Semmi, nem azzal van bajom, hogy Messi-t bálványozzaPad'em írta:Mi a baj Davies nyilatkozatával?

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 20:49
Semmi, nem azzal van bajom, hogy Messi-t bálványozzaPad'em írta:Mi a baj Davies nyilatkozatával?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 14., péntek 19:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 14., péntek 18:56
Chelsea... Hagyjuk.Csabi írta:a chelseat most csapták agyon 7-1-es összetettel. meg amugy is a bajern nem arról híres hogy kijön a bundasbol és összefossa magát (p$g)Realista24 írta:
Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 14., péntek 18:44
azert az sokat elmond, ha ez a legagilisebb kezdonk.dejong
vidal puig
Messi
Dembele Fati
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 14., péntek 18:23
Mi a baj Davies nyilatkozatával? 19 éves, természetes, hogy Messi vagy Ronaldo volt a gyerekkori kedvence. Attól még fel fogja szántani a pályát. Akkora a sebességkülönbség a németek javára (elvileg kezd Gnabry, Coman, Kimmich meg Davies is), szét fogják futni ezt a lassú Barcát, Lewa meg mindent beb*sz idén, sztem viszonylag sima Bayern leszM1Ö írta: Lehetnek buktatók bőven ( Messi, Davies nyilatkozata, túl gondolják mert elődöntő), de ha nem szarakodnának, akkor szerintem erővel meg gyorsasággal bedarálnák őket.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 14., péntek 18:19
a chelseat most csapták agyon 7-1-es összetettel. meg amugy is a bajern nem arról híres hogy kijön a bundasbol és összefossa magát (p$g)Realista24 írta:Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?M1Ö írta:
Kezdődik amit már felhoztatok!Nem olvastam el a cikket, de gondolom Messiről beszél. Magamhoz nyúlok, ha becsicskulnak és kiesnek, mert amúgy zongorázni lehet köztük a különbséget!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 17:49
A Chelsea azért értelmes. Lehet nem top5-ös csapat, de per pill a Barcát se mondanám sokkal erősebbnek. A Bayern meg szét pattan a sok energiától. Lehetnek buktatók bőven ( Messi, Davies nyilatkozata, túl gondolják mert elődöntő), de ha nem szarakodnának, akkor szerintem erővel meg gyorsasággal bedarálnák őket.Realista24 írta: Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?
HozzászólásSzerző: BH710 » 2020. augusztus 14., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 14., péntek 14:54
Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?M1Ö írta:Kezdődik amit már felhoztatok!Alphonso Davies:„A játékát csodálva nőttem fel, most pedig ellene kell védekeznem!”Nem olvastam el a cikket, de gondolom Messiről beszél. Magamhoz nyúlok, ha becsicskulnak és kiesnek, mert amúgy zongorázni lehet köztük a különbséget!
HozzászólásSzerző: anagyCz » 2020. augusztus 14., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 14:07
Kezdődik amit már felhoztatok!Alphonso Davies:„A játékát csodálva nőttem fel, most pedig ellene kell védekeznem!”
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. augusztus 14., péntek 12:37
Azok.Arturo Vidal írta:Annak ellenére, hogy mi vagyunk a legjobb csapat a világon...
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. augusztus 14., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 14., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. augusztus 14., péntek 10:00
Caraway írta:Nagyon durva amit muvel 33 evesen. Szerintem par even belul a legjobb edzo lesz, kivancsi vagyok a lipcsei kaland utan melyik nagycsapat fog lecsapni ra.Realista24 írta: Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.
Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 14., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 14., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. augusztus 14., péntek 8:50
2012-ben a Chelseanek hasonlóan sikerült.dzsi91 írta: Ja és az lemaradt,hogy ahogy telik az idő úgy számít szerintem egyre nagyobb csodának a 2010es inter győzelem,szerintem előtte meg azóta sem tudta senki végig vinni aki azt a klasszik olaszos 1-0zós focit nyomta,pedig mind a 15-18as dzsuvét mind a 14-18as matracot erősebbnek mondanám ránézésre annál az internél.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 14., péntek 8:32
Gondolom a Bayern.Caraway írta:Nagyon durva amit muvel 33 evesen. Szerintem par even belul a legjobb edzo lesz, kivancsi vagyok a lipcsei kaland utan melyik nagycsapat fog lecsapni ra.Realista24 írta: Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.
Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. augusztus 14., péntek 8:25
Nagyon durva amit muvel 33 evesen. Szerintem par even belul a legjobb edzo lesz, kivancsi vagyok a lipcsei kaland utan melyik nagycsapat fog lecsapni ra.Realista24 írta: Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem