Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 20., csütörtök 13:14

40 éves San Iker.

https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 84576?s=20

2000-es évek egyszemélyes védelme :salute:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 12., péntek 7:59

lordgabi írta: https://index.hu/sport/futball/2021/03/ ... al-madrid/
Iker és Sara külön utakon... :|
és ez vajon kinek a sara?!? :hmmm:

:kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 12., péntek 7:39

https://index.hu/sport/futball/2021/03/ ... al-madrid/
Iker és Sara külön utakon... :|
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 6., szerda 10:01

Mekkora troll :lol: :lol: :lol: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 6., szerda 7:10

https://www.instagram.com/p/CJroLnylIp6 ... 082r3ghuvf

Nyehehheeheheee :lol: :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 22., kedd 14:50

Felesleges most hőbörögni
tényleg nem volt egyértelmű anno a kommunikáció
Boldog karácsonyt :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 22., kedd 12:41

Real Madrid C. F. have announced that Iker Casillas has joined the Real Madrid Foundation as assistant to the general director.

Iker Casillas is a Real Madrid legend who represents the values of our club and is the best goalkeeper in our history
Csúnya gonosz Real Madrid, hogy elbánt a legendáival, nem becsüli meg őket!!! Ja, hogy azóta kb mindenki visszatért?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. augusztus 22., szombat 11:31

Rasta írta: Raymar néhány napja töltött fel egy videót, ahol kivesézi, hogy valójában mennyire volt jó a mi El Santo-nk

https://youtu.be/zH-ql5Kg9uo
Összes komment a videó alatt arról szól, hogy a csúnya gonosz Madrid hogy bánt vele... Hogy lett elküldve stb stb.... :lol:
Baszki, ha ennyire visszaesik a teljesítménye pátyolgatni kellett volna még évekig és nézni a kapuban?
La Decima is majdnem elment rajta.

Én szerettem nagyon, de a teljesítménnyel adós maradt a végén már, hatalmas javulás volt Keylor, sőt még korábban Diego Lopez is fél évig úgy védett, hogy olyat én még kb kapustól nem láttam..

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2020. augusztus 22., szombat 10:10

Raymar néhány napja töltött fel egy videót, ahol kivesézi, hogy valójában mennyire volt jó a mi El Santo-nk

https://youtu.be/zH-ql5Kg9uo

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2020. augusztus 6., csütörtök 14:12

Nekem is az a bizonyos glasgow-i döntő jelentette a kapcsolatom kezdetét a Reallal és a focival alles zusammen is. Előtte inkább NBA meccseket néztem, haver hozta fifa2002-t (a la viaszbaba edition), elbaromkodtunk vele, de az első meccs, amit megnéztem úgy, hogy érdekelt is, az az a meccs volt (jó, 5-6 évesen láttam még valami meccset, ott Vieri tűnt fel, ha jól emlékszek még a Juvéban tolta, de az nem tett rám ekkora hatást).
Egyszerűen ledobta az agyam az ékszíjat, hogy ott van egy tőlem 2-3 évvel idősebb srác és 1 perc alatt háromszor húzta ki a realt a sz*rból. Aztán a vb-n is nagyot villantott, az utána következő pár évet meg ne is említsem. Van 1-2 védése, amit sosem felejtek el tőle, az fix. Gracias por todo, El Santo!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. augusztus 5., szerda 11:38

Én 2002ben kezdtem el követni a focit, Iker és R9 voltak az abszolút kedvenceim.
Rám sajnos sok rossz hatást tett ez a csúnya végjáték Madridban, se teljesítményben se máshogy nem volt Ikerhez méltó a befejezés, nem szívesen emlékszek rá, de nekem ő volt az egyik R9 mellett, akikkel elkezdődött a foci iránti szenvedélyem.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 5., szerda 11:29

Örülhetünk, hogy láttuk játszani :salute:
óriási kapus volt, a legnagyobb

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 5., szerda 11:22

Reggel öltözés közben néztem az m1-et és pont beszámoltak a visszavonulásról. Közben mutattak egy portos edzős jelenetet mikor pepével egymás mellett kocognak.

Nagyon jó volt látni őket újra.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 5., szerda 11:10

Hát, engem egyértelműen a Leverkusen elleni pár perce varázsolt el a legjobban. Irtókényelmes érzés volt belegondolni, hogy itt van ez az irtófiatal kapus godmode-ban, egy örökkévalóságig meg van oldva a kapuskérdés, a Barcában meg épp egy Bonano lepkézik jobbra-balra. Istenem, hányszor húzta ki a trágyából a csapatot... 06-07-ben annyi pontot mentett nekünk, hogy nyugodtan haza is vihetné bármikor azt a serleget a klub vitrinjéből.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. augusztus 5., szerda 11:01

Kerlon írta: Én semmit se tudok felróni neki, imádtam mindig is. :sziv: :goat: :goat: :goat:
+1

Vannak jatekosok akik annyit tettek mar le hogy nem 1-2 hibán ugrál az ember. Egyszeruen nem erzi helyesnek.

Fav Moment nincs igazabol, imadtam barmit csinalt, ahogy csinálta de talán a Sevilla elleni vedese( az elso, tudjuk melyik)
Na ott teljesen lesokkolt. :ozil:

Gracias Iker :sziv:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. augusztus 5., szerda 10:56

Megérdemelne egy szép búcsút, elképesztő pályafutást láthattuk, Gracias San Iker! :sziv: :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 5., szerda 8:00

Én semmit se tudok felróni neki, imádtam mindig is. :sziv: :goat: :goat: :goat:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 4., kedd 21:15

füst írta: Na hát ő az a kapus akit soha nem küldtem volna el, Diego Lopez ide, Navas oda. Mindkettejüket kedveltem, Navasra ha megkínoznak se tudok rosszat mondani. De Casillas az Casillas, nekem ő a minden, 35 évesen, megkopottan, önbizalom-hiányosan is ő volt nálam a No.1.
Hát azért amikor a karszalaggal a kezén a dzsuventus elleni bl elődöntő visszavágjójának 92-3ik percében elrontotta a bedobást ott már vége volt a dalnak.

Volt pár nagy meccse a vége felé is de rengeteg gólt kaptunk a bizonytalansága miatt,Navas meg top kapus lett végül. Szerintem jó,hogy elengedtük,igazából egy szezonnal korábban kellett volna decimával szépen búcsúztatni. Túl sok volt már a feszkó körülötte,ha játszott ha nem.

Sztem is a legjobb szezonjai 2007-10 között voltak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 4., kedd 21:07

Na hát ő az a kapus akit soha nem küldtem volna el, Diego Lopez ide, Navas oda. Mindkettejüket kedveltem, Navasra ha megkínoznak se tudok rosszat mondani. De Casillas az Casillas, nekem ő a minden, 35 évesen, megkopottan, önbizalom-hiányosan is ő volt nálam a No.1.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 4., kedd 20:52

Oriasi kapus es ember volt.. Annyi top pillanatot lehetne tole mondani.
Es ha csak fele annyira jo lett volna a vedekezese a csapatnak mint mondjuk most...
A 02es bl donto, aztan ahogy evekig hulladek vedelem mogott volt folyamatosan stabil, nekem nag emlekem tole a 08-10 kozotti clasicok ahol folyamatosan jottek a barca helyzetek es o allitom a felebol legalabb kirangatta a csapatot. 07-8 korul volt egy clasico a nou campba metzelder fele stabil vedelemmel, ott is tizit is kiszedte..
Aztan a 10es vb donton robben elleni is emlekezetes de a 12es bl vv a bayern ellen is ott is visszahozta a csapat, meg a 14es bl donton ahogy orult az egyenlito golnak..
Oriasi. B-) B-)

Vissza: