HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 23., csütörtök 10:58
ledaraltam ( mondjuk ez nagy idezojelben ertendo a kb napi 2 resszel ) a peaky fokin' blinderst.
osszessegeben azt kell mondjam, hogy valamiert a labamrol annyira nem vett le, mint nehany masik topsorozat, de ketsegtelenul baromi eros.
utosek a karakterek (mondjuk a nok eleg masodlagosak, neha ossze is kevertem oket), a zenei alafestes patent, a kor es kornyek abrazolasa tobb, mint kivalo (szerintem a legnagyobb erossege ez) es ugy en bloc a hangulatra sem lehetett panasz.
kulon tetszett az eltulzott akcentusuk, mert eltem birmingham kornyeken is.
az, hogy voltak uresjaratok meg neha elnyujtott csaladi dramazasok, az rakott egy egeszseges egyensulyt a sztoriba, es bar nehol leult a dolog vagy erdektelen volt emiatt, sokkal fogyaszthatobb volt szamomra, mintha 5 szezonon keresztul csak oldokles ment volna.
hardy es brody szinesitettek a sorozatot, bar nekem elobbi karaktere kisse groteszk es kihagyhato lett volna, changretta meg kellett bele de nehol eltulzott volt.
ha mar karakterek, nekem arthur a kedvencem, nagy forma.
aki vegig latta, az tudja, hogyan ert veget az 5. evad, de szvsz evidens, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megsem huzza meg a ravaszt, valahogy lezarjak a mosley szalat 1-2 resz alatt es kezdenek egy ujat megint.
varom. :agree: