Süti írta:
Szerintem meg egyáltalán nem túlzás. Egy lefelé ívelő Messinek kellene alkalmazkodnia egy teljesen új bajnoksághoz, 33 évesen. Mire megszokja a közeget 34. És ő nem CR, hogy 20 éves fizikummal nyomja. Komoly meccsen world class teljesítményt mikor tett le utoljára? Az elmúlt 1-2 évben nem rémlik. Miért menne ez egy nem teljesen köré felépített közegben? Őszintén nem értem, mi alapján várják páran, hogy bárhol top lesz.
Persze öregszik ő is de még mindig Messiről beszélünk aki, ha épp jó napot fog ki nincs játékos aki megfogná. Valszeg Maguire meg Rüdiger vagy Luiz fogja leszedni a pályáról. Azért ez a City kompakt csapat. Ebbe beilleszted fogadni mernék, hogy első szezonjában ha nem sérül meg elveszi KDB-től az asszisztkirály címet és Kuntól a gólkirályi elsőséget
Azért ez a tag veszettül jó volt minden egyes idényében. Évek óta ő cipeli ezt a Barcát a hátán. Azért Sterling ügyes gyerek meg jó gyors, de amiket kihagyott a Lyon ellen azokat Messi kézenálva is bekotorja... Plusz a játék minden elemében még mindig TOP. Cselek, kulcspasszok, asszisztok és emellé még gólok is. Jelenleg is még minden egyes csapatba beférne. Persze 34 lesz, de ez azért nem jelent olyan sokat... Még mindig kis területen kurva gyors. Már ritkán viszi végig hat emberen a labdát és lő gólt de sok minden másban még jobb is mint 25 évesen... Valszeg nem fog a Cityben sem letámadni max egy egy nagy meccsen, de ettől még mozgatja az egész csapatot. Plusz van ott elég játékos aki fut helyette is
Hiába idős nem lehet tudni mikor esik vissza annyira a teljesítménye.
Idén 25 góllal lett gólkirály de ezt kb már januárban meglőtte ezt a számot úgy, hogy az első 4 meccset ki is hagyta...
2018/2019 34 meccs 36 gól
2017/2018 36 meccs 34 gól
2016/2017 34 meccs 37 gól
Ez csak a bajnokság... De tavaly a Bl-ben is 10 meccsen 12 gólt csak lőtt. Összességében még mindig nagyon hatékony a srác és jobb lesz, ha nem minket szomorit és amondó vagyok menjen a Pl-be