az első PL meccsen senki sem fogja tudni senki nevét, vagy majd a mezről leolvassák egymásét?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 7., hétfő 18:03
az első PL meccsen senki sem fogja tudni senki nevét, vagy majd a mezről leolvassák egymásét?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 7., hétfő 9:02
Nem vagyok biztos benne, hogy ezt Lampard meg fogja ugrani, sőt.illgner írta: Várjuk ki, hogy fogják beépíteni ezt a sok új játékost a Chelsea-be. Az azért nem úgy van, hogy hirtelen tökéletesen működik egy teljesen új felállás. Lampard most nagyon komoly bizonyítási kényszerbe került, mert elképesztő pénzeket költöttek el igazolásokra. Majd kiderül, képes lesz-e megbirkózni a jóval nagyobb nyomással.
HozzászólásSzerző: Steven » 2020. szeptember 7., hétfő 7:50
Szerintem pont egy jó csapatba igazolt. Tele fiatal tehetséges játékossal, fiatal ambiciózus edző, jó fizetés, jobb bajnokság. Amúgy is fiatal még nagyon, simán tud dobbantani 24-25 évesen kiforrott játékosként, ha nem jön be a londoni kaland.andreas9109 írta: komolytalan csapatba igazolt, neki egy Real-Bayern-Barca szintbe kellett volna előrelépni.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 7., hétfő 1:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 6., vasárnap 19:45
21 éves. Karrier ende. Persze.andreas9109 írta:komolytalan csapatba igazolt, neki egy Real-Bayern-Barca szintbe kellett volna előrelépni.Kerlon írta:
Mer?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 6., vasárnap 19:43
Egy Kante-Kovacic-Havertz-Pulisic-Ziyech-Werner sor minden csak nem komolytalan. Lesz ott tempó meg tűzerő, brutál sok gólt fognak lőni. A védelem kérdéses, ha fele annyira lesz bohózat, mint tavaly akkor bajnokesélyesek.andreas9109 írta:komolytalan csapatba igazolt, neki egy Real-Bayern-Barca szintbe kellett volna előrelépni.Kerlon írta:
Mer?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 6., vasárnap 19:30
olyan bajorosan nagy lett az arcandreas9109 írta:komolytalan csapatba igazolt, neki egy Real-Bayern-Barca szintbe kellett volna előrelépni.Kerlon írta:
Mer?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 6., vasárnap 14:26
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2020. szeptember 6., vasárnap 14:09
komolytalan csapatba igazolt, neki egy Real-Bayern-Barca szintbe kellett volna előrelépni.Kerlon írta:Mer?andreas9109 írta:
Ennyit Havertz karrierjéről.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. szeptember 5., szombat 23:29
Mendes utánozhatatlan abban amit csinál.'shutterisland írta: fabio silva
portowolves
ami miatt erdekes, hogy 18 evesen kb 20 meccsel es 3 gollal a hata mogott, 40 miller.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 5., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. szeptember 5., szombat 20:14
Kercsó írta:ez official? vagy csak belga pletyka?Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
160 milliós Hazard. :faplm:![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. szeptember 5., szombat 19:50
ez official? vagy csak belga pletyka?Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
160 milliós Hazard. :faplm:
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. szeptember 5., szombat 18:07
Hat meg Cesc, Ballack, Anelka, Cech, JoeCole, Carvalhochronic írta:Én speciel kedveltem a Terry-Lampard-Drogba féle brigádot, jó kis spílerek játszottak ott, prime Essien, fiatal Robben, később egy Malouda, egy mindig jó Bosingwa.Whiteheart írta: A Chelsea az aki nekem nem nagyon sokat ártott és jó lenne ha ők nyernek pl-t,![]()
![]()
Abra papa közel sem olyan gátlástalanul és patkány módon öntötte bele a lóvét a csapatba mint a mostani arab majmok, akik csak élőszereplős fifázni jöttek európába.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 5., szombat 17:48
Bale-ről már volt vita, nekem egyértelműen bukta volt.Realista24 írta:Bale ehhez képest nem volt bukta, sőt.kiserik írta:
Hülyére szívattak minket. A Tottenham után a Chelsea is.![]()
Hazardnak még van ideje, kérdés, hogy akarata van-e elég.
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. szeptember 5., szombat 17:41
Én speciel kedveltem a Terry-Lampard-Drogba féle brigádot, jó kis spílerek játszottak ott, prime Essien, fiatal Robben, később egy Malouda, egy mindig jó Bosingwa.Whiteheart írta: A Chelsea az aki nekem nem nagyon sokat ártott és jó lenne ha ők nyernek pl-t,
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. szeptember 5., szombat 17:31
En nem tudom, szurkolok nekiandreas9109 írta:Ennyit Havertz karrierjéről.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
kozben havertz hivatalos a chelseanal.
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 5., szombat 11:17
Mer?andreas9109 írta:Ennyit Havertz karrierjéről.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
kozben havertz hivatalos a chelseanal.
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 5., szombat 0:15
OlvasnakRealista24 írta:A Real meg közleménybeBabinho írta: Ceballos menni vissza London. Instán rakta ki![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 4., péntek 22:54
Bale ehhez képest nem volt bukta, sőt.kiserik írta:Hülyére szívattak minket. A Tottenham után a Chelsea is.Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
160 milliós Hazard. :faplm:![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem