze nekik, nem olasz.![]()
Csak az ember egyszerűen nem érti, hogy mire várnak a Ferrarinál. A vak is látja,hogy nem stimmel sok minden. Miért nem küldik vissza a főnököt, a korábbi munkakörébe (ott állítólag jó volt), nem csapatvezetőnek való.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. szeptember 13., vasárnap 15:28
És máris a második tömegbaleset, második SC. Mint egy tipik Monacói NagydíjRemy írta:Rajt előtt már szerelték. Ez sajnos már indulás előtt kukázva lett... Lec viszont remélem odarakja magát!!!!!Nika91127 írta: Hát, hm... Valami nem volt oké a RB-al. Jól elkapta a rajtot, és mintha behúzta volna a kéziféket. Jó kis kavarodás volt, a monacói szépen elrajtolt. Hamilton kicsit elrontotta a rajtot. Hajrá!
Amúgy év egyik legjobb futama lehet, de ezt a pályát soha nem fogjuk látni többé.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 13., vasárnap 15:27
Rajt előtt már szerelték. Ez sajnos már indulás előtt kukázva lett... Lec viszont remélem odarakja magát!!!!!Nika91127 írta: Hát, hm... Valami nem volt oké a RB-al. Jól elkapta a rajtot, és mintha behúzta volna a kéziféket. Jó kis kavarodás volt, a monacói szépen elrajtolt. Hamilton kicsit elrontotta a rajtot. Hajrá!
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. szeptember 13., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 12., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. szeptember 12., szombat 17:24
Fúúú, pedig mennyire adná magát egy Flavio a csapat élére. Kár, hogy nem akar már visszatérni.Remy írta: Berger nyilatkozott jól. Olaszokkal nem fognak nyerni.
Egyedül az öreg Flavio tudná ezeket gatyába rázni, de ő már nem fog visszatérni. Külsős ember kell. Előző aranygenerációt is főként egy francia és angol ember hozta össze nekik, nem olasz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 12., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. szeptember 12., szombat 7:20
Tavaly a kaotikus nemet nagydij utan kijott egy video, amiben legalabb 4-5 alkalommal a boxbol szolnak Vettelnek, hogy gyere be, valtsunk x gumira. Vettel folyamatosan felulbiralja a csapatot, hogy szerinte ez hulyeseg, ezzel biztosan poziciokat buknak. Vegul igaza is lett, masodik helyen ert celba.chronic írta:Ennél intelligensebbnek gondolom Vettelt, az,hogy mostanában össze-össze rezzent a csapattal az a frusztráció és a csapat teljes hozzá nem értéséből fakadt, az nonszensz,hogy a box falról kérdezgették Vettelt,hogy melyik lenne a jobb taktika.Santi írta: Vettelre kiváncsi leszek, nemcsak a teljesítményre, hanem pályán kívüli magatartására is.
Van egy olyan érzésem, hogy nehezen dolgozza fel a Ferraritól való viharos távozást.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 11., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 11., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. szeptember 11., péntek 21:39
Ennél intelligensebbnek gondolom Vettelt, az,hogy mostanában össze-össze rezzent a csapattal az a frusztráció és a csapat teljes hozzá nem értéséből fakadt, az nonszensz,hogy a box falról kérdezgették Vettelt,hogy melyik lenne a jobb taktika.Santi írta: Vettelre kiváncsi leszek, nemcsak a teljesítményre, hanem pályán kívüli magatartására is.
Van egy olyan érzésem, hogy nehezen dolgozza fel a Ferraritól való viharos távozást.
Nem tudom. Új környezet, új impulzusok, talán ha kap egy hozzáértőbb stábot és persze jó autót akkor simán elől lehet.Anthony írta: Vettel? Ő már bukott pilóta, a csávó évek óta szét van esve fejben is. Neki már csak lefelé vezet az út.
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. szeptember 11., péntek 21:08
babaking írta: Viszont a belső nezetből átjön, hogy milyen brutális a tempó és az egy kicsit megdobogtatja a szívemet.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 11., péntek 20:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 11., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 11., péntek 18:04
Nézés szintjén egyetértek. De ha bepöccintem a PSt vagy beülök egy gokartba, máris más a helyzetalexoxladjackoxi írta:Ezek a köridők csak engem nem hoztak soha lázba?babaking írta: Brutális, hogy milyen gyorsak ezek az autók. Binotto azt mondta, hogy legalább 20 másodperccel gyorsabbak lesznek mint a MotoGP (1:45.5)
A nem hivatalaos F1-es pályarekord Barichellóé:1:18.704. - még egy 2004-es V10-el
Ehhez képest még nincs vége a 2. szabadedzésnek, de Bottas eddigi legjobb ideje 1:16.989.
Brutális. Kíváncsi vagyok hol a vége, és mi lesz a pole kör.Az a baj ezzel, hogy szemre nem olyan látványos, nem lesz tőle jobb a verseny, hisz mindenki ugyanannyival lesz gyorsabb. Csak játék a számokkal. MotoGP futam közben is kinek tűnik fel, hogy 20 seccel lassabbak? Semmit nem számít, hiszen nem egymással versenyeznek, hanem mindenki a saját kategóriájában. És persze az a vicc, hogy a MotoGP általában sokkal látványosabb, izgalmasabb egy F1-es futamnál. Persze lehet csak én vagyok ilyen faék.
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 11., péntek 17:54
Ezek a köridők csak engem nem hoztak soha lázba?babaking írta: Brutális, hogy milyen gyorsak ezek az autók. Binotto azt mondta, hogy legalább 20 másodperccel gyorsabbak lesznek mint a MotoGP (1:45.5)
A nem hivatalaos F1-es pályarekord Barichellóé:1:18.704. - még egy 2004-es V10-el
Ehhez képest még nincs vége a 2. szabadedzésnek, de Bottas eddigi legjobb ideje 1:16.989.
Brutális. Kíváncsi vagyok hol a vége, és mi lesz a pole kör.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem