Piké mezben.numberone1 írta: Megnezem, h ma miben lesz.

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 22:38
Piké mezben.numberone1 írta: Megnezem, h ma miben lesz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 1., szerda 22:37
Miert, szerinted Pepnek volt barmi fogalma is?? :-D O is csak ezt az egy taktikat ismerte... Ha most o lenne ott o is csak allna a palya szelen es vakargatna a fejet.beckham96 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Rourának és Titonak fogalma sincs arról mit kéne csinálni. Ismernek egy taktikát amit Pep itt hagyott és kész?!
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 1., szerda 22:37
pedig olyan aranyosan várták vissza Amerikából, hogy majd ő megcsinálja a tutit, és akkor a tavaszi statisztikája a béellben: 2 döntetlen 2 vereség. 3 rúgott gól és 10 kapott(!!!) 4 meccsen.hehe írta:ha tito marad az edző, márpedig marad, akkor nem vaslzínű, hogy a barca ismét a legjobb lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 1., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. május 1., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 1., szerda 22:35
Nemcsak a felpörgésről van itt szó. A játék se ment egész évben. Tulajdonképpen a mi kiesésünk vállalható volt, szépen búcsúztunk. Egy esetleges Bayern elleni döntőben csúnyán ki is kaphattunk volna akárnumberone1 írta:csodalkoztok, h nem tudtunk felporogni a BL-re? Gondolhatjatok, h ha felvarrol vesszuk az egesz evet, akkor majd a BL egyeneses kiesesi szakaszban majd jol toljuk?R-l@nch írta:
Nekem ugyanez jutott eszembeNagyon nagy kár volt eltolni ezt az évet, már idén de jövőre is tarolni kellett volna
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 1., szerda 22:34
Madridi pályafutása alatt is több sikert ért el, mint ez a kettő együttvéve...numberone1 írta:nekem roluk Jose filingem van.beckham96 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Rourának és Titonak fogalma sincs arról mit kéne csinálni. Ismernek egy taktikát amit Pep itt hagyott és kész?!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 1., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 22:33
nekem roluk Jose filingem van.beckham96 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Rourának és Titonak fogalma sincs arról mit kéne csinálni. Ismernek egy taktikát amit Pep itt hagyott és kész?!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 22:32
így van.beckham96 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Rourának és Titonak fogalma sincs arról mit kéne csinálni. Ismernek egy taktikát amit Pep itt hagyott és kész?!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 1., szerda 22:32
Ez természetes, Messi meg is kapja érte a bogyót. Tavaly CR is megkapta... várjunk csak.torjack írta:kéne egy tymoscsuk gól
ha a balekokat megverjük, nekünk már 2 lesz a szuperkupával együtt. bár tény, hogy a spanyol bajnoki cím a világ legfontosabb trófeájaIgazságosan elosztoztunk a kupákon..
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 1., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 22:30
Mert vissza kell állni védekezni.Anthony írta:Mi miért nem voltunk képesek így megmucskolni őket??
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 1., szerda 22:30
ha a balekokat megverjük, nekünk már 2 lesz a szuperkupával együtt. bár tény, hogy a spanyol bajnoki cím a világ legfontosabb trófeájaIgazságosan elosztoztunk a kupákon..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 1., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 1., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 22:29
csodalkoztok, h nem tudtunk felporogni a BL-re? Gondolhatjatok, h ha felvarrol vesszuk az egesz evet, akkor majd a BL egyeneses kiesesi szakaszban majd jol toljuk?R-l@nch írta:
Nekem ugyanez jutott eszembeNagyon nagy kár volt eltolni ezt az évet, már idén de jövőre is tarolni kellett volna
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. május 1., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. május 1., szerda 22:27
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem