Hatalmas gratula Gaslynak, elképesztő dolog, amit ma véghez vitt. Annyira szurkoltam neki, amióta visszaült a fiókcsapatba, olyan magabiztossággal, lazán és nem mellesleg gyorsan vezet, hogy öröm nézni. Nekem egyre szimpatikusabb a srác. Nagyon szorítottam, hogy Sainz ne előzze meg, valahogy a Mclarenes srácokat én továbbra sem nagyon bírom. Persze ehhez hatalmas szerencse kellett, dehát kit érdekel, Alpha Taurival futamot nyerni, el sem hiszem, hogy ilyen ebben az ocsmány Merci-korszakban megtörténhet, de vannak még csodák. Kicsit féltem a srácot, mert oké, megérdemelné a Red Bullos ülést, de Verstappennel tuti nem bírna azért, meg eleve nagyon a hollandra is van szabva az az autó. Annyira biztos nem sülne be, mint tavaly, de nem is biztos, hogy jól sülne el a dolog. Ellenben ezt az Alphát rászabták. Kérdés, hogy a későbbiekben merre vezet az útja, meg milyen ívet vesz a karrierje, mindenesetre akárhogy is lesz, ezzel a sikerrel örökre beírta magát a történelemkönyvekbe. Nagyon ritkán 5-6 évente van ekkora meglepetés győztes (Maldonado, előtte asszem Vettel szintén itt Monzában a Torroval) Ott van Hülkenberg neki még egy nyamvadt dobogó sem jött össze, erre itt van ez a srác, aki már tavaly felállt egyszer a pódiumra, most meg győz. Óriási!