hát az itt se jobb. tele van madridistával az egész.csababarca írta:(a társaság se a legjobb már sajnos)

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. október 19., szombat 22:00
hát az itt se jobb. tele van madridistával az egész.csababarca írta:(a társaság se a legjobb már sajnos)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 19., szombat 21:42
Műszaki okok...alig tölti be a fórumot,egy hozzászólást mire elküld percek telnek el. nem állapot.R.M.C.F írta:Csababarca:
Miért használhatatlan? A sok kretén miatt,vagy műszaki oka van?
Ez persze nem rólad szól,mert Te drukker vagy.A többi az .....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 19., szombat 21:38
Galacticos írta:jogos az nem csak neked szólt, csak sosem értem hogy nézed a meccset és hogy jön hogy felnézz ide?csababarca írta:mintha minden meccsen írnék ide..jogos, igazad van.csababarca írta:egy kis szurka volt, láttam oda-vissza ennél már cifrább dolgokat is, amikre nem volt reakció.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 21:34
jogos az nem csak neked szólt, csak sosem értem hogy nézed a meccset és hogy jön hogy felnézz ide?csababarca írta:mintha minden meccsen írnék ide..
jogos, igazad van.csababarca írta:egy kis szurka volt, láttam oda-vissza ennél már cifrább dolgokat is, amikre nem volt reakció.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 19., szombat 21:33
Galacticos írta: odaát megint olyan rossz a hangulat hogy ide jössz a meccsetek közben?![]()
sírok rajtatok. nekem miért nem jut eszembe real meccs közbe az hogy jaj mindjárt felnézek gyorsan eurobarcára?!
abba már bele se megyek hogy vendég vagy, akkor kicsit visszavehetnél szerintem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 21:28
odaát megint olyan rossz a hangulat hogy ide jössz a meccsetek közben?csababarca írta:esélye nincs,de találhatnak egy gólt a 90+-ban, ahogy ti szoktátok ;)Galacticos írta:van értelme oda kapcsolni?
van esélye az osasunának vagy már melegít a valahavoltlegjobb és már pattognak felé a labdák?
Messi meg már bent van, de ez X lesz ma.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 19., szombat 21:24
esélye nincs,de találhatnak egy gólt a 90+-ban, ahogy ti szoktátok ;)Galacticos írta:van értelme oda kapcsolni?
van esélye az osasunának vagy már melegít a valahavoltlegjobb és már pattognak felé a labdák?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 19., szombat 21:23
Az első gólig tartani fogja magát az Osasuna, amint bekapják már jön is a következő. Nagyon közel már a barca gól, de szerencsére nem jött össze még.Galacticos írta:van értelme oda kapcsolni?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 19:21
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 19., szombat 19:19
Idegenben leszIdegenben még azt mondom talán, de otthon nem kéne, hogy gondot jelentsen... Bár ideje lenne
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 19., szombat 19:16
Idegenben játszunk...Géci írta:Idegenben még azt mondom talán, de otthon nem kéne, hogy gondot jelentsen... Bár ideje lenneGT37 írta:Nagyon nehéz meccsre számítok, de bízom a három pont megszerzésében.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 19:08
Idegenben még azt mondom talán, de otthon nem kéne, hogy gondot jelentsen... Bár ideje lenneGT37 írta:Nagyon nehéz meccsre számítok, de bízom a három pont megszerzésében.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 19., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 15:13
a draxler, reus kettős egyikére le fog csapni a bayern előbb-utóbb, ribery-robben párosnak sok top éve nem lesz márRealista24 írta:Falcao lesz a jövő nyár sztárja szerintem, meg Draxler talán.jövő nyár sztárja Aguero lesz..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 14:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem