Jimet sakkozni küldték. Egy tükör elé.Realista24 írta:Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 21., szerda 21:38
Jimet sakkozni küldték. Egy tükör elé.Realista24 írta:Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 21., szerda 21:24
Csak azert kerdem, mert az eddigiek alapjan en azt lattam tole legnagyobb problemanak, h rendre jobboldalon jatszik, ami nem az a poszt amibol a legtobbet kitudna hozni. De ha baloson is olyan mint jobboson, akkor nincs mirol beszelni rola..Babinho írta:Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 21., szerda 21:15
Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. október 21., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 21., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 21., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 21:08
Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 21., szerda 21:07
abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be kerültRealista24 írta:Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 21., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 21:05
Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 21., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 21., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 25., péntek 13:57
A heten rej legalabb a foldreszt eltalalta, afrika-afrikaziro4vr írta: A brazilnál már csak az argentin keret szarabb, nem baj majd nézzük az olaszokat meg a görögöket a vbn.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 25., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 25., péntek 13:34
Hehe eljinxelte a brazikokat mint Remy a Real veretlensegi meg góllövő sorozatat.ziro4vr írta: Most nézem váleszbe őt hívták be nem Vinot. Kell neki is a hájp, mondjuk a braziloknál is baj van ha befér.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 25., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 21., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 8., kedd 19:10
Vagy esetleg Rodrygo sebessege es Vinicius hatekonysaga: Vinicius Goes. Biztos vinnek mint a cukrot.reeed_ati írta: Sokszor elő szokott jönni, hogyha ezt a két brazilt egybe lehetne gyúrni, akkor milyen pöpec kis játékos lenne belőlük..
Vini sebessége, tökössége, Rodrygo higgadtsága, lövőtechnikája és kész is van: Rodrygo Junior, még kva jól is hangzana..![]()
Szerintem Rodrygo többet fog játszani, lévén nincsenek olyan riválisai a jobboson, mint Vinyónak Hazard.., épp ezért én is tőle várnám a nagyobb fejlődést.
Baloson nyilván Hazardot kell formába hozni, nyomatni orrba szájba, ha megint kuka lesz, akkor nincs más opció, jöhet Vini. Benne van az is, hogy egy Hazard rásérüléssel, megfordul az, amit fenn írtam és Viniből lesz főszereplő a baloson..
Egyébként Rodrygo nem lenne jó ilyen second striker szerepkörben?, vagy akár kétcsatáros játékban?
Csak mert itt lesz Ödegaard, tuti kipróbálnék egy 4-3-1-2-őt, ahol a norvég osztogatna a két támadó mögött és akkor elől Benz+Rodry..
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 8., kedd 10:09
ez valószínű, csak ő sem jobbszélső.Szerintem Rodrygo többet fog játszani, lévén nincsenek olyan riválisai a jobboson, mint Vinyónak Hazard..,
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. szeptember 6., vasárnap 16:55
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem