Premier League

Foci a Real Madridon túl...
markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:55

alexoxladjackoxi írta:
Süti írta: Szerintem meg egyáltalán nem túlzás. Egy lefelé ívelő Messinek kellene alkalmazkodnia egy teljesen új bajnoksághoz, 33 évesen. Mire megszokja a közeget 34. És ő nem CR, hogy 20 éves fizikummal nyomja. Komoly meccsen world class teljesítményt mikor tett le utoljára? Az elmúlt 1-2 évben nem rémlik. Miért menne ez egy nem teljesen köré felépített közegben? Őszintén nem értem, mi alapján várják páran, hogy bárhol top lesz.
Mondjuk komoly meccsen world class teljesítményhez nem ártana köré egy komoly csapat sem. Ez a Barca sehol nem lenne már nélküle évek óta, az csoda , hogy a kisebbek ellen tudja hozni szinte egyszál maga a meccseket, ellenben ha jön egy jobb csapat, ahol nincsenek meccsben, sorra nyelik a gólokatm ott fizikai képtelenség egyedül behúzni a Barcelonának a meccset. Szerintem ebből fakad az, hogy az utóbbi időben elhalványult a nagy meccseken. Amíg Ronaldo mögött ott volt 3 klasszis középpályás, a legjobb belső védőpáros, meg egy Benzema, aki aládolgozott, addig Messinek kis túlzással szinte mindent egyedül kellett csinálnia mostanában. Ez a kis - és középcsapatok ellen elég, a nagyok ellen már nem nagyon fér bele. Ezért mondom azt, hogy mondjuk ha ott lenne mellette egy De Bruyne, Foden stb. , akár még ki is virágozhat. Bár nem értem, hogy az a 25gól+20 assist a bajnokságban (valahogy így volt asszem ) miért olyan szégyenletes produkció...
Messitől ez a gyenge szezon :D

2014/2015
38 meccs 43 gól

2012/2013
32 meccs 46 gól

2011/2012
37 meccs 50 gól

Huuhh ekkortájt mennyire utáltam a palit. Azóta már sokkal inkább elismerem. Érdekes :D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:54

Jó, de ha flop lesz, itt hallottátok először. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:50

Süti írta: Szerintem meg egyáltalán nem túlzás. Egy lefelé ívelő Messinek kellene alkalmazkodnia egy teljesen új bajnoksághoz, 33 évesen. Mire megszokja a közeget 34. És ő nem CR, hogy 20 éves fizikummal nyomja. Komoly meccsen world class teljesítményt mikor tett le utoljára? Az elmúlt 1-2 évben nem rémlik. Miért menne ez egy nem teljesen köré felépített közegben? Őszintén nem értem, mi alapján várják páran, hogy bárhol top lesz.

Persze öregszik ő is de még mindig Messiről beszélünk aki, ha épp jó napot fog ki nincs játékos aki megfogná. Valszeg Maguire meg Rüdiger vagy Luiz fogja leszedni a pályáról. Azért ez a City kompakt csapat. Ebbe beilleszted fogadni mernék, hogy első szezonjában ha nem sérül meg elveszi KDB-től az asszisztkirály címet és Kuntól a gólkirályi elsőséget :D

Azért ez a tag veszettül jó volt minden egyes idényében. Évek óta ő cipeli ezt a Barcát a hátán. Azért Sterling ügyes gyerek meg jó gyors, de amiket kihagyott a Lyon ellen azokat Messi kézenálva is bekotorja... Plusz a játék minden elemében még mindig TOP. Cselek, kulcspasszok, asszisztok és emellé még gólok is. Jelenleg is még minden egyes csapatba beférne. Persze 34 lesz, de ez azért nem jelent olyan sokat... Még mindig kis területen kurva gyors. Már ritkán viszi végig hat emberen a labdát és lő gólt de sok minden másban még jobb is mint 25 évesen... Valszeg nem fog a Cityben sem letámadni max egy egy nagy meccsen, de ettől még mozgatja az egész csapatot. Plusz van ott elég játékos aki fut helyette is :D

Hiába idős nem lehet tudni mikor esik vissza annyira a teljesítménye.
Idén 25 góllal lett gólkirály de ezt kb már januárban meglőtte ezt a számot úgy, hogy az első 4 meccset ki is hagyta...

2018/2019 34 meccs 36 gól
2017/2018 36 meccs 34 gól
2016/2017 34 meccs 37 gól

Ez csak a bajnokság... De tavaly a Bl-ben is 10 meccsen 12 gólt csak lőtt. Összességében még mindig nagyon hatékony a srác és jobb lesz, ha nem minket szomorit és amondó vagyok menjen a Pl-be :D

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:46

Mondjuk komoly meccsen world class teljesítményhez nem ártana köré egy komoly csapat sem. Ez a Barca sehol nem lenne már nélküle évek óta, az csoda , hogy a kisebbek ellen tudja hozni szinte egyszál maga a meccseket, ellenben ha jön egy jobb csapat, ahol nincsenek meccsben, sorra nyelik a gólokatm ott fizikai képtelenség egyedül behúzni a Barcelonának a meccset. Szerintem ebből fakad az, hogy az utóbbi időben elhalványult a nagy meccseken. Amíg Ronaldo mögött ott volt 3 klasszis középpályás, a legjobb belső védőpáros, meg egy Benzema, aki aládolgozott, addig Messinek kis túlzással szinte mindent egyedül kellett csinálnia mostanában. Ez a kis - és középcsapatok ellen elég, a nagyok ellen már nem nagyon fér bele. Ezért mondom azt, hogy mondjuk ha ott lenne mellette egy De Bruyne, Foden stb. , akár még ki is virágozhat. Bár nem értem, hogy az a 25gól+20 assist a bajnokságban (valahogy így volt asszem ) miért olyan szégyenletes produkció...

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:33

Szerintem meg egyáltalán nem túlzás. Egy lefelé ívelő Messinek kellene alkalmazkodnia egy teljesen új bajnoksághoz, 33 évesen. Mire megszokja a közeget 34. És ő nem CR, hogy 20 éves fizikummal nyomja. Komoly meccsen world class teljesítményt mikor tett le utoljára? Az elmúlt 1-2 évben nem rémlik. Miért menne ez egy nem teljesen köré felépített közegben? Őszintén nem értem, mi alapján várják páran, hogy bárhol top lesz.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:29

Süti írta: Hát én konkrétan nem látom a helyét, mikor KdB-k meg Sterlingek rohangálnak, de lelkük rajta. A 34 éves Messi szerintem nem akkora tényező.
Hú azért ez nagyon erős túlzás. De Bruyne nyilván alap, nem az ő helyére kell betenni. De alapvetően simán beférne bármelyik csapatba a világon. Azt leírtam én is nemrég, hogy kicsit jobban meg kéne szervezni alá a csapatot már, és ezért sem hiszem, hogy odamenne, de ha mégis a Cityhez igazol, nekem kétségeim sincsenek afelől, hogy hatalmas erőssége lesz a csapatnak.Eleve a City sokkal dominánsabban játszik, mint az elmúlt évek Barcája, tele nagyon jó játékosokkal, és ugye van is működő rendszer, nem csak fel vannak pakolva a játékosok. Most nem azért, de a La Ligában assist király és gólkirály lett, illetve szinte minden más támadóstatot uralt (kulcspasszok, sikeres cselek, stb...), ne csináljunk már úgy mintha 2 hónap alatt elfelejtett volna focizni. Sőt mondom, én szerintem még feküdne is neki, hogy végre nem egyedül kellene mindent megoldania.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:15

Hát én konkrétan nem látom a helyét, mikor KdB-k meg Sterlingek rohangálnak, de lelkük rajta. A 34 éves Messi szerintem nem akkora tényező.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:07

Realista24 írta:
Tartsunk már egy szintet. Messi bárhova megy, tényező, top3. Ha van kedve.
És egy ilyen csapatban mint amilyen a mostani city peppel meg kun haverjával.. vélhetően lesz kedve. Szerintem nagyot koppannak majd akik eddig azt hajtották, hogy máshol bukta lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 27., csütörtök 14:16

Galacticos írta: Azert 33 eves mult es igy elmenni a pl-be.. Nem a favagast szerintem inkabb az iramot nem birna ugy. Meg hat o mar nem tamad le, es a city most abban nagyon jo.
Plusz szerintem ezzel azert kockaztatna nagyot mert ha nem jon be amire 33 evesen van esely es bukas lesz akkor 3 csapatbol 2bukta volt. Ez a crrel valo orok osszehasonlitasokba ismet egy oriasi plusz pont lenne a portugal mellett aki mondjuk 4bol 3 csapatot a csucsra vitt es a 4. A juve ahol meg mindig o a legjobb.
Sosem arról volt híres, hogy letámad és védekezik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 27., csütörtök 14:13

sebydani írta:
Egy elképesztő adat: Kepa Arrizabalaga, a Chelsea Football Club kapusa 0, azaz NULLA szögletnél tudta megfogni a labdát a 2019–2020-as idényben.
Nagy vétel volt :kalapos:
Best kepa' ever. :lol:
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 27., csütörtök 14:03

Egy elképesztő adat: Kepa Arrizabalaga, a Chelsea Football Club kapusa 0, azaz NULLA szögletnél tudta megfogni a labdát a 2019–2020-as idényben.
Nagy vétel volt :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 27., csütörtök 13:15

Azert 33 eves mult es igy elmenni a pl-be.. Nem a favagast szerintem inkabb az iramot nem birna ugy. Meg hat o mar nem tamad le, es a city most abban nagyon jo.
Plusz szerintem ezzel azert kockaztatna nagyot mert ha nem jon be amire 33 evesen van esely es bukas lesz akkor 3 csapatbol 2bukta volt. Ez a crrel valo orok osszehasonlitasokba ismet egy oriasi plusz pont lenne a portugal mellett aki mondjuk 4bol 3 csapatot a csucsra vitt es a 4. A juve ahol meg mindig o a legjobb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:48

Remy írta:
ziro4vr írta:
Btw, simán fektetné a buta angol védőket.
Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.
Kicsi... :roll:

Tartsunk már egy szintet. Messi bárhova megy, tényező, top3. Ha van kedve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:34

Coutinho az egy jó szezonjával :lol:

A csávó azóta is abból él, hát zseniális!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:12

Azt vegyétek figyelembe, hogy 33 éves. Melózni már jó ideje nem melózik, és szerintem a sebessége is bőven megkopott már. A 25-28 éves Messi nyilván körbepisálná az egész PL-t, de ez a Messi már rég nem az.

Nem azt mondom, hogy nem lehet ott jó, csak bőven nagy már a kockázat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:06

Remy írta:
ziro4vr írta:
Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.
Coutinho,Hazard,Suarez és még sorolhatnám kik oktatták a ligát,de Messit szétrúgnák.. :D Szerintem eddig is Messi kapta a legtöbb rúgást,ugyanúgy tudna ficánkolni ott is,ha nem jobban..

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:03

Azért már a Pl sem olyan mint régebben. A csapatok többsége próbálja laposan kihozni a labdákat és sok passzos játékkal építkezni. Van egy kettő mint a Burnley meg hasonlók akik szeretik rugdosni a labdát is meg a játékost is, de azért többnyire nem olyan brutálisan fizikális a Pl. A champo inkább :D

Bőven megélne ő ott, sőt. Azt sose feljetem amikor City-Barca volt és én is reménykedtem, hogy majd a Kompany, Milner duó leszedi Messit aztán Milner egy meccsen vagy 3 kötényt kapott Messitől... Nem egyszerű megállítani és spanyolban is megpróbálták nem egyszer :D
Gondolok itt Ramosra és Lassra :D :D

Komoly show lenne, ha a City nyélbe ütné az üzletet. Bár én Perez helyett tennék egy ajánlatot az Argentinért :D Hátha.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:47

füst írta: Lukaku?
ziro4vr írta: Kis kifli nagy kifli. :lol:

Hahaha állatok... :lol: :D

Uhh pont most ebédeltem egyébként.. :shutup: :wtf:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:39

füst írta:
Lukaku?
:lol:
Elegge vizualis ember vagyok es felremlett elottem a kep... :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:30

Steven írta:
Remy írta: Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.
Szerintem túl van kicsit tolva ez az angol keménység. Egyrészt Messi kettesével pakolta az angol topcsapatoknak is a gombócokat a BL-ben, másrészt, szerintem a spanyolban játszó néhány dél-amerikai igazi hentes cigány sem különb semmivel. :D
Szerintem sem lehet mar egyertelmuen rasutni az angol csapatokra h na ott favagok jatszanak. A jatekvezetes mas, azt kellene szoknia, hogy ott hiaba rohamozza meg az egesz csapat a birot

Vissza: