reméljük knézy nem olvassa a forumot, mert agyfaszt fog kapni egy ilyen mondattól.mert a labda még mindig gömbölyű...

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 19., szombat 23:11
reméljük knézy nem olvassa a forumot, mert agyfaszt fog kapni egy ilyen mondattól.mert a labda még mindig gömbölyű...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 19., szombat 23:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 23:06
ziro4vr írta:a meccs felét a földön fogja tölteni, ebben biztos vagyok...nem tudom eddig mennyit esett, de a klasszikuson sokat fogGT37 írta: Neymartól sokat várok majd amúgy, szvsz Carvajalnak vagy Arbeloának meggyűlik majd vele a baja.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 22:44
a meccs felét a földön fogja tölteni, ebben biztos vagyok...nem tudom eddig mennyit esett, de a klasszikuson sokat fogGT37 írta: Neymartól sokat várok majd amúgy, szvsz Carvajalnak vagy Arbeloának meggyűlik majd vele a baja.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 19., szombat 22:43
Az biztos, hogy utóbbi időben már nem kellett félni a Barca meccsektől, még a tartalékcsapattal is lezúztuk őket.R.M.C.F írta:Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 19., szombat 22:39
Ettől félek a legjobban, mármint a kontrázástól, kötetlen posztoktól, a védelmünk azért még korántsem tökéletes, Bale oldalán Adriano fog védekezni, gondolom, úgyhogy a brazilnak elég nagy valószínűséggel be fog csúszni egy lap, CR meg mindig veszélyes sajnos.Galacticos írta:remélem jövőhét szombaton inkább ancelotti mourinhosra veszi a figurát, és kontrákra rendezkedünk be. én egyébként csatár nélkül játszanék hátul varanenal, carvajallal a többi adott, modric, illarra,isco,bale,dm,cr. elöl kötetlen posztok és fussanak, cselezzenek...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 19., szombat 22:28
Hát igen, más lesz.Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 22:11
ez jogos igazad van de én akkor is azt akarom látni ahogy mondjuk busquets eladja és cr, bale és dimaria vércseként lecsap, és vérben forgó szemekkel vezetik rá puyolra és piquére...Mike írta:ezek a meccsek nagyban fejben dőlnek el, és ott végre sikerült felnőnünk a feladathoz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 19., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 22:07
azért a barca verésekben mourinhonak hatalmas szerepe volt. ellenük építette fel ezt a csapatot három év alatt, most ancelotti totál mást akar. bár az látszik hogy amikor van terület, amikor van hely futni, cselezni még mindig akkor a legjobb a csapatunk.Mike írta:én úgy vagyok vele h jelenleg jobban tartok bármilyen más csapattól mint a Barcától. Az nem kérdés h sokkal előrébb tartanak, de az egymás elleni meccs az más. Ez a csapat megtanult nyerni ellenük, és mostmár elhiszik hogy képesek legyőzni őket, idegenben is. Függetlenül attól h egy fos amit eddig művelünk, a klasszikust sztem behúzhatjuk.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 19., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 21:55
tökéletesen egyetértek, az atletico majd kipukkan ezt nem fogják tudni tartani végig, főleg costa előbb-utóbb majd elfogy aztán egyre több pontot fognak elhullajtani.R.M.C.F írta:A barcára kell figyelni,az AM majd lekopik.....most van 3 pont köztünk.....ezt kell tartani,a mi csapatunk szerintem tavaszra fog robbanni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 21:45
TBone írta:nem tripla lesz, csak valami ide-oda pattogó, végül persze a lába elé kerülő csicska gól...
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 19., szombat 21:15
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem