Hát nem tudom ..
Történelmi 8as cumi után mondani egy sziát, úgy hogy korábban a vállogatottból is visszavonulsz egy kis időre az elveszített döntők után.
Hát.. nem egy Jordan, Kobe, vagy CR féle mentalitást tükröz..
Gyökér. Aztán jólvan.

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. augusztus 26., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 26., szerda 9:56
Nagyon remélem, hogy ilyen szintre sosem jut el a klub. Nyilván nem haragudnek rá, ezért nem is ítélem el, aki Messinek tapsol, de így fix, hogy ő nagyobbá vált, mint a klub.Galacticos írta: Egyebkent jo ez hogy ne legyen a jatekos nagyobb mint a klub, De ha ilyen elnokunk lenne, es mondjuk ramos vagy anno cr igy kezteti tavozasra az egyertelmuen pocsek elnokot akkor en is tapsolnek neki.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 26., szerda 9:55
Rosszabb, Ganxsta szinten mozog.kodo írta:Ja megvan, azt nem tudtam hogy hungarokatalan.Realista24 írta:
Harsányi Levi vagy most csak trollkodsz?![]()
Ő is ilyen Vincze Ottó szindrómában szenved?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 9:54
Botrány nagy ripacskodo írta:Ja megvan, azt nem tudtam hogy hungarokatalan.Realista24 írta:
Harsányi Levi vagy most csak trollkodsz?![]()
Ő is ilyen Vincze Ottó szindrómában szenved?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 26., szerda 9:53
Pedig viccesebben hangzik, hogy a Barca még mindig az 1985-ös szerződés mintát használja, és abban ez volt megadva mint kommunikációs formaRealista24 írta: Mondjuk bátran utánaolvashatsz, hogy miért faxon küldte, illetve ezen a bizonyos burofaxon.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 26., szerda 9:52
Ja megvan, azt nem tudtam hogy hungarokatalan.Realista24 írta:Harsányi Levi vagy most csak trollkodsz?kodo írta:
Az ki?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 26., szerda 9:36
En nem, nem az Ő dolga, vannak masok is a klub vezeteseben. Jon a kovi elnok, edzo, igazolasok, nem tetszik neki akkor ujra es ujra csinalhatja ezt egy jatekos? Bartonak annyi, nem fog felallni, van egy eve, de akkor mar ezekutan kitennem Messit es adnek az edzonek egy evet, hat ha csoda tortenik es felepit valami jotGalacticos írta: Egyebkent jo ez hogy ne legyen a jatekos nagyobb mint a klub, De ha ilyen elnokunk lenne, es mondjuk ramos vagy anno cr igy kezteti tavozasra az egyertelmuen pocsek elnokot akkor en is tapsolnek neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 9:36
Mondjuk bátran utánaolvashatsz, hogy miért faxon küldte, illetve ezen a bizonyos burofaxon.zoli0415 írta: Számomra igen hihetetlen és nevetséges ez az egész story. Szüleim 35 éve komolyabb fogalmazást írtak az ellenőrzőmbe, ha el akartak kérni az iskolából. 2020-ban faxon küldeni valamit? Elég szánalmas ez a történet eddig és még hol a vége. Mondjuk én jót mulatok ezen a vergődésen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 26., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. augusztus 26., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 26., szerda 9:22
Messi vergődése inkább csak az utolsó csepp a pohárban, nem hiszem, hogy önmagában ez (ekkora) lázadást idézne elő, ha mondjuk csak 1-0-kal zúgtunk volna ki az elmúlt években a BL-ből, meg stb.Rasta írta: Amúgy tényleg durva, hogy odaát is 10 hozzászólóból 9 pezsgőt bontana, ha sikerülne Messinek eltakarítania a vezetőséget. Addig ok, hogy Bartomeu olyan elnök, amilyen, de ha egy játékosnak - legyen az bárki - akkora hatalma van, hogy egy kispajtás elküldése miatt komplett elnökséget buktathat, az minden, csak nem egészséges. "Kár", hogy ezt nem látják be, mert láthatóan nagyon sok a nem Barca, hanem Messi drukker.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 8:53
Harsányi Levi vagy most csak trollkodsz?kodo írta:Az ki?Realista24 írta: Hmmm. Harsányi vajon hogy érzi magát?
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 26., szerda 8:51
Az ki?Realista24 írta: Hmmm. Harsányi vajon hogy érzi magát?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Rasta » 2020. augusztus 26., szerda 8:26
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 26., szerda 7:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 7:20
Azt mondta Bartro este, hogy dehogy mondott lerashidm írta: Kivancsi vagyok, mennyivel kevesebb barca szurkoló lesz és mennyivel több City/PSG szurkoló...
Most akkor amugy lemondott az elnök is, vagy mivan? Mar nem tudom minek higyjek![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 26., szerda 7:13
BL-lel sajnos most pár évig nem számolokRealista24 írta:A BL-ben azért összejöhetne,
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 26., szerda 7:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 26., szerda 6:58
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem