Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 29., szombat 14:12

Válogatott meccsekre járok nagyjából rendszeresen, illetve a Vidi EL meccsein kint voltam. Válogatott meccsekre nem fogok addig menni, amíg jelen van ez a xenofób feketepólós csoportosulás, a Fradi EL meccseire pedig túl drága volt a jegy.

Nekem nagyon zavaró az, amikor egy másik ország himnuszát kifütyülik, nyomják a kirekesztő rigmusokat, az elmúlt 25 év legjobb magyar csatárát szidják, pedig a meccs előtt közvetlen büntetik meg a szövetséget. Egyszer remélem ezen fog múlni egy továbbjutás és akkor talán a szurkolói közeg kiveti magából ezt a csürhét.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 29., szombat 14:11

Nem Magyarországon lakom úgyhogy kB soha. A család Fradista, szóval pár éve (címeres balhé körül) voltunk utoljára egy Fradi Újpesten. Válogatott meccsre viszont rendszeresen, ha otthon vagyok
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 29., szombat 14:07

Nagy ritkán 1 fradi meccs ingyen, aztán summázom hogy ezt én is lehoztam a megyeiben és hazamegyek. :mrgreen:
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 29., szombat 14:03

Pipita írta:
Steve írta: Biztos van Újpest drukker is :)

Engem amúgy egy olyan közvélemény kutatás érdekelne, hogy hányan járnak innen NB1-es meccsekre.

Reagálva az előbbiekre szerintem a Fradi és a Felcsút között elég nagy különbség van jelenleg. A Djurgårn és a Hammarby között max papíron, erre szerintem azért van rálátásom, nincs hatalmas különbség köztük. A Djurgården vezetése jobb, az egyik legjobb a svéd ligában és ez hosszútávon majd ki fog jönni de jelenleg nincs nagy különbség a Hammarby és a Djurgårn között.

Amúgy mindegy nekem. Annyit akartam kiemelni csak, hogy a Felcsútnak nem szégyen ez a vereség, ennyi volt benne, a Hammarby jobb csapat. A Fradi pedig szerintem igenis jó úton halad és a lehetőségekhez képest jó kis játekosaik, edzőjük van.

Meglátjuk meddig lesz elég. Gondolom többen már ülnek a tv előtt és várják, hogy ha nem lesz BL győztes a Fradi és egy nagyobb csapat kiejti őket, akkor lehessen károgni. De a magyar focival ez van, menni kell minden évben előre. Ha minden évben egy kicsit fejlődnének a csapatok és eljutnának arra szintre, hogy még ha a BL pofozó zsákjai is lennénk, de alap résztvevők minden évben, az fantasztikus lenne.

Ha lenne rendszeres BL részvétel, akkor jobb játékosok is akarnának a csapatba jönni és mégjobbak lehetnének.

..hosszú út ez.
Én viszonlyag rendszeresen járok nb1 és nb2 meccsekre (szezononként 15-20 meccs biztos megvan mindkét osztályból), meg néha nézek u19-es bajnokikat, nb hármat és magyar kupát is. Sőt, női nb1 meccsen is voltam már vagy kétszer. :mrgreen: :lol: Szeretek élőben meccset nézni, és azért egy ezrest, néha kettőt megér egy-egy ilyen. A fradi meccsek nevetségesen túlárazottak, megnéztem volna az EL meccseiket is tavaly, de 10k-t nem ért sajnos. BL csoportkörre már lehet rászánnék ennyit.

Egyébként nagyon remélem hogy a Fradi stabil BL csoportos csapat lesz idővel, az óriási siker lenne. Egy időben ebben reménykedtem a Vidinél is, de ott úgy tűnik nagyon csúnyán félrement valami. Hogy a Lokit ne is említsem...
numberone1 írta: Szerencsetlen Felcsutiak egyszer kijutnak nemzetkozi porondra,?erre ifistakkal kell kiallniuk. Asszem 9 jatekos hianyzott.
Szegényeket mindjárt megsajnálom... falusi csapatoknak megye kettőben a helye. Nevetséges az egész, abszurd szánalom.

Amúgy a Vidinél miért ment félre a dolog?! Abszolút nincs erre rálátásom, ezért kérdezem.
R24 gondolom jobban értesült?

Elég jónak tűnt a projektjük, pénz az ugye(magyar szinten legalábbis) bőven volt..??

Azon túl, hogy kissrác korom óta Fradista vagyok, szurkolok a Fradinak, hogy ott ez az út elérjen egy stabil BL csoportkörig. Nyilván azon túl reménykedni felesleges. De ha a stabil BL részvétel meglenne évekig, az igazi siker lenne.

[quote=MVPP post_id=<a href="tel:1069394">1069394</a> time=<a href="tel:1598700232">1598700232</a> user_id=3963]

Azért írtam, hogy lassan gyengébb. Folyamatos visszaesés van a svédeknél, míg a Fradi egyre több pontot szerez.
[/quote]

A svéd liga úgy általánosságban színvonalasabb, elég sok az azonos(közepes) tudású csapat. Viszont az a 2-3 topp csapat az még jelenleg erősebb a magyar csapatoknál. De egyetértek a színvonal itt esik, Magyarországon meg remélhetőleg nő. A válogatott az más, a svéd válogatott mint csapat elég erős, szóval válogatott szempontból a két ország fociját nem szabad nézni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. augusztus 29., szombat 13:49

Steve írta:
Engem amúgy egy olyan közvélemény kutatás érdekelne, hogy hányan járnak innen NB1-es meccsekre.
Nb2+megye 1 majdnem minden hétvégén

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. augusztus 29., szombat 13:42

Pipita írta:
MVPP írta: A svéd liga lassan gyengébb a magyarnál is
Hát az UEFA ezt azért másképp látja.
Azért írtam, hogy lassan gyengébb. Folyamatos visszaesés van a svédeknél, míg a Fradi egyre több pontot szerez.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2020. augusztus 29., szombat 13:35

Hát én a Fradinak sajnos nem tudok drukkolni (igaz most ellene se drukkoltam), de jó lenne ha lenne egy stabil BL csoportkoros, és es egy EL csoportkoros csapatunk. Sokat adna a magyar focinak.
A Puskásnak ilyen formában tényleg semmi keresnivalója még az NB1-ben sem. Ha tényleg saját nevelésű játékosokkal kerülnének ide, egy szót se szólnék. De így csak elveszik a helyet a nagyobb, tradicionális klubok elől. Debrecen, Nyíregyháza, Haladás... Ezeknek az NB1-ben a helyük... Sokkal több néző és nagyobb szurkolás lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 29., szombat 13:33

Évi 5-10 Fradi meccs, amikor éppen kapok VIP jegyet :lol: ennyi a magyar focis pályafutásom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. augusztus 29., szombat 13:30

MVPP írta: A svéd liga lassan gyengébb a magyarnál is
Hát az UEFA ezt azért másképp látja.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. augusztus 29., szombat 13:23

A svéd liga lassan gyengébb a magyarnál is, Felcsútnak bőven lett volna esélye fullos kerettel.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. augusztus 29., szombat 13:22

Steve írta: Biztos van Újpest drukker is :)

Reagálva az előbbiekre szerintem a Fradi és a Felcsút között elég nagy különbség van jelenleg. A Djurgårn és a Hammarby között max papíron, erre szerintem azért van rálátásom, nincs hatalmas különbség köztük. A Djurgården vezetése jobb, az egyik legjobb a svéd ligában és ez hosszútávon majd ki fog jönni de jelenleg nincs nagy különbség a Hammarby és a Djurgårn között.

Amúgy mindegy nekem. Annyit akartam kiemelni csak, hogy a Felcsútnak nem szégyen ez a vereség, ennyi volt benne, a Hammarby jobb csapat. A Fradi pedig szerintem igenis jó úton halad és a lehetőségekhez képest jó kis játekosaik, edzőjük van.

Meglátjuk meddig lesz elég. Gondolom többen már ülnek a tv előtt és várják, hogy ha nem lesz BL győztes a Fradi és egy nagyobb csapat kiejti őket, akkor lehessen károgni. De a magyar focival ez van, menni kell minden évben előre. Ha minden évben egy kicsit fejlődnének a csapatok és eljutnának arra szintre, hogy még ha a BL pofozó zsákjai is lennénk, de alap résztvevők minden évben, az fantasztikus lenne.

Ha lenne rendszeres BL részvétel, akkor jobb játékosok is akarnának a csapatba jönni és mégjobbak lehetnének.

..hosszú út ez.
Én viszonlyag rendszeresen járok nb1 és nb2 meccsekre (szezononként 15-20 meccs biztos megvan mindkét osztályból), meg néha nézek u19-es bajnokikat, nb hármat és magyar kupát is. Sőt, női nb1 meccsen is voltam már vagy kétszer. :mrgreen: :lol: Szeretek élőben meccset nézni, és azért egy ezrest, néha kettőt megér egy-egy ilyen. A fradi meccsek nevetségesen túlárazottak, megnéztem volna az EL meccseiket is tavaly, de 10k-t nem ért sajnos. BL csoportkörre már lehet rászánnék ennyit.

Egyébként nagyon remélem hogy a Fradi stabil BL csoportos csapat lesz idővel, az óriási siker lenne. Egy időben ebben reménykedtem a Vidinél is, de ott úgy tűnik nagyon csúnyán félrement valami. Hogy a Lokit ne is említsem...
numberone1 írta: Szerencsetlen Felcsutiak egyszer kijutnak nemzetkozi porondra,?erre ifistakkal kell kiallniuk. Asszem 9 jatekos hianyzott.
Szegényeket mindjárt megsajnálom... falusi csapatoknak megye kettőben a helye. Nevetséges az egész, abszurd szánalom.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 29., szombat 13:14

Steve írta:
Tavaly szezonban harom bajnokin jatszott egymassal a Fradi es a Felcsut 2 dontetlen es egy 4-1-s Puskas gyozelem.
Idei szezonra a Puskas csak erosodott. Szerintem meg siman lehetett volna egy ki ki meccs, ha a Felcsut normalisan feltud allni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 29., szombat 13:10

Steve írta: Annyit akartam kiemelni csak, hogy a Felcsútnak nem szégyen ez a vereség, ennyi volt benne, a Hammarby jobb csapat. A Fradi pedig szerintem igenis jó úton halad és a lehetőségekhez képest jó kis játekosaik, edzőjük van.
Az a baj ezzel - mármint a Puskás eredményével, hogy az NSO és társain úgy van beállitva az egész, hogy "helytálltak", "nem vallottak szégyent". Közben meg kaptak egy sima 3-at, közük nem volt a meccshez. Lehet mondani, hogy rutintalanok voltak a pályára lépők, stb... de nem tud érdekelni. Nem 15-16 évesek léptek pályára. Egy darab Ft-t nem ér a csapat. Minkenki tudja, hogy miért mehetett az EL-ben a Puskás.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 29., szombat 12:55

Biztos van Újpest drukker is :)

..hosszú út ez.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 29., szombat 12:49

gólvonal írta: Egy kis közvélemény kutatás: van közöttünk Újpest drukker?
nincs de újpest szurkoló cimborám miatt gyakrabban fordulok meg a szuszában mint várható lenne :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 29., szombat 12:40

gólvonal írta: Egy kis közvélemény kutatás: van közöttünk Újpest drukker?
Nincs :D

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 29., szombat 12:31

Süti írta: A keret értéke azért nagyjából belövi a keret minőségét. (Tudom, nem teljesen.) De ekkora különbség simán megugorható egy meccsen. Celtic - Fradi jó példa. Szóval lehet hogy esélyesebbek lettek volna a svédek, de hogy mindenképp ők jutottak volna tovább 100%, az szerintem túlzás. A tradíció meg ilyen szempontból egy selejtezőben teljesen mindegy.
Foleg azok utan, h a Fradi lazan tul jutott a Hammarbynal erosebb Djurgaarden.
Szerencsetlen Felcsutiak egyszer kijutnak nemzetkozi porondra,?erre ifistakkal kell kiallniuk. Asszem 9 jatekos hianyzott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2020. augusztus 29., szombat 12:08

Egy kis közvélemény kutatás: van közöttünk Újpest drukker?

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 29., szombat 11:50

A keret értéke azért nagyjából belövi a keret minőségét. (Tudom, nem teljesen.) De ekkora különbség simán megugorható egy meccsen. Celtic - Fradi jó példa. Szóval lehet hogy esélyesebbek lettek volna a svédek, de hogy mindenképp ők jutottak volna tovább 100%, az szerintem túlzás. A tradíció meg ilyen szempontból egy selejtezőben teljesen mindegy.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 29., szombat 10:10

Egy meccsen barkit meg lehet fogni.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4