Nem az anyagiak miatt! A Hammarby egy tradícionális, nagyobb csapat, mint mondjuk a Fradi. Minőségibb a kerete is, szóval erre gondoltam. A pénznek ehhez semmi köze. Egy Hammarby-Ferencváros viszont már szerintem magyar siker lett volna.Süti írta:Steve írta:
Nem akarok furán hangzani, vagy beletrollkodni az elméletedbe, de tök mindegy, hogy ki játszott volna a Felcsútból.
A Felcsúttal annyira nem vagyok képbe, heti rendszerességgel nem követem őket, csak alkalmanként láttam. A Hammarbynak majdnem minden meccsét nézem és a hazai meccsekre kinárol, szóval velük szerintem képbe vagyok.
Sajnos, vagy nem sajnos de esélye nem lehetett a felcsútiaknak. A két csapat között nagy a különbség. Mindenesetre jó élmény volt nekik, egy tapasztalat.
Ez azért így nem igaz. Tudom hogy nem teljesen mérvadó, de a Puskás kerete kb. 10m eur, a Hammarby kerete 13. Nem egy megugorhatatlan különbség. Ha nem 17 éves ifi kapus védett volna, meg tarcsi keret, minimum megizzaszthatta volna a svédeket a 'csút.
Mennyei futball
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Süti
Steve írta:
Nem akarok furán hangzani, vagy beletrollkodni az elméletedbe, de tök mindegy, hogy ki játszott volna a Felcsútból.
A Felcsúttal annyira nem vagyok képbe, heti rendszerességgel nem követem őket, csak alkalmanként láttam. A Hammarbynak majdnem minden meccsét nézem és a hazai meccsekre kinárol, szóval velük szerintem képbe vagyok.
Sajnos, vagy nem sajnos de esélye nem lehetett a felcsútiaknak. A két csapat között nagy a különbség. Mindenesetre jó élmény volt nekik, egy tapasztalat.
Ez azért így nem igaz. Tudom hogy nem teljesen mérvadó, de a Puskás kerete kb. 10m eur, a Hammarby kerete 13. Nem egy megugorhatatlan különbség. Ha nem 17 éves ifi kapus védett volna, meg tarcsi keret, minimum megizzaszthatta volna a svédeket a 'csút.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
Nem akarok furán hangzani, vagy beletrollkodni az elméletedbe, de tök mindegy, hogy ki játszott volna a Felcsútból._Bushido_ írta: Mikor néztem a Felcsút kezdőjét, nagyot néztem, hogy hol vannak a nevezesebb, jobb játékosaik. Kommentátor mondta menet közben, hogy karanténban. Hát ezek se normálisak - ha tudják, hogy fontos nemzetközi meccs jön, minek kellett utazgatni olyan helyre, ami "veszélyes"? A két 8 gólos csatár, Gyurcsó trióval máris előrébb lettek volna. Ehelyett 17-18 éves, nullkilóméteres gyerekek jöttek be csereként, akik eddig nem játszottak még az Nb1-ben sem. Úgyhogy ha innen vesszük nagyon hizelgő a 0-3. Ha jól számoltam, a tavalyi idényben szerzett 52 bajnoki gólból 4-5-öt szerző volt bevethető (1 gólosok).
- Süti
touché
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Előrébb lennének Gyurcsóval, de ő a Hajduk Split játékosa, gólt is rúgott a horvát első fordulóban. Kölcsönben volt csak Felcsúton._Bushido_ írta: Mikor néztem a Felcsút kezdőjét, nagyot néztem, hogy hol vannak a nevezesebb, jobb játékosaik. Kommentátor mondta menet közben, hogy karanténban. Hát ezek se normálisak - ha tudják, hogy fontos nemzetközi meccs jön, minek kellett utazgatni olyan helyre, ami "veszélyes"? A két 8 gólos csatár, Gyurcsó trióval máris előrébb lettek volna.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mikor néztem a Felcsút kezdőjét, nagyot néztem, hogy hol vannak a nevezesebb, jobb játékosaik. Kommentátor mondta menet közben, hogy karanténban. Hát ezek se normálisak - ha tudják, hogy fontos nemzetközi meccs jön, minek kellett utazgatni olyan helyre, ami "veszélyes"? A két 8 gólos csatár, Gyurcsó trióval máris előrébb lettek volna. Ehelyett 17-18 éves, nullkilóméteres gyerekek jöttek be csereként, akik eddig nem játszottak még az Nb1-ben sem. Úgyhogy ha innen vesszük nagyon hizelgő a 0-3. Ha jól számoltam, a tavalyi idényben szerzett 52 bajnoki gólból 4-5-öt szerző volt bevethető (1 gólosok).
A Vidi meccsével meg olykor vallatni lehetett. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi történt ott. Ha a két nagy között kéne választani, nekik drukkolok inkább - úgyhogy rossz nézni mit művelnek. Anno Sousa megreformálta a csapat védekezését, beton volt, támadásban is voltak minőségi játékosok. Ám ami most megy, az siralmas. Sokszorosa volt a Vidi az ellenfél keretértéke, erre ezt mutatják? Hodzic-Nikolic páros Nb1be jók szerintem (bááár...), de nemzetközi szinthez ez kevés lesz sajnos. Vajon a Vidi miért nem tud akár csak közel olyan jó légiósokat hozni, mint a Fradi? Hajnal-Kovács közti különbség pl? Elment Juhász-Vinicius a két top belső védő, erre maradt a két cseréjük. Nonszensz. Rus és Musliu nagyon gyengék.
A Vidi meccsével meg olykor vallatni lehetett. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi történt ott. Ha a két nagy között kéne választani, nekik drukkolok inkább - úgyhogy rossz nézni mit művelnek. Anno Sousa megreformálta a csapat védekezését, beton volt, támadásban is voltak minőségi játékosok. Ám ami most megy, az siralmas. Sokszorosa volt a Vidi az ellenfél keretértéke, erre ezt mutatják? Hodzic-Nikolic páros Nb1be jók szerintem (bááár...), de nemzetközi szinthez ez kevés lesz sajnos. Vajon a Vidi miért nem tud akár csak közel olyan jó légiósokat hozni, mint a Fradi? Hajnal-Kovács közti különbség pl? Elment Juhász-Vinicius a két top belső védő, erre maradt a két cseréjük. Nonszensz. Rus és Musliu nagyon gyengék.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tudom nekik javasolni a válogatott mérőzéseket.A szurkolók egy részét zavarja, hogy nincs saját nevelés/ magyar játékos a kezdőben
akkor jobban tudnának azonosulni a csapattal
Kis nemzet vagyunk, és ha ragaszkodni akar egy magyar csapat ehhez a kis merítési lehetőséghez, akkor nem lesz versenyképes a nemzetközi fronton.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
A szurkolók egy részét zavarja, hogy nincs saját nevelés/ magyar játékos a kezdőbenRealista24 írta: Továbbra sem értem mi a gond.
akkor jobban tudnának azonosulni a csapattal
ennyi
Azt nem értem, miért nem működik a Fradi UP nevelés, mikor itthon messze nekik van a legtöbb szurkolójuk, én azt gondolnám, hogy minden 2. kis focista a fradiban szeretne játszani
A Puskásnál meg az a cél, gogy magyar tehetségekkel küzdjenek.Santi írta: Egyszer azt nyilatkozta Kubatov (vagy Orosz, már nemtudom), hogy az elsődleges cél az, hogy stabil nemzetközi kupa csoportrészvevő csapat legyen a Fradi, ehhez pedig egyelőre kellenek a légiósok. Ha ez meglesz, akkor célbaveszik azt, hogy a kezdő fele magyar játékos legyen.
Soha nem lesz ebből semmi se, mert a koncepció qz, higy erőből pénzzel oldják meg. Néha valakit tovább adnak, de nem jól és nem jó helyre költenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egyszer azt nyilatkozta Kubatov (vagy Orosz, már nemtudom), hogy az elsődleges cél az, hogy stabil nemzetközi kupa csoportrészvevő csapat legyen a Fradi, ehhez pedig egyelőre kellenek a légiósok. Ha ez meglesz, akkor célbaveszik azt, hogy a kezdő fele magyar játékos legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem mi a gond.
A Fradi magyar csapat. A játékosok összetétele hidegen hagy, ahogy a Realnál is. Lehet itt Jimeskedni, de akkor ne legyenek elvárások.
A Fradi magyar csapat. A játékosok összetétele hidegen hagy, ahogy a Realnál is. Lehet itt Jimeskedni, de akkor ne legyenek elvárások.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Így van. Ezért kérdőjeleztem meg én is Jim elméletét.Santi írta: Oké, akkor viszont mondhatjuk úgyis, hogy van olyan poszt, ahol két magyar játékos váltja egymást, a kapus posztra szintén ilyen. Lehetne jobb a helyzet, de azok a magyarok, akik azt a szintet ütik, mint az idehozott légiós, az megy külföldre. Lásd Nagy Ádi.
Itt van pl Varga Roli, tisztelem, becsülöm, szerintem 10-ből 9 NB1-es csapatban kezdő lenne, de itt Tökmag vagy Zukbov más szintet képvisel, nem tucat légiós veszi el előle a helyet.
Szerintem a Fradinak láthatóan jót tesznek a légiósok. Ha lennének olyan magyar játékosok akik megütik a szintet és ha megütik a szintet nem elhúznak külföldre, akkor mindenki őket játszatná inkább, gondolom én.
De a legfontosabb jelenleg, hogy a sikerek jöjjenek, a szint emelkedjen és hogy érdem legyen a Fradiban/NB1-ben játszani. Akkor kevesebb tehetséges magyar is menne külföldre, a nem annyira ügyesek meg akkor sem kerülnének a kezdőbe..
Nem a Fradi kezdője évek alatt kell kivelejen tehetségeket, hanem tehetségek(legyen az magyar vagy külföldi) kell alkossák a csapatot és hozzák az eredményt.
..ezért nem értem Jim elméletét és nem lettem eddig meggyőzve én sem, ahogy itt többen írtuk.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak azert jatszott, mert nem volt mas kit oda tenni. Most igazoltunk oda egy bosnyak gyereket es eddig ugy nezki, h nagyon megerte leigazolni.El Sie7e írta: Botka a tavasszal gyakran jatszott a vedelem tengelyeben, ahogy azt mar iden is megtette, igy nem lehet kategorikusan kijelenteni h Lovrencsics kezdo tagsaga eseten o a cserepadon lenne
Az idei felkeszulesi meccseken mindig jobbhatvedkent jatszott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Botka a tavasszal gyakran jatszott a vedelem tengelyeben, ahogy azt mar iden is megtette, igy nem lehet kategorikusan kijelenteni h Lovrencsics kezdo tagsaga eseten o a cserepadon lenne
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Santi
Oké, akkor viszont mondhatjuk úgyis, hogy van olyan poszt, ahol két magyar játékos váltja egymást, a kapus posztra szintén ilyen. Lehetne jobb a helyzet, de azok a magyarok, akik azt a szintet ütik, mint az idehozott légiós, az megy külföldre. Lásd Nagy Ádi.
Itt van pl Varga Roli, tisztelem, becsülöm, szerintem 10-ből 9 NB1-es csapatban kezdő lenne, de itt Tökmag vagy Zukbov más szintet képvisel, nem tucat légiós veszi el előle a helyet.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem egeszen, Lovre ha egeszseges, akkor Botka helyett jatszik.Santi írta: A Fradinak van NB1-es (ZTE) NB2-es (Soroksár) meg NB3-as (FTC II) csapata is, ahol játszatja a magyar fiatalokat szintüktől függően. Az, hogy nincs olyan magyar játékos, aki fentiek közül bármelyikben is kiemelkedőt nyújtana, hogy esélye legyen a Fradi felnőtt kezdőjébe, az sajnos a magyar játékosok színvonalát mutatja. Ha eredményt akarunk elérni (akárcsak azt, hogy minden évben BL/EL csoportkör elérése), akkor kellenek a légiósok, ez van.
Amúgy Lovrencsics sérült, ő a cséká, vele lenne 4 magyar a kezdőben, az nem olyan rossz azért.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
Nem lett volna, helyette játszott Botka.
- Santi
A Fradinak van NB1-es (ZTE) NB2-es (Soroksár) meg NB3-as (FTC II) csapata is, ahol játszatja a magyar fiatalokat szintüktől függően. Az, hogy nincs olyan magyar játékos, aki fentiek közül bármelyikben is kiemelkedőt nyújtana, hogy esélye legyen a Fradi felnőtt kezdőjébe, az sajnos a magyar játékosok színvonalát mutatja. Ha eredményt akarunk elérni (akárcsak azt, hogy minden évben BL/EL csoportkör elérése), akkor kellenek a légiósok, ez van.
Amúgy Lovrencsics sérült, ő a cséká, vele lenne 4 magyar a kezdőben, az nem olyan rossz azért.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nézd már, mindjárt elszégyellem magam hogy magyar csapat továbbjutásáért szorítok.
Felcsútnál már csak az a nagyobb vicc, hogy valaki képes nekik szurkolni.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4