kozben havertz hivatalos a chelseanal.
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 4., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:29
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:28
Podcastjében mondta, hogy a szerződése végét megvárja és aztán eldönti, hogy ráhúz e még egy évet, de az már egy jó kor a visszavonulásra. Azt is megpendítette, hogy lehet már 22-Ben úgy érzi majd, hogy elég. Viszont mindenképpen innen szeretne visszavonulniillgner írta: Igen, de 2023-ig van szerződése, az alap, hogy kitölti, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Mivel sosem a gyorsaságából élt meg, szerintem vígan el tud ő játszani ezen a szinten 34-35 éves koráig, ahogy Lampard, Pirlo, Gerrard, Modric, és még sorolhatnám a neveket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 3., csütörtök 19:49
Haha így van. Megnyugodni abszolút nem tudok, na nem Terry miatt, ő nem érdekel. A török-magyar miatt.DinhoL írta: Pisti nyugodj meg, szent a béke! Túlreagálod megint, nem volt itt semmi odaszúrás de ha R24 úgy érzi akkor úgyis kiderül, nincs nekem vele semmi gondom. Már megkövettem magam a kifejezésért, holott sztem még mindig sokkal szebb szó használat mint egy "patkányozás" vagy "férgezés" mondjuk.
De a topic-nál maradva akkor, hogy Terry például miért nem szimpatikus:
- lenyúlta a csapattársa/barátja nőjét, megcsalta a nejét
- többször tett rasszista kijelentéseket
- több érdekes esete volt londoni pubokban
elsőre ezek jutnak eszembe.
Na, több szót ez a téma nem is érdemel.
Lassan itt a török-magyar, szurkolgassunk!!![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 3., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 3., csütörtök 18:26
Minek ez a stílus?!DinhoL írta:Na szép, ezt megkaptam de megérdemlem hisz elfelejtettem, hogy francia drukker vagy.Realista24 írta:
Szerintem meg vigyázz a szarra, főleg Anelkaval. Bár a Barcás a legkulonlegesebb allatfajta.![]()
A kifejezés lehet túl erős volt, de hát az a csapat ezt hozza ki belőlem.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. szeptember 3., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 3., csütörtök 17:33
h3x0r írta:Pedig Ovrebo után azt hittem jó emlékeid vannak róluk.DinhoL írta: Na szép, ezt megkaptam de megérdemlem hisz elfelejtettem, hogy francia drukker vagy.![]()
A kifejezés lehet túl erős volt, de hát az a csapat ezt hozza ki belőlem.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. szeptember 3., csütörtök 17:23
Pedig Ovrebo után azt hittem jó emlékeid vannak róluk.DinhoL írta: Na szép, ezt megkaptam de megérdemlem hisz elfelejtettem, hogy francia drukker vagy.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 17:18
Belőlem is a Barcasok.DinhoL írta:Na szép, ezt megkaptam de megérdemlem hisz elfelejtettem, hogy francia drukker vagy.Realista24 írta:
Szerintem meg vigyázz a szarra, főleg Anelkaval. Bár a Barcás a legkulonlegesebb allatfajta.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 3., csütörtök 9:24
Na szép, ezt megkaptam de megérdemlem hisz elfelejtettem, hogy francia drukker vagy.Realista24 írta:Szerintem meg vigyázz a szarra, főleg Anelkaval. Bár a Barcás a legkulonlegesebb allatfajta.DinhoL írta: Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak.focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. szeptember 3., csütörtök 8:55
szvsz egy Lahm féle befejezést látok reálisnak nála.illgner írta: Kroos 2 év múlva miért vonulna vissza? Akkor lesz 32 éves, Xabi Alonso ennél idősebb volt, amikor a Bayernbe igazolt pont Toni helyére. Nem szoktam Kroos interjúkat olvasni, lehet, hogy mondott olyat, hogy ő 32 évesen vissza akar vonulni, de egyáltalán nem jellemző, hogy ezek a játékosok ilyen életkorban már befejeznék az aktív pályafutásukat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 3., csütörtök 4:11
Mindegy kit ejtettek ki előtte, én azt mondom a döntőben az a hígfos barsza is verte volna őket annyira befosva és szarul játszottak. Borzalmas volt.Az anfield nélkül fogatlan óriások. Plusz ha mi nyerünk blt egy olyan tizivel az internet felrobbant volna.KovaLlos írta:
![]()
![]()
mutatja a bajnokok ligája,OK A LIVERPOOLNAK ÖSSZEJÖTT
![]()
ha bárkit más...előtte kiejtettek pár csapatot a bárki másból.Előtte évben meg ha a Relon kívül bárki más jön akkor meg lehet megnyerik
...olaj city...de az Abras Chelsea milyen szimpatikus volt
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 3:59
Szerintem meg vigyázz a szarra, főleg Anelkaval. Bár a Barcás a legkulonlegesebb allatfajta.DinhoL írta: Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak.focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 3., csütörtök 1:53
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 3., csütörtök 1:42
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 3., csütörtök 1:39
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 3., csütörtök 1:37
Kroos 2 év múlva miért vonulna vissza? Akkor lesz 32 éves, Xabi Alonso ennél idősebb volt, amikor a Bayernbe igazolt pont Toni helyére. Nem szoktam Kroos interjúkat olvasni, lehet, hogy mondott olyat, hogy ő 32 évesen vissza akar vonulni, de egyáltalán nem jellemző, hogy ezek a játékosok ilyen életkorban már befejeznék az aktív pályafutásukat.Kercsó írta:
Elbírta volna a csapat a Kroos, Valverde, Odegaard, Casemiro, VdB vonalat. Modric nyomott egy restartot, de ő se lesz már fiatalabb. Kroos is max.2 év és visszavonul.
Iscoból meg lehetne pénzt csinálni.
ez az én Fifám
offból ki.
sehogy se lesz szimpatikus a MU, akkor inkább a Chelsea. (főleg a 12-es BL döntő miatt)
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 3., csütörtök 1:11
Jogos, Wayne Bridge az állatfaj jelzőt lehet, hogy konkretizálná mondjuk féregre. Egyébként Anelkának is több balhéja volt, mint jó szezonja.Steve írta:DinhoL írta: Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak.focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
![]()
![]()
![]()
Őszintén Terryt sem értem, de Anelka mégis mitől volt “állatfajta”???!![]()
![]()
Most inkább nem neveznék meg a csapatod és annak múltjából nem igazán szimpatikus figurákat.![]()
Anelka állatfaj..megyek aludni![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem