Most akkor amugy lemondott az elnök is, vagy mivan? Mar nem tudom minek higyjek

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 26., szerda 6:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 6:54
A BL-ben azért összejöhetne,M1Ö írta:Nekem tetszene egy ilyen sztori amúgy. Ha elvonatkoztatok mindentől, akkor alapból bírom a City-t is, mert jó focit játszanak, Messi meg azé' na. Tetszene és még minket se érintene, ha robbanna ez a "páros".Realista24 írta:ManCity az úticel.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 26., szerda 6:48
Nekem tetszene egy ilyen sztori amúgy. Ha elvonatkoztatok mindentől, akkor alapból bírom a City-t is, mert jó focit játszanak, Messi meg azé' na. Tetszene és még minket se érintene, ha robbanna ez a "páros".Realista24 írta:ManCity az úticel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 26., szerda 6:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 26., szerda 1:25
Íme a fax eredeti szövege szerkesztés nélkül:
“Jelen levélben én, Lionel Andrés Messi Cuccitini, XXXX személyi azonosító számmal, kérem, hogy történjenek lépések a munkaszerződésem megszüntetésével kapcsolatban, mely a klubhoz köt. A kérést a szerződés 24. számú záradékára hivatkozva intézem, mely lehetővé teszi számomra mindezt.”
“Köszönök minden lehetőséget, ami a személyes és szakmai fejlődésemet szolgálta, amit az elvégzett munka során kaptam. Olyan tanultakat, amelyek segítettek a jelenlegi szakmai és emberi szintem elérésében. De személyes okokból erre a nehéz döntésre jutottam, amely reményeim szerint a lehető legjobb fogadtatásban részesül a vezetés részéről.”
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 26., szerda 0:40
Szerintem nincs ennyi esze. Mármint,hogy így előre megtervezzen egy ilyen puccsot___Samy___ írta: Egyébként szerintem Messi nem is akart távozni, csak tudta nagyon jól, hogy ez a körítés lesz, ha bejelenti a távozást.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 25., kedd 23:50
Josep María Bartomeu a Diario Sport-nak egyértelműen és határozottan tagadta, hogy benyújtotta volna a lemondását. A 'Sport' újságírójának kérdésére elmondta, hogy fel sem merült benne a lemondás gondolata. A 'RAC1' is hasonló információt hoz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 25., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 25., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 25., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 25., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. augusztus 25., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 25., kedd 23:09
Azért a Messi korszak előtt a barca nem az a csapat volt, ami Messivel. Míg mi CR előtt is már aranykorszakoztunk bőven. Ahogy egy Liverpool sem egy Gerrardból vagy Salahból állt, mert nekik is voltak bőven brutálabb időszakaik. De mondhatnánk a Bayernt is, stb stb.ToniKroos írta:
Ha megbuktatja Bartot azzal elismerik, hivatalosan is, hogy Messi>Barcelona. Ez pedig egy nagyon rossz üzenet, legyen bárki is az elnök, ilyen szintű hatalmat nem szabad egy játékosnak se adni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 25., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. augusztus 25., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 25., kedd 22:59
Oké, gáz. És? Azon kívül, hogy rötyögünk rajta, tényleg így van. 20x gól, meg 20x gólpassz, úgy, hogy a többieknek kb. köze nincs a játékhoz, még a kulcspasszok is az argentiné. Ragaszkodik a haverokhoz, ez nagy mínusz, de óriásit veszít vele játékban a barcelona, ezt ők is pontosan tudják. Ilyen hatása nem sok embernek van a játékra most, ők triplán megérzik majd a hiányát, mint mi CRét. Mi is azt gondoltuk, hogy majd mindenki kiszabadul, lekerül a teher, nincs CR arnyéka.. a nagy lóf.szt, egyedül Benzemán látszik a felszabadultság, a többi támadónk éppen annyit ér, amennyit CR közelében. Szinte semmit. Hiányoznak CR tulajdonságai, nincs gól, nincs már meg az a tűz, amit ő hozott. Ez a bajnokság szép siker, de nagy szerencsénk volt, és sokat kozmetikáz az idei szezonon. Ha Barto bukik, és tegyük fel minden marad a régiben, akkor is bőven vetélytársak a bajnokságban.Ha megbuktatja Bartot azzal elismerik, hivatalosan is, hogy Messi>Barcelona. Ez pedig egy nagyon rossz üzenet, legyen bárki is az elnök, ilyen szintű hatalmat nem szabad egy játékosnak se adni.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. augusztus 25., kedd 22:52
Ha megbuktatja Bartot azzal elismerik, hivatalosan is, hogy Messi>Barcelona. Ez pedig egy nagyon rossz üzenet, legyen bárki is az elnök, ilyen szintű hatalmat nem szabad egy játékosnak se adni.flori írta: Bőven kijöhetnek ebből jól. Barto megbukik, Messi marad. Ha képes leadni a haverokból, akkor még akár Xavival is jelentős tényezők lehetnek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. augusztus 25., kedd 22:50
A hírek alapján pont ez volt a legnagyobb problémája most is, hogy kiraknák a brokat. Úgyhogy ez nagyon nagy ha.Ha képes leadni a haverokból
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 25., kedd 22:46
Bőven kijöhetnek ebből jól. Barto megbukik, Messi marad. Ha képes leadni a haverokból, akkor még akár Xavival is jelentős tényezők lehetnek.TL;DR 2 forgatókönyv van, és mind2-vel szopnak.
Jelenlévő fórumozók: 70 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem