Azt nem is vitatom, de hogy rengetegen ezt a sztorit úgy fogják előadni, hogy Barto miatt lépett volna Leo az tuti. Pedig minden szart megkapott, és ezzel együtt ég meg évek óta. És mondom, szerintem, ha jön az új elnök jövőre hosszabbítani fog és majd jön a nyilatkozat tőle, hogy esze ágába nem lett volna soha elhagyni a csapatot, de Barto tönkre baszott mindent.csababarca írta:poronty írta: Azért biztos szerez szimpátia pontokat sokaknál, hogy sírtak a gyerekek, meg az asszony, hogy maradjanak, és sokan mártírként tekintenek rá, és abszolút figyelmen kívül hagyják, hogy már itt se lenne, ha ingyen elengednék. Pláne mikor jövőre hosszabbít egy új elnöknél, ahol elmondhatja, hogy sose akart menni, csak ilyen vezetőség mellett ez volt az egyetlen lehetősége.
De Ő el is mondta, hogy elment volna ha tud, nem mismásolta el ezt a kérdést.
Én azt se zárom ki, hogy az elejétől tudták, hogy sansztalan, hogy elengedjék, miután a záradék határideje lejárt, hogy ingyen léphessen. Szerintem ugyanúgy tudatosan csinálták a média felhajtást, mint a válogatottnál, hogy senki ne beszéljen mennyire nyakig benne van a dolgokban. A válogatottnál rákenhette Higura meg a többire, de a barcánál fényesre nyalták a picsáját évek óta, és még így is az a sztori, hogy túszként tartják fogva szegényt. Barto inkompetens, de itt Messi-nek mindenbe van beleszólása, az edzőtől kezdve a stábon át, az igazolásokig.