Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. augusztus 12., szerda 8:18

Én azok közé tartozom, akik nem írnák le Ceballost ilyen simán. Alig kapott lehetőséget, ehhez képest gólok, gólpasszok jöttek tőle. Általában C csapattal, vagy uccsó 10 percre beküldve, 3-0 vezetésnél meg teljesen mindegy hogy kit küldesz be. Elég nehéz top teljesítményt nyújtani, ha érezhetően nem számol veled az edző, csak időhúzó cserének. Tudom, volt akinek sikerült, de attól még elég nehéz.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 12., szerda 7:18

Realista24 írta:

Ceballos felfogasaval és agyaval van gond. Meg ha jó is lehetne, többet hisz magáról, mint ami.
Mire gondolsz a felfogásával kapcsolatban?
Illetve ha szerintem többet hinne magáról mint ami, akkor nem menne vissza az arsenalba még egy körre.

Amúgy a játékintelligenciája alapján szerintem top játékos. Én két ponton látom a problémáját.

1. Túlságosan is törekszik arra, hogy ne veszítsen labdát. Számomra zavaróan sokat passzol oldalra, hátra. Pedig a vele szemben távolabbi játékosnak is adhatná. Persze ezt kompenzálja azzal, hogyha ő elkezd felfutni a labdával akkor ő felfog futni és akkor is a csapatnál marad a labda ha éppen 3 ember ráncigálja. Illetve szeme van a labdáinak. A realban épp az ilyen játékosok hiányoztak az utóbbi években. Aki képes mélységi passzokra a védők mögé, megindítva a csatárt.

2. Azokkal a csámpás lábakkal nagyon viccesen fut. Fut, mert szerintem sprintelni nem is tud. Szerintem olyan gyors labda nélkül mint én labdával. Ez azért nagy hátrány tud lenni.

Amiben pedig sokat fejlődött de előtte gáz volt: A védekezés. Ég és föld lett ezen képessége.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 12., szerda 6:54

Egyértelmű, higy egy erős középcsapatba való.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. augusztus 12., szerda 6:50

Ceballos nem több mint egy szimpla kiegészítő ember. Ebben a közepes szintű Arsenalban talán kicsit több, de így, hogy ott se volt egy teljes jó szezonja, ebben is kételkedek. Kevés ide kezdőnek, ő meg ezt nem fogadja el.

Valaki írta itt Oscar Rodríguezt, aki a Leganesbe volt kölcsönbe. Nekünk inkább ő kell, ha már jó kiegészítő embereket keresünk. De csak abban az esetben, ha Isco és James is lelép. Kroos, Modric, Ödegaard, Isco, James és Valverde van 2 posztra jelenleg. Nem kell ide hatodik ember. Valószínű, hogy közülük csak James lép majd le.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 12., szerda 6:22

kierkegaard írta:
wZoLee7 írta: Oke h ZZ makacs, de Ceba meg nem jo
Ikr

https://mobile.twitter.com/ar__FJ/statu ... 8484366336

Miota van egy valamire valo tarsa a kpn, azota nem gyozik dicserni es hasonlo statokat produkal.
Ceballos felfogasaval és agyaval van gond. Meg ha jó is lehetne, többet hisz magáról, mint ami.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 11., kedd 22:38

Csabi írta: lehet hogy lemaradtam, de hogy jott fel ceballos? őt valszeg egy huszasért megveszi az arsenal. legalábbis eddig úgy volt.
mai Marca, AS - mivel 0 euróból akarunk erősíteni visszahívjuk előszezonra, és ZZ dönt majd kell e neki vagy sem
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 11., kedd 22:30

wZoLee7 írta: Oke h ZZ makacs, de Ceba meg nem jo
Ikr

https://mobile.twitter.com/ar__FJ/statu ... 8484366336

Miota van egy valamire valo tarsa a kpn, azota nem gyozik dicserni es hasonlo statokat produkal.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 11., kedd 22:27

Oke h ZZ makacs, de Ceba meg nem jo

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 11., kedd 22:11

lehet hogy lemaradtam, de hogy jott fel ceballos? őt valszeg egy huszasért megveszi az arsenal. legalábbis eddig úgy volt.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 11., kedd 22:09

Ceballos egy elegge nacionalista szemelyiseg es neki nagyon sokat jelent az, hogy a valogatottban jatszon. Nagyjabol minden hosszabb nyilatkozata errol szol.

A valogatottban pedig padozo jatekos nem jatszik, szoval innentol szerintem erthetoek a dontesei.

Zidane tul makacs es ezt szerintem o is tudja. Hiaba vagy jo, ha zidane nem veled tervezi a kozeli jovot akkor nem jatszol. Lasd mariano, brahim esete.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 11., kedd 21:34

Zizunk múlik Ceba sorsa szerintem
mivel valószínőleg neki nem kell (? :kivagyhe: )
nem fog visszajönni tartalék szerepre, évi pár meccsért kezdőként

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 11., kedd 21:28

Ceba nem kell Öde és Valverde elé a sorba. Mögéjük meg minek. Elég nyűg nekünk Bale es hamesz, ne halmozzuk a ganajt, mert Ceba meg kicsapta már egyszer a hisztit hogy nem akar padozni. El is ment szépen emiatt hogy császár legyen az Arsenalba, a siker fény csillogás után ne jöjjön vissza a padra mert...
Perez öreg már, Zidane-nak meg haja is alig. Kíméljük őket az idegtől.
Cebának meg van az a facebook aranyköpés, hogy is hangzik... Ahol egyszer veréb voltál ne menj vissza verébnek. Kicsit átköltöttem, nem hangzik jól, de az eredeti formája meg nem passzol ide.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. augusztus 11., kedd 21:02

kiserik írta: Azért ha Iscot eladnánk, akkor nem lenne olyan rossz Cebát megtartani csere státuszban ingyen. 3 helyre lenne 6 játékos, CKM, Fede, Martin, Ceba.

Ceballos többször kijelentette, hogy játszani akar és nem hiszem, hogy tűrné a padot, hamar rossz vége lenne. Ha már mindenképpen ingyen akarunk játékost akkor Óscar Rodríguezt nézném meg az előszezon alatt.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. augusztus 11., kedd 20:59

Bár én szeretném, ha Martin hosszútávon belül lenne, ha visszajönne Ceba, akkor 5-en osszák el a perceket középen, Őt meg nézzük meg a jobboson.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 11., kedd 20:50

Azért ha Iscot eladnánk, akkor nem lenne olyan rossz Cebát megtartani csere státuszban ingyen. 3 helyre lenne 6 játékos, CKM, Fede, Martin, Ceba.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 11., kedd 20:18

Realista24 írta:
RaúlCF írta:

erre reagáltam.
Fake news? Csabi írta be :kalapos:
Sok a szabadideje a 20hetes szabadsága alatt és már megint elkezdett inni. :mrgreen:

Nekem biztosan nem kellene Ceballos. Hova? Minek? Minőségi támadóra van szükség és egy rendes befejező csatárra is, mert Karim sem lesz fiatalabb.

Kp-ra már van így is 120 ember. Ödegaardot visszahoznám és igyekeznék beépíteni a kezdőbe.

Ez a Vinicius/Rodrygo dolog ez szerintem sajnos nem fog működni nagyobb csapatok ellen. Karimnak kell egy helyettes, Jovic kevés. Ha Hazard el is kezdene focizni, akkor is gyenge ez a támadó szekció.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. augusztus 11., kedd 19:41

A James Isco duó helyett azért megváltás lenne Ödegaard és Ceballos.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. augusztus 11., kedd 18:37

Én nem lennék ellene. Jelenleg 3 posztra 4 játékosunk van, viszont ha visszajönnek mindketten a norvéggal, akkor darabszámra megvagyunk. Caset ellenben nem fogja tudni senki normálisan helyettesíteni, Valverde nem mozog jól abban a pozícióban, de kisebb csapatok ellen beleférhet.

Ami nem lenne hülyeség, ha Zidane a támadók impotensége miatt ráállna a 4-4-2-re, ami idén azért nem tudott többször menni, mint pár meccs, mert összesen volt 4 középpályásunk (+ Isco, akinek nincs posztja).

Egy ilyennel kiegyeznék, ha tudunk igazolni:

Körte, Lunin
Carvajal, LV, Nacho, Varane, Ramos, Militao, Mendy, Marcelo
Ödegaard, Modric, Casemiro, Kroos, Ceballos, Valverde
Benzema, Asensio, Vince, Hazard, Jovic

Bale, James, Isco természetesen kuka. Rodrygoból szerintem lehet valami, ha nem a jobbszélen pazaroljuk el, ezért kölcsönadnám. 4-4-2-ben Hazard is lehet bal oldalt a középpályán (ahogy pl. a Valencia ellen nyomta talán a sérülése előtt elég jól). Jovicnak biztos, hogy jobban feküdne a két csatáros játék, ahogy Frankfurtban is. Asensio is közelebb kerülhetne a kapuhoz, ahol talán ér is valamit. Lehetne variálni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 11., kedd 18:33

Nekem se kéne. Olyan lenne most nekünk Ceba mint sántának a púp.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 11., kedd 18:27

Pad'em írta: Zidane-t ismerve or not lesz abból :D
gondolom ezért jön vissza Ödegaard
Zizunak nem kell Ceba

Vissza: