Épp most juttattam tovább a katalánokat.

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 13., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 13., csütörtök 21:55
Szerintem támadásban jobbak barcáék, bl-ben oda fogják tenni magukat valószínűleg. De remélem elremyzem.ziro4vr írta: Mondjuk hogy ez a barca mitől jobb csapat mint ez a bayern kifejthetnéd. Nem az.![]()
De Lewandowski ilyenkor szokott csendben maradni, Boateng hibázni..én mákos barca sikert várok.
Hogyne. Aztán majd velem fogják keverni___Samy___ írta:Te leszel Semy.Realista24 írta: [quote=Steve post_id=<a href="tel:1067424">1067424</a> time=<a href="tel:1597323477">1597323477</a> user_id=428]
Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.![]()
Mondjuk mi is ezért nyertük sorban.![]()
Szerintem jobb csapat a Barca és ez sajnos ki fog jönni.
A Lipcse rutintalansága is ki fog szerintem jönni a masszív matrac ellen.
Ha nem, akkor nevet váltok Steve_Remy-re, mert akkor sikeresen eljinxeltem.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 13., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 13., csütörtök 19:46
Hogyne. Aztán majd velem fogják keverniRealista24 írta:Te leszel Semy.Steve írta: Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.![]()
Ha nem, akkor nevet váltok Steve_Remy-re, mert akkor sikeresen eljinxeltem.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 13., csütörtök 15:23
Haha bevállalom ha kiesik a barca is és az atletico is, plusz továbbmegy így a Lipcse!Realista24 írta:Te leszel Semy.Steve írta:
Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 13., csütörtök 15:03
Te leszel Semy.Steve írta:Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.markmadrid írta: Áhh szerintem a Barca mondhatni simán kifog kapni. Ez a Bayern sokkal gyorsabb és direktebb focit játszik. Ez a Flick amúgy nem tudom mit csinált, de 180 fokos fordulatot vett a csapat mióta átvette. Már az elfeledett játékosok is hirtelen nem csak feljavultak, de kurva jó formát futnak. Müller is a semmiből újra vezérszerepet kapott illetve Boateng is elég korrekt ahhoz képest, h évek óta süllyedt egyre lejjebb.
Kurva gyorsak a németek és Lewa élete formájában van. Plusz a katonák (Goretzka,Müller,Gnabry) is körülötte betonbiztosak. Nem mondom, hogy megszórják a Barcát, de összességében nem lesz esélye a Barcának. Messiben bízhatnak egyedül, hogy annyira felszívja magát, hogy pariban legyenek. Rég volt már ilyen amúgy, hogy egy Messivel felálló Barca underdog legyen![]()
Mai meccsen viszont kíváncsi leszek a Lipcsére. Nagyon jó stílusban játszanak ami még a rutinos Atleticot is meglepheti. Bár én egy kínkeserves Tico tj várok. Ők bárkinek a játékát eltudják rontani![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 13., csütörtök 14:57
Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.markmadrid írta: Áhh szerintem a Barca mondhatni simán kifog kapni. Ez a Bayern sokkal gyorsabb és direktebb focit játszik. Ez a Flick amúgy nem tudom mit csinált, de 180 fokos fordulatot vett a csapat mióta átvette. Már az elfeledett játékosok is hirtelen nem csak feljavultak, de kurva jó formát futnak. Müller is a semmiből újra vezérszerepet kapott illetve Boateng is elég korrekt ahhoz képest, h évek óta süllyedt egyre lejjebb.
Kurva gyorsak a németek és Lewa élete formájában van. Plusz a katonák (Goretzka,Müller,Gnabry) is körülötte betonbiztosak. Nem mondom, hogy megszórják a Barcát, de összességében nem lesz esélye a Barcának. Messiben bízhatnak egyedül, hogy annyira felszívja magát, hogy pariban legyenek. Rég volt már ilyen amúgy, hogy egy Messivel felálló Barca underdog legyen![]()
Mai meccsen viszont kíváncsi leszek a Lipcsére. Nagyon jó stílusban játszanak ami még a rutinos Atleticot is meglepheti. Bár én egy kínkeserves Tico tj várok. Ők bárkinek a játékát eltudják rontani![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 13., csütörtök 14:35
Szép és jó ez a Bayern, de a Barca nem a bundás kettőt képviseli, és még kapusuk is van.markmadrid írta: Áhh szerintem a Barca mondhatni simán kifog kapni. Ez a Bayern sokkal gyorsabb és direktebb focit játszik. Ez a Flick amúgy nem tudom mit csinált, de 180 fokos fordulatot vett a csapat mióta átvette. Már az elfeledett játékosok is hirtelen nem csak feljavultak, de kurva jó formát futnak. Müller is a semmiből újra vezérszerepet kapott illetve Boateng is elég korrekt ahhoz képest, h évek óta süllyedt egyre lejjebb.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 13., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 13., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 13., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 12., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 12., szerda 12:03
badummtsssAn unnamed Blaugrana player has been forced into quarantine after being diagnosed with coronavirus
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 10., hétfő 10:17
Barcelona chasing Bernardo Silva
Barcelona will hope to tempt Bernardo Silva to La Liga and may offer Manchester City a cash-plus-player deal in response, says The Telegraph.
The Blaugrana are coverting the Portugal international's services and hope to bring him to Camp Nou.
Convincing City to part with their prized player however is a potential tall order, with Barca planning to use Nelson Semedo as part of a prospective bargain.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 6., csütörtök 10:36
Istenem...El Sie7e írta: Már ha feleri![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:15
Remelem legalabb addig mint MessiDinhoL írta:Az jó de én azt szeretném tudni, a nagy Barto meddig "boldogít" minket..El Sie7e írta: Barto szerint Messi még 3-4 szezonon keresztül boldogít minket aztán szögre akasztja
Már ha feleri![]()
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:00
Az jó de én azt szeretném tudni, a nagy Barto meddig "boldogít" minket..El Sie7e írta: Barto szerint Messi még 3-4 szezonon keresztül boldogít minket aztán szögre akasztja
Már ha feleri![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 6., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: Buitre » 2020. augusztus 5., szerda 0:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. augusztus 4., kedd 13:27
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem