Sarri menesztése engem meglepett. Tény, hogy nem voltak idén valami erősek, de összességében a kötelezőt a Scudettóval hozta. A játék viszont kissé györtelmes volt ahhoz képest, hogy mit lehett volna várni Sarritól.
De ez a keret sem volt idén annyira jó szerintem. Higuain hiába komoly név, már közel sem tényező. Bernardeshi meg bentancur tagok meg édes kevesek. Ramsey nem igazán tudott beilleszkedni. Bonucci is mióta tett egy kitérőt közel sem top már míg Chiellini kiesett egész évre illetve 35+-os...
Bár ez a Lyon elleni kiesés tényleg csúnya volt. Március óta egy tét meccset játszott a Lyon... De így is hozták.
Pirlo viszont eléggé fura lépés. Elvileg a B vagy C csapatot vette volna át ehhez képest A csapat lett belőle
Nem tudom mit lehet várni tőle. Semmi edzői tapasztalata. Tényleg nulla. Azért ez komoly kockázat, de lehet, hogy hosszútávon ez egy járható út lesz.
Én bírtam Sarrit főleg amit a Napolinál illetve a Chelseanél tolt, de tény, h a Juvenal nagyon nem volt meg a kémia. Vagy inkább az emberek nem voltak meg az ő játékához.