Csabi írta: de a ti elvárásotok sem reális. kirakni 7-8 játékost? hova? kit hoztok helyettük? mennyit költötöek el egy átig. szezon alatt? 600 milliót? elég ronda egy kettő-NYOLCAS vereséget az elnökre kenni, miközben a valahaélt legjobb a pályán van, mellette meg telistele elit játékosokka, akik rengeteg bl-meccset játszottak már. ilyet nem lehet egy elnökre fogni.
Most szerinted ha Cé van a csapatban ma Messi helyett mi változott volna? ha már valaha élt legjobbakról beszélünk.
kinek a sara, hogy Piqué, Busquets, Alba, Lajos évek óta fix kezdők, alternatíva nélkül? Mert hiába vertek el 600 milliót, ebből ki játszik? De Jong.
Folyamatosan befürdő igazolások, csicska edzők.
De én pont azt írtam az alap hozzászólásomba, hogy ezt a mait lehoztuk volna a fakóval is, mondjuk ha busi helyett Puig van fent, és Lajos helyett Fati, esetleg még valaki Roberto helyett se lett volna rosszabb a vége.
Akkor meg minek fizetni ezeket a balfékeket?
Vesztes mentalitással rendelkezik a csapatunk zöme, folyamat beégnek, és ezt nem fogják már kinőni 30plusz évesen. Lassan TS is át fogja venni ezt pl, meg a többi aki még akarna focizni, nem csak pénzt felvenni jár meccsre.
lehet túloztam a 7-8 játékossal, de Vidal, Busi, Alba, Piqué, Lajos, Rakitic pakk simán mehetne, semmi szükség rájuk.
És akkor még nembeszéltem a totál középszer Semedo, Lenglet, Griezman vonalról.