MegfordítomSteve írta: De mi a francért kellene a Realnak, vagy a Fradinak szinten aluli embereket erőltetni?
Miért hoztak/ hoznak szinten aluli légiósokat a Fradiba vagy főleg Calderón alatt ide?
Biztos nem szakmai okai voltak...
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 27., csütörtök 19:37
MegfordítomSteve írta: De mi a francért kellene a Realnak, vagy a Fradinak szinten aluli embereket erőltetni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:54
Jim esküszöm nem értem ezeket a nagy nacionalista hülyeségeket.Jim írta:Mondjuk nem az egyik legjobb játékos helyettkodo írta: Mintha Mayoral kezdett volna Benzema helyett a city ellen.
raknék be hazait![]()
A Fradiba is vannak tucatlégiósok a pár jobb mellett pl helyettük
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:37
Mondjuk nem az egyik legjobb játékos helyettkodo írta: Mintha Mayoral kezdett volna Benzema helyett a city ellen.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:37
Pontosan ez a magyar klubok problémája, nem pedig a magas légiósszám. Nemzetközi szinten azoknak se elég jó az akadémiája, akik itthon erre támaszkodnak. A magas és állandó állami bevételek miatt nem is szorul rá a legtöbb csapat, hogy az utánpótlásra több energiát fektessen, pedig itt lehetne megváltoztatni a mostani posványt.Süti írta: A fradinak nincs komoly akadémiája, nem is volt, nem is lesz valószínűleg, nem prioritás.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:26
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 27., csütörtök 15:21
Ha már sok pénzt költ utánpótlásra mindenkikodo írta: Távol álljon tőlem, hogy védjem a Fradit, de például a City ellen mi egy spanyollal a kezdőben álltunk fel.
Ha eredményt akarsz a magyar játékos kurva kevés. Bár a másik oldalon ott van a végtelen pénz amit utánpótlásfejlesztes gyanant nyomnak a fociba, ami mar szomorúva teszi az egesz tortenetet...
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:56
Szerintem tökéletesen megfogalmaztad! Ez a lényege az egésznek.Dupla D írta: Szerintem téves következtetéseket vonnak le sokan a magas légiósszámból. A válogatottnak az az érdeke, hogy legyen durván 20 olyan magyar játékos, aki nemzetközi szinten is meg tudja állni a helyét. Nem 200 közepes játékosra van szükség, akik az NB1-ben kiskirályok, de egy albán bajnok ellen meg leszerepelnek. A légiósokkal nő az NB1 színvonala, amivel az a kevés magyar játékos járhat jól, akik az erősebb színvonalon is megállják a helyüket és még fejlődhetnek is ezáltal. Ez a válogatott érdeke. Ha van tehetségesebb magyar játékos az adott poszton, mint egy külföldi, akkor nem keresnek a helyére légióst és beverekedheti magát a csapatba.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. augusztus 27., csütörtök 10:41
Meg papiron sem mukodik piaci alapon, hagyjuk iskodo írta: Papíron piaci alapon működik, kb ugy ahogy papíron Magyarország jogallam.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. augusztus 27., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:44
kodo írta: Papíron piaci alapon működik, kb ugy ahogy papíron Magyarország jogallam.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:24
A Fradi miért nem piaci alapon működik?kodo írta:Távol álljon tőlem, hogy védjem a Fradit, de például a City ellen mi egy spanyollal a kezdőben álltunk fel.Gascoigne írta: Én az elmúlt 15-20 évben semmiféle magyar klubfocit nem néztem, szóval bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de jól látom nevek alapján, hogy a Fradi két darab magyar mezőnyjátékossal állt fel a Celtic ellen?
Persze tudom, mi piaci alapon működünk, míg a fradi nem.
Ha eredményt akarsz a magyar játékos kurva kevés. Bár a másik oldalon ott van a végtelen pénz amit utánpótlásfejlesztes gyanant nyomnak a fociba, ami mar szomorúva teszi az egesz tortenetet...
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:17
Távol álljon tőlem, hogy védjem a Fradit, de például a City ellen mi egy spanyollal a kezdőben álltunk fel.Gascoigne írta: Én az elmúlt 15-20 évben semmiféle magyar klubfocit nem néztem, szóval bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de jól látom nevek alapján, hogy a Fradi két darab magyar mezőnyjátékossal állt fel a Celtic ellen?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 27., csütörtök 8:09
A kapus nem mezőnyjátékos, nem? Mert akkor kettő.kapor_89 írta:Nem kérdezel hülyeséget, de nem látod jól, 3 az a kettőGascoigne írta: Én az elmúlt 15-20 évben semmiféle magyar klubfocit nem néztem, szóval bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de jól látom nevek alapján, hogy a Fradi két darab magyar mezőnyjátékossal állt fel a Celtic ellen?Engem pont nem zavar, a Szoboszlai szint menjen csak Top ligába, a másodvonalas magyarok pedig a padra amikor komoly tét van
![]()
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. augusztus 27., csütörtök 1:42
Nem tudom mennyire követed a Celticet, de az első kettő jelenleg egy szinttel előrébb van biztosan a skótoknál. Nagyon leadták a szintet mostanában.'shutterisland írta: young boys, dinamo zagreb, maccabi, crvena zvezda, qarabaq
kozuluk johet egy a kovetkezo korre.
jo kis EL szintu csapatok, de a celticnel azert papiron mindegyik gyengebb.
ha ezt a lepcsot is sikerrel veszik, johet valami salzburg fele ellenfel a BL csoportkorert (biztos EL csoportkorrel a zsebben) ha pedig elbuknak, az EL playoff johet egy velhetoen papiron erosebb ellenfel ellen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 26., szerda 23:51
Az a baj, h neki mar van 2 orszag allampolgarsaga, a harmadikat nem nalunk fogja megvarni. Vki 1-2 even belul biztos elviszi...megnosulni sem fog magyarral, most szuletett kisbabaja...mondjuk attol meg a magjait elvethetne.Galacticos írta: Tokmacbol csinalhatnank magyar valogatott jatekost, beferne.![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem