Hazard eddig nem rakta magasra a lécet, ìgy tőle várnèk nèmi javulást..Faust írta: Hat azt meg mitol, kitol varod, Vinyotol vagy Rodrygotol?![]()
Na meg persze Odegaard.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 18:06
Hazard eddig nem rakta magasra a lécet, ìgy tőle várnèk nèmi javulást..Faust írta: Hat azt meg mitol, kitol varod, Vinyotol vagy Rodrygotol?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:23
Amolyan +1-nek szántam a hasonló véleményekre.., reagálva a 15éves dominanciára, meg hogy bőven előttük járunk..Faust írta: De hat pont arrol beszelunk hogy nem vagyunk elottuk tulzottan.![]()
Jovore jogos elvaras a cimvedes, az teny.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:12
Azért ez a bőven a barca előtt állunk ez erős, egy lépéssel előttük vagyunk..M1Ö írta:Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:47
Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:32
Kicsit vegyél vissza lécci. Véleményedhez nyilván jogod van akárcsak nekem is az enyémhez. Majd meglatjuk mi jön.M1Ö írta: Hát akkor basszanak meg minket még 20 évig, ezzel a baljós kerettel/pénzüggyel/elnökséggel, én kérek elnézést, hogy voltam olyan elvetemült, hogy abban reménykedek és azt látom, hogy a bajnokságokban eljön a mi időnk... Semmi nagy Barca temetésről nem beszéltem... El voltunk temetve mikor sorra nyerték a bajnoki címeket??? Nem!!! Én csak arról magyaráztam, hogy nyomhatunk mi is egy dominanciát a JELENLEGI HELYZETBEN!!!!!!!!! A SPANYOL BAJNOKSÁGBAN!!!! De nem kell érteni, nem.... Ti csak 2 végletet ismertek basszus....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. augusztus 20., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 20., csütörtök 13:17
Annak ellenere is necces volt a bajnoki hajra 1-0-as meccsekkel, 11-esekkel meg masodik felidei "mindjart kapunk egy golt" erzesekkel, hogy a heti 2 meccset a ki csapatok jobban megereztek, mint mi.Faust írta:Mert ossze vissza botladoztunk, plusz ket het mulva kiestunk volna a BL-bol valoszinuleg, ami a moralt meg jobban tonkrevagta volna, es a Barca sem szunyalt volna be velhetoen ennyire.dzsi91 írta:
Miértne lett volna meg?
Nyilvan teoretikus, lehet siman behuztuk volna plusz a BL-ben is meneteltunk volna, csak a mutatott jatek poppet mast mutatott.![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. augusztus 19., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 19., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 19., szerda 18:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 19., szerda 18:01
Mert ossze vissza botladoztunk, plusz ket het mulva kiestunk volna a BL-bol valoszinuleg, ami a moralt meg jobban tonkrevagta volna, es a Barca sem szunyalt volna be velhetoen ennyire.dzsi91 írta:Miértne lett volna meg?Faust írta:
Ezek azert eleg huzos kijelentesek, nyilvan orulnenk ennek de azert az idei bajnoki cimunk se lett volna meg covid nelkul.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 19., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 19., szerda 17:28
Miértne lett volna meg?Faust írta:
Ezek azert eleg huzos kijelentesek, nyilvan orulnenk ennek de azert az idei bajnoki cimunk se lett volna meg covid nelkul.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 19., szerda 16:51
Jogos. De mi már elindultunk egy szerintem jó úton. Ahogy per pill kinéz a Barca ettől még minimum egy szezonra van. Ha meg még egy szezonnyi előnyt összehozunk, akkor abból kisülhet egy olyan dominancia, mint amit a Barca lenyomott majd' 15 évig.Faust írta:Ezek azert eleg huzos kijelentesek
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 19., szerda 16:06
Ezek azert eleg huzos kijelentesek, nyilvan orulnenk ennek de azert az idei bajnoki cimunk se lett volna meg covid nelkul. Szep es jo hogy ilyen kerettel bajnokok lettunk, de a csapat nagyon, nagyon keves, ugyanazok a problemaink mint a tuloldalt: kioregedo vaz, blama szazmillios igazolasok, semmi fiatalok (tisztelet a kivetelnek). En nem tudom belelatni ebbe a helyzetbe ezt a dominanciat, amit is sokan vizionalnak. Szerencsenk hogy az Atmanal sincs minden rendben.M1Ö írta:Milan sorsra azért nemfognak jutni, szerintem. De ha mi okosan csináljuk, akkor a köv 10 évre fordulni fog a bajnoki aranyak aránya. Most nekünk kéne nyolcat nyerni, nekik meg kettőt mondjuk.Steven írta: Elég nehéz helyzetben vannak Barcelonaban, épp az játszódik le mint a Milannal Carlo után. Egy egyszerre kiöregedő keret, normális utánpótlás nélkül. Kérdés, hogy ők is eltűnnek-e az Európai elitből ugyanúgy...?? + a helyzetet rontja a koronavírus, ami miatt nem is nagyon tudnak építkezni.Ahogy írod, a járvány is rátesz még egy lapáttal az amúgy sem rózsás anyagi helyzetükre. Szinte "ingyen" tudnak csak eladni. Ki fog vagyonokat fizetni kiöregedő, vagyonokat kereső játékosokért? Lehet csak a kárörvendés dolgozik bennem, de ott a következő vezetőségnek is évek fognak kelleni, hogy újra egyenesbe jöjjenek. Meg hát az se garancia, hogy ők tudni fogják a tutit.
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 19., szerda 15:11
Nem tudom, hogy mennyi esélye van Fontnak de nem lehet kellemes úgy kezdeni munkát, hogy tudod, hog yjó eséllyel nyáron vége.Koeman:
“Nem változtatnék a tervemen. Fontos, hogy a projekt végrehajtása során ragaszkodjunk a tervhez rövid és hosszútávon is. A 2030-ig tervezett sikeres időszaknak nem Koeman az edzője nálam. Ő a Barcelona legendája és mindent köszönünk neki. Ha részese szeretne lenni a projektnek, akkor valamilyen módon megadjuk neki esélyt, de nem a vezetőedzői poszton. A projektet az alelnöktől egészen az utánpótlás edzőig terveztük meg és hajtjuk majd végre”.
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. augusztus 19., szerda 9:39
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem