Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. augusztus 30., vasárnap 18:16

Ertem en,hogy joban vannak a taborok,de nem kell hazai palyat adni a Fradinak ilyen feltunoen.

Hoppa,meglep,hogy nem kifele..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 29., szombat 23:06

Tavaly tavasszal tiltották ki a nemzetiségek himnuszát a szlovák bajnokságban a stadionokból, így a magyart is. Erre adott válasz lehetett a füttyszó a szlovák himnusznál.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 29., szombat 22:59

Persze van a zrika, meg a beszólogatás - mint pl Nflben a trash talk de van egy határa és a tiszteletet meg kell adni. Tehát pl a himnusz fütyülés nálam nem fér bele.

Más : amikor az Újpestnél cot a címer balhé ha jól emlékszem több csapat szurkolótábora is kiállt mellettük. A lelátón meg ment a "nincs cimeretek" rigmus. Az első része a tisztelet a másik meg a zrika.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. augusztus 29., szombat 19:04

El Sie7e írta:
Marky írta:
Nem lehet megszakítani ezt az örökös, fölösleges harcot? :shifty:
de, abszolút, sőt ez lenne a legjobb
de amíg a futball szurkolók között inkább ez a nacionalist réteg dominál esélytelen
Előre leszögezem, nem tartozom az ultrakhoz, bár válogatott meccseneken mindig a B szektorban szerettem ülni, szerintem ott a legjobb a hangulat. És szerintem mig világ a világ, főleg az ilyen szomszedvari csatákban mindig ott lesz a zrika. Gondoljunk csak kicsiben akar egy vidéki meccsre ahol a szomszéd falak egymás ellen mennek, ott sem hangoznak el kislányosabb dolgok... :hmmm:
Szeirntem ez meg mindig jobb, mintha olyan sterillé válna a dolog, mint Amerikában, hogy csak hot-dogot meg hamburgert zabálnak a szurkolok.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 29., szombat 18:34

Marky írta:
El Sie7e írta: azért álszentek se legyünk és ne csináljunk úgy, mintha egy Román-Magyar vagy egy Szlovák-Magyar meccsen nem történne meg ez fordított felállásban
sőt, sokkal rosszabb dolgokat is megéltek már magyar szurkolók mind Romániában, mind Szlovákiában
de, abszolút, sőt ez lenne a legjobb
de amíg a futball szurkolók között inkább ez a nacionalist réteg dominál esélytelen
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 29., szombat 18:28

El Sie7e írta: azért álszentek se legyünk és ne csináljunk úgy, mintha egy Román-Magyar vagy egy Szlovák-Magyar meccsen nem történne meg ez fordított felállásban
sőt, sokkal rosszabb dolgokat is megéltek már magyar szurkolók mind Romániában, mind Szlovákiában

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 29., szombat 18:20

Marky írta: Nálam konkrétan ennél telt be a pohár. Az a fütyülés-fújolás olyan mentális erőt adott a szlovákoknak, amivel le is nyomtak minket. Miért kell ezt? Miért asszisztál az MLSZ is ehhez a stílushoz? Fekete sereg? :lol: Az ötletgazdának fingja se lehetett arról, hogy a fekete sereg egy zsoldoscsapat volt, tele cseh, lengyel, szerb, moldáv katonával.
azért álszentek se legyünk és ne csináljunk úgy, mintha egy Román-Magyar vagy egy Szlovák-Magyar meccsen nem történne meg ez fordított felállásban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. augusztus 29., szombat 17:58

Steve írta:Engem amúgy egy olyan közvélemény kutatás érdekelne, hogy hányan járnak innen NB1-es meccsekre.
1 éve élek kb. Budapesten, két Fradi-Újpest derbi eddig, remélem a következőre is beengednek majd (még). :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 29., szombat 16:03

A tegnapi diosgyor-mtk jo kis hajtos meccs volt. Kb minimum ilyen meccsek kellenenek, es ujra visszajonnenek a nezok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 29., szombat 15:25

Annyival job a piros, hogy az a nemzeti szín. Felőlem lehet fehér vagy zöld is.

Igen a gyökér fehérben is gyökér, és fehérben is lehet úgy viselkedni mint egy huligán. Viszont más a színek üzenete. Ebben úgy néznek ki mint egy csapat verőlegény.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 29., szombat 15:15

Nálam konkrétan ennél telt be a pohár. Az a fütyülés-fújolás olyan mentális erőt adott a szlovákoknak, amivel le is nyomtak minket. Miért kell ezt? Miért asszisztál az MLSZ is ehhez a stílushoz? Fekete sereg? :lol: Az ötletgazdának fingja se lehetett arról, hogy a fekete sereg egy zsoldoscsapat volt, tele cseh, lengyel, szerb, moldáv katonával.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 29., szombat 15:06

Aki gyökér az gyökér fehérben is vagy barmiben. Az egységes fekete viszont felhuz mindenkit. Sztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 29., szombat 15:01

Szerintem rohadt jól néz ki a fekete, pláne a piros-fehér-zölddel. :agree: :sziv:

Az egy más dolog, hogy bizonyos ultrák mit művelnek, bizonyos emberek viselkedése nekem is sok. De ez mindenhol van. Itt a Hammarbynak is vannak súlyos figurái. :lol: :D

Egyébként én főleg az ilyen atom butára iszom magam és hőbörgökre, majd verekedekre gondoltam, hogy az megszűnt-e?! Régen elég gáz volt. De szerintem ez már megszűnhetett. Válogatott meccsen nem láttam ezeket a formákat.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 29., szombat 15:01

Mivel jobb a piros mint a fekete?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 29., szombat 14:54

Sztem patent a fekete.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 29., szombat 14:53

Süti írta:
babaking írta: A fekete ultráinkat én sem csípem. Öcsém ismer egy párat, és állítólag jó fejek. De nem értem miért kell feketébe öltözni és vonulni mint valami hadsereg.

Vannak ott parasztok, de korrekt srácok is. A fekete szín az egységes kép miatt van, jobban mutat a lelátón. Feketéje meg mindenkinek van otthon.
Egységes, de nem jó üzenetet közvetít. Ha válogatott ultra vagyok biztos van pirosam is otthon, vagy raszánom azt a 2000 forintot, és veszek egyet

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 29., szombat 14:38

babaking írta: A fekete ultráinkat én sem csípem. Öcsém ismer egy párat, és állítólag jó fejek. De nem értem miért kell feketébe öltözni és vonulni mint valami hadsereg.

Vannak ott parasztok, de korrekt srácok is. A fekete szín az egységes kép miatt van, jobban mutat a lelátón. Feketéje meg mindenkinek van otthon.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 29., szombat 14:37

A fekete ultráinkat én sem csípem. Öcsém ismer egy párat, és állítólag jó fejek. De nem értem miért kell feketébe öltözni és vonulni mint valami hadsereg.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 29., szombat 14:35

Válogatott meccsekből nyilván adott nekem az összes :mrgreen:
NB1 (idén főleg Budafok), NB2 (ETO), NB3 (III. Kerület, ott az ország legjobb rántotthúsos szendvicse évek óta :mrgreen:), kupa is, meg mikor kinek mihez van kedve. :lol:

Nyilván az ember elsősorban nem a minőség miatt jár magyar meccsekre, de azért simán lehet élvezhető dolgokat kifogni, kis sör, kis ez, kis az, nem ördögtől való. B-)
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 29., szombat 14:19

Én már sajnos elég rég voltam Fradi meccsen, mert általában úgy vagyunk otthon, hogy akkor nincsenek meccsek. Így csak neten nézem. Válogatott meccs az összejött pár.

Amúgy jobb lett a hangulat a Fradi meccseken? Azért régebben voltak súlyos arcok :lol: Sikerült megszűrni ezt ezt a réteget és elérni, hogy családi program lehessen a meccsre járás?
Marky írta: Nekem nagyon zavaró az, amikor egy másik ország himnuszát kifütyülik, nyomják a kirekesztő rigmusokat, az elmúlt 25 év legjobb magyar csatárát szidják, pedig a meccs előtt közvetlen büntetik meg a szövetséget. Egyszer remélem ezen fog múlni egy továbbjutás és akkor talán a szurkolói közeg kiveti magából ezt a csürhét.
Sajnos nem hiszem, hogy ezeket az embereket meghatná a büntetés! Sőt! Akkor azt éreznék hatalmuk van és befolyással vannak a dolgokra.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Vissza: