Vagy lehet egyszerűbb lenne, ha rákötnénk az Off topicot direkt egy keresőmotorra. Direkt konneksön a guglival mondjuk.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 19., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 19., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 19., szerda 12:08
I am GC írta: Sziasztok,
Ismèt segìtsèget szeretnèk kèrni![]()
Olyan nèmet nyelvű sorozatot keresek, aminek egyszerű a nyelvezete.
El kellett kezdenem egy elèg intenzìv nèmet tanfolyamot, aztàn az angolbòl kiindulva, sokkal könnyebben szìvnàm magamba, ha közben tolnèk valami sorozatot.
Ha esetleg off, az offtopicban tegyètek àt plz Sorozatokba![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. augusztus 19., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. augusztus 16., vasárnap 14:56
Köszi szèpen, max majd összekenem a lencsèt vmivelFaust írta: R24-nek igaza van, nem is tennek hozza semmit. Imadkozz hogy ne szeressen bele, amire egyebkent van esely, mert egy jo telefon jo fenyviszonyokban (ertsd: napfeny) jobb kepeket csinal kevesebb hozzaertessel (ertsd: nem kell neked az expozicios haromszoggel baszakodni, nem kell utomunkazni), mint egy kezdo szett. De ha eloszor rarak a gepre egy rendes objektivet es lo vele kettot, onnantol veged. Nem mondom meg mennyit koltottem cuccra az elmult 5 evben.Mondjuk en dolgoztam vele legalabb.
![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. augusztus 16., vasárnap 14:38
Hiàba Barca szurkolò, nem szìvesen cserèlnèm legéza írta:Baratno csere.I am GC írta: Igen, izzadok már a gondolattól is mi lesz, ha le kell cserélni majd a kezdőszettet![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 16., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: géza » 2020. augusztus 16., vasárnap 12:00
Baratno csere.I am GC írta: Igen, izzadok már a gondolattól is mi lesz, ha le kell cserélni majd a kezdőszettet
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. augusztus 16., vasárnap 11:37
Köszi szépen.Realista24 írta:Majd jön Faust és jól leírja, de szerintem egy belépő szintű masinával érdemes kezdeni egy-két alap obival.I am GC írta: Sziasztok,
Mivel a fòrum mindenhez is èrt, szeretnèk egy kis segìtsèget kèrni.
A baràtnőm beleszeretett a fotòzàsba ès szeretnèm meglepni egy kezdő tükörreflexes gèppel, hogy ne a telfonjàval csattogtasson. Ha esetleg valaki tudna ajànlani valamit, azt nagyon megköszönnèm![]()
![]()
Pl. egy Canon EOS 4000D vagy esetleg 2000D. Vagy ha nem Canon, akkor Nikon D3500 vagy egy fokkal magasabb kategória a D5600.
Talán mindkettő sima 18-55-tel kapható, Canonhoz nekem volt fix 50-es, 1.8-as obi, az valami csodálatos ár érték arányban olyan kóklereknek, mint én.![]()
Aztán meg hívhatjátok a providentet.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 16., vasárnap 9:07
Majd jön Faust és jól leírja, de szerintem egy belépő szintű masinával érdemes kezdeni egy-két alap obival.I am GC írta: Sziasztok,
Mivel a fòrum mindenhez is èrt, szeretnèk egy kis segìtsèget kèrni.
A baràtnőm beleszeretett a fotòzàsba ès szeretnèm meglepni egy kezdő tükörreflexes gèppel, hogy ne a telfonjàval csattogtasson. Ha esetleg valaki tudna ajànlani valamit, azt nagyon megköszönnèm![]()
![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. augusztus 16., vasárnap 7:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 15., szombat 21:57
chhh.Csabi írta:remyből egy is elég, nem kell 24.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 15., szombat 21:43
JajjKerlon írta:R24 is rászolgálna, azért.Santi írta: Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Steve mikor lesz átnevezve Semy-re?![]()
Remy24
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 15., szombat 13:50
Haha kösz de én megvagyok a Steve-el 2005-óta(vagy 2003 nem emlékszem).Kerlon írta:R24 is rászolgálna, azért.Santi írta: Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Steve mikor lesz átnevezve Semy-re?![]()
Remy24
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 15., szombat 9:11
R24 is rászolgálna, azért.Santi írta: Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Steve mikor lesz átnevezve Semy-re?![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 15., szombat 7:12
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. augusztus 14., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 13., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. augusztus 12., szerda 22:46
Köszi a tippet, ment is a rendelés.Tottinho írta: Érdekességképpen beírom ide, hátha érdekel még mást is.
Az Ultras Sur hivatalos instagram oldala osztotta meg storyba. Innét találtam rá, hogy az itthoni Vendégszektor című magazin csinált velük egy interjút a legújabb számában, 16 oldalon keresztül![]()
Megrendeltem, mindig is érdekeltek a szurkolói csoportokról szóló történetek, interjúk. Így meg főleg.
Tök jó amúgy, hogy van egy ilyen magazin itthon ami ezzel foglalkozik és igényesnek is néz ki.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem