Fax Messinek: PLS Ne.
Fax Barcelonaba: De nem tudok Suarez nélkül aludni.
...
Folyt kov, itt tartunk.
Bartemou körül minden lángol de szerinte minden rendben
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 25., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 25., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 25., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 25., kedd 22:15
Mondjuk igen. A Font is Xavival kampányolt. Úgyhogy ha ő lesz Bartomeu utódja sem biztos, hogy előre lépnek.kiserik írta: volna minden a régiben.
Pont az a lényeg, hogy minden a régiben fog maradni. Ugyan az a csapat, Messi és a haverok
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. augusztus 25., kedd 22:15
Én nem mondom, hogy maga a szituáció nem röhejes, a hülye is tudja, hogy évek óta túlnőtt a klubon, és nyilvánvalóan nem egészséges. De annak semmiképp nem örülnék, ha végül ő maradna, és barto menne, mert akkor rövidtávon nem járnak rosszul.de ez hova vezet? hol áll meg? itt most konkrétan egy fizetett alkalmazott meneszti a cég elnökét. és Barto nem csak a csapat elnöke volt hanem a kosáron át a kézi csapatok mindennek a vezetője. és egy játékos miatt lemond? innentől kezdve mit akar bármilyen edző vagy vezető a klubon belül? jön Messi és becsicskít mindent és mindenkit? nekem fura ez. de innen vicces vergődjenek csak de hogy ez senkinek nem esik le ott az elég vad.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 22:11
Hát ez marha jóRealista24 írta: CONFIRMED: Messi is hurt by the thought of Suarez leaving. They were close friends and often used to sleep together @TyCSports #FCB
Hát én nem bírom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 25., kedd 22:11
Pont az a lényeg, hogy minden a régiben fog maradni. Ugyan az a csapat, Messi és a haverokM1Ö írta:Csak nekünk jobb lett volna az úgy is. Basszus, az a plusz egy év fór akkora előny lett volna nekünk, hogy el se hiszem... Na mindegy, lehet ez sem feltétlen egyből pozitív hatással katalánéknál, de maradhatott volna minden a régiben.Realista24 írta:Így is úgy is levaltottak volna.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 25., kedd 22:11
de ez hova vezet? hol áll meg? itt most konkrétan egy fizetett alkalmazott meneszti a cég elnökét. és Barto nem csak a csapat elnöke volt hanem a kosáron át a kézi csapatok mindennek a vezetője. és egy játékos miatt lemond? innentől kezdve mit akar bármilyen edző vagy vezető a klubon belül? jön Messi és becsicskít mindent és mindenkit? nekem fura ez. de innen vicces vergődjenek csak de hogy ez senkinek nem esik le ott az elég vad.ateeemadrid írta: Én kivételesen nem állok be a Messit oltogatók körébe, ha most tényleg elérte ezzel, hogy a történelmük legótvarabb cigány elnökét eltünteti, akkor hiába jövünk a "túlnőtt a klubon" stb. szöveggel, ami igaz is, hosszú távon egyértelműen jót tesz a klubbal.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. augusztus 25., kedd 22:10
Remélhetőleg ezekből több részlet nem derül ki.Realista24 írta: CONFIRMED: Messi is hurt by the thought of Suarez leaving. They were close friends and often used to sleep together @TyCSports #FCB
Hát én nem bírom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 25., kedd 22:09
Csak nekünk jobb lett volna az úgy is. Basszus, az a plusz egy év fór akkora előny lett volna nekünk, hogy el se hiszem... Na mindegy, lehet ez sem feltétlen egyből pozitív hatással katalánéknál, de maradhatott volna minden a régiben.Realista24 írta:Így is úgy is levaltottak volna.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 25., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. augusztus 25., kedd 22:08
Realista24 írta: CONFIRMED: Messi is hurt by the thought of Suarez leaving. They were close friends and often used to sleep together @TyCSports #FCB
Hát én nem bírom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 25., kedd 22:07
Ilyen nincsRealista24 írta: CONFIRMED: Messi is hurt by the thought of Suarez leaving. They were close friends and often used to sleep together @TyCSports #FCB
Hát én nem bírom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. augusztus 25., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 22:04
Mindig is az volt.DinhoL írta:Alap.Nika91127 írta: Akkor most Messi nagyobb, mint a klub?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 25., kedd 22:03
Alap.Nika91127 írta: Akkor most Messi nagyobb, mint a klub?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 22:03
Így is úgy is levaltottak volna.ateeemadrid írta: Én kivételesen nem állok be a Messit oltogatók körébe, ha most tényleg elérte ezzel, hogy a történelmük legótvarabb cigány elnökét eltünteti, akkor hiába jövünk a "túlnőtt a klubon" stb. szöveggel, ami igaz is, hosszú távon egyértelműen jót tesz a klubbal.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem