nincs, mert utál minket.Realista24 írta:De van.

HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2020. augusztus 21., péntek 15:49
nincs, mert utál minket.Realista24 írta:De van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 21., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 21., péntek 14:28
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 21., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 20., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 20., csütörtök 21:04
Bayern Munich's team against Lyon last night:ziro4vr írta: Azért az beteg hogy a Bayern a tegnapi kezdőjében lévőkért 10 misivel fizetett többet mint amennyi egy maguire volt. Vagy mennyivel kevesebb mint egy Coutinho. De lehet Hazardot is mondhatnám.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 20., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 20., csütörtök 15:25
ezt mashogy latom azert.A lebonyolítás miatt nem tudom hová tenni a két csapatot,mindkettő elég komolytalan ágon volt de ez nem az ő hibájuk,hanem azoké a csapatoké akik elbalfaszkodták mint a dzsuve matrac vagy a city(vagy mi).
Ez a szezon valakinek ajándék, lehetett ezt tudni már amielőtt nekifutottunk ennek a covidos szarnak. Amelyik kihasználja kap egy ugyanolyan trófeát mint amit osztogatnak minden évben. Nem gondolnám túl a győztes helyét a bajnokok ligája történelmében.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. augusztus 20., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2020. augusztus 20., csütörtök 14:07
Ahogy néztem a Psg meccseit feltűnt, hogy a középpályán sokszor keresik a faltot Neymarek. Nem tudom mennyire taktikai utasítás, vagy csak egyszerűen elindul, nyilván 1vs1-ben iszonyú nehéz szerelni és emiatt jön mindig a szabad, de emiatt ritkán veszítenek úgy labdát, hogy abból kontrát kapjanak. Szerintem ami régi angyalkánk is sok bosszúságot fog okozni a Bayernnek. Verratti, Kurzawa és Keylor játszhatnak vajon vasárnap?ziro4vr írta: Jó kis döntő lesz, a legjobb csapatteljesítmény vs a legjobb egyéni teljesítmények elöl.
Abszolút fifti fifti nálam, de hogy Boateng meg Alaba mellett lesz vagy 5 ziccere a két rajnak az tuti.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2020. augusztus 20., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 20., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 20., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 20., csütörtök 11:54
Igen a németeknél van az 50+1 es szabály ami azt mondja ki, hogy egy privát befektetö nem tulajdonolhatja a klub 51%-át tehát nem lehet abszolút többsége. De a Wikipédia szerint több privát egyén felmehet 50% fölé együtt. Pl a Dortmundnak csak az 5%-a van a klub tulajdonában, a többi azt hiszem privát befektetök.h3x0r írta:Amit szepen meg is kerultekdavi10 írta: Az ilyen RedBull meg SAP fejes csókák meg felőlem tevékenykedhetnek, úgyis lesz ilyen, hogy egy klub mögé beáll valaki, de ezek legalább nem cseszik szét az egész piacot. Mondjuk ezek lehet pont rossz példák, mert a németeknél valami más tulajdonosi rendszer van ha jól rémlik.Eleve a Red Bull, mint szponzor nem szerepelhet a csapat neveben, ezert Rasen Ballsport Leipzig a hivatalos neve. pont jol jott ki a rovidites
Valami olyasmi szabaly is van a Bundesligaban, hogy a csapatok 51%-ban nemet kezben kell legyenek, ezert ha jol emlekszem papiron 7 vagy 9 Red Bullos dolgozo szamit klubtagnak. A Dortmundnal ez a szam 150 ezer, a Bayernnel 300 ezer korul van.
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. augusztus 20., csütörtök 11:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 20., csütörtök 11:02
Amit szepen meg is kerultekdavi10 írta: Az ilyen RedBull meg SAP fejes csókák meg felőlem tevékenykedhetnek, úgyis lesz ilyen, hogy egy klub mögé beáll valaki, de ezek legalább nem cseszik szét az egész piacot. Mondjuk ezek lehet pont rossz példák, mert a németeknél valami más tulajdonosi rendszer van ha jól rémlik.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 20., csütörtök 10:27
Én is ettől tartok, de az utóbbi mondjuk 5 évben sokkal kevesebb ilyen "feltörekvő", PSG meg a City-féle olajcsapat lett, mint amit előrevetítettek sokan.Steve írta:
Annyi, hogy ez nem feltételes módban van, hanem ez már meg is történt. Ezek az olajcsapatok átvették a hatalmat és addig fogják pumpálni a pénzt és vásárolgatni a játékosokat, amíg ki nem véreztetik a tradícionális csapatokat, akik nem ezt követik.
Mi itt bohóckodunk pl ViniJunikkal és Rodrygoval, de közben mindannyian látjuk, hogy nem lesznek MBappek vagy CR-ek, közben a klubb küzd, hogy önerőből/névváltás nélkül felújítsuk a stadiont.
Közben jönnek az olajos tulajok és oda csapnak még 200milliót egy-egy vásárlási listahoz..
Nagyon szomorú ez az egész és meg kellene állítani ezt, amíg nem késő. Ez lenne az ujefa szerepe ugye, hogy megvédje az európai focit, de szart sem tesznek, csak a mocskos kis korrupt ügyeiket intézgetik a kopaszodó hájas vezetőik.
Az európai foci tönkretétele folyik jelenleg. Az lesz az egész focival, mint kicsiben az aranylabdával. Akinek több a pénze, nagyobb a marketing értéke csak az számít.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 20., csütörtök 9:55
Szerintem tök jól megfogalmaztad és nekem is ez a problémám.babaking írta: Egyébként én a PSG ellen csak az olajpénzt tudom felhozni. Most így elnézve öket, már nem csak egy összevásárolt banda, hanem csapattá lettek kovácsolva, és jó focit játszanak. Hogy mire mennek egy erös ellenféllel, vagy, hogy viselkednek ha szar kerül a palacsintába azt nem tudom. De be kell vallani tetszett amit toltak, mint ahogy a Bayern is.
Én csak attól félek, hogy ha megnyerik abból a többi sejk azt fogja levonni, hogy 2 milliárd Euróért vehetek a top csapatot kupástul. És árcédula kerül a Bl gyözelemre. Ettöl még a hideg is kiráz.
(na nem mintha a többi csapat kevesebbet költene, Barca 1 milliárd az elmúlt 5 évben, mi sem spóroltunk, a City a fél sivatagot elköltötte, de a legtöbben legalább piaci alapon müködnek. És ez nagy különbség.)
A döntöben nagy focit várok, és igazából egyik csapatnak sem örülnék ha nyerne, de talán mégis inkább a Bajorok ha már választani kell.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 20., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 20., csütörtök 8:44
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem