A csávó azóta is abból él, hát zseniális!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:06
Coutinho,Hazard,Suarez és még sorolhatnám kik oktatták a ligát,de Messit szétrúgnák..Remy írta:Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.ziro4vr írta:
Btw, simán fektetné a buta angol védőket.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:47
füst írta: Lukaku?
Hahaha állatok...ziro4vr írta: Kis kifli nagy kifli.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:39
füst írta:
Lukaku?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:30
Szerintem sem lehet mar egyertelmuen rasutni az angol csapatokra h na ott favagok jatszanak. A jatekvezetes mas, azt kellene szoknia, hogy ott hiaba rohamozza meg az egesz csapat a birotSteven írta:Szerintem túl van kicsit tolva ez az angol keménység. Egyrészt Messi kettesével pakolta az angol topcsapatoknak is a gombócokat a BL-ben, másrészt, szerintem a spanyolban játszó néhány dél-amerikai igazi hentes cigány sem különb semmivel.Remy írta: Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.![]()
HozzászólásSzerző: Steven » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:24
Szerintem túl van kicsit tolva ez az angol keménység. Egyrészt Messi kettesével pakolta az angol topcsapatoknak is a gombócokat a BL-ben, másrészt, szerintem a spanyolban játszó néhány dél-amerikai igazi hentes cigány sem különb semmivel.Remy írta: Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:09
Amíg szét nem rúgnák. Mert az, hogy a BL-ben találkozol egy angolollal oké, de, hogy egész szezonban az IQ harcosok ellen tolod és a bírók is sokszor segítik a favágást, abból lehet nem jönne ki jól a kicsi.ziro4vr írta:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:03
Lukaku?ziro4vr írta:na de kivel aludna ha az interbe menne? Se Suarez, se Kun..szerintem nem találná a helyét.markmadrid írta: Azért még mindig Messiről beszélünk... Hiába 33 éves még mindig piszok gyors és olyan gólérzékeny mint az állat. Idén is kb mindenhol ő lőtte a legtöbb gólt. Bl volt az egyetlen ahol nem ment neki. Szerintem jó lenne a City-ben. Vannak ott futók és robotok akik helyette is futnak. Ez a Barcában már nem volt meg mert Busi és társai csak kocogtak.
Azért az, hogy nem olyan motivált az picit erősnek érzem. 18 éves kora óta évről évre motiválja magát és brutális szezonokat tolt. Tavaly is brutális volt és idén volt magához képest gyenge, de így is gólkirály lett plusz adott majdnem ugyanannyi gólpasszt egy szétesett Barcában.
Szerintem bőven esélyes lenne a City-ben még jó pár igen komoly szezonra. Ronaldo is idén tavasszal mekkorát ment 35 évesen.... Inter viszont érdekes lenne. Ronaldoval újra egy ligában és megint óriási riváliskéntHát nem tudom, nyílván az angol kockázatosabb főleg, hogy nem beszéli a nyelvet és sokkal keményebb liga.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 27., csütörtök 11:01
na de kivel aludna ha az interbe menne? Se Suarez, se Kun..szerintem nem találná a helyét.markmadrid írta: Azért még mindig Messiről beszélünk... Hiába 33 éves még mindig piszok gyors és olyan gólérzékeny mint az állat. Idén is kb mindenhol ő lőtte a legtöbb gólt. Bl volt az egyetlen ahol nem ment neki. Szerintem jó lenne a City-ben. Vannak ott futók és robotok akik helyette is futnak. Ez a Barcában már nem volt meg mert Busi és társai csak kocogtak.
Azért az, hogy nem olyan motivált az picit erősnek érzem. 18 éves kora óta évről évre motiválja magát és brutális szezonokat tolt. Tavaly is brutális volt és idén volt magához képest gyenge, de így is gólkirály lett plusz adott majdnem ugyanannyi gólpasszt egy szétesett Barcában.
Szerintem bőven esélyes lenne a City-ben még jó pár igen komoly szezonra. Ronaldo is idén tavasszal mekkorát ment 35 évesen.... Inter viszont érdekes lenne. Ronaldoval újra egy ligában és megint óriási riváliskéntHát nem tudom, nyílván az angol kockázatosabb főleg, hogy nem beszéli a nyelvet és sokkal keményebb liga.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 27., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. augusztus 27., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 27., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 22:10
Mendy 48+5 millió volt. Euroban.Kerlon írta:Azért mi is ennyiért vettük Mendyt. Ő meg ligából való, angol is...Realista24 írta: DONE DEAL: Chelsea have confirmed the signing of Ben Chilwell from Leicester City for a reported £50m fee.
Hát ez megint mi?
Jó hát őket megkaptuk tiszteletből áron alul.Faust írta: Ilyenkor mindig eszembe jut Kroos vagy Xabi Alonso 30-35 millaja.![]()
Undorito ez a PL.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 26., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 26., szerda 21:40
Azért mi is ennyiért vettük Mendyt. Ő meg ligából való, angol is...Realista24 írta: DONE DEAL: Chelsea have confirmed the signing of Ben Chilwell from Leicester City for a reported £50m fee.
Hát ez megint mi?
Jó hát őket megkaptuk tiszteletből áron alul.Faust írta: Ilyenkor mindig eszembe jut Kroos vagy Xabi Alonso 30-35 millaja.![]()
Undorito ez a PL.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 26., szerda 21:32
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem