gondolom ezért jön vissza ÖdegaardPad'em írta: Zidane-t ismerve or not lesz abból![]()
Zizunak nem kell Ceba
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 11., kedd 18:27
gondolom ezért jön vissza ÖdegaardPad'em írta: Zidane-t ismerve or not lesz abból![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 11., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 11., kedd 14:00
zöld volt. rendezzétek le egymássalRealista24 írta:Fake news? Csabi írta beRaúlCF írta:
erre reagáltam.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 11., kedd 13:59
true news as alwaysRealista24 írta:Fake news? Csabi írta beRaúlCF írta:
erre reagáltam.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 13:58
Fake news? Csabi írta beRaúlCF írta:erre reagáltam.martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 11., kedd 13:44
erre reagáltam.martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 13:33
De írtam, Martin nem számolt idén a visszatéréssel. Ezért nem értelek.RaúlCF írta:egy szóval nem mondtam hogy baj. én a hírre reagáltam. annyit mondtam hogy Hakiminél is pont ez a hír volt hogy csak kezdőnek akart visszajönni. ott rögtön ment hogy nem akar küzdeni.Realista24 írta:
De most neked az a bajod, hogy nem szidja mindenki Odegaardot, hanem örül, hogy visszajön?
Ráadásul nem úgy jön vissza, hogy azt mondta, csak akkor jövök, ha fix kezdő vagyok, hanem úgy, hogy a Real átnyúlt a feje felett (a hírek szerint persze) és visszahívja annak ellenére, hogy mit akar ő vagy a Soci.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 11., kedd 13:18
egy szóval nem mondtam hogy baj. én a hírre reagáltam. annyit mondtam hogy Hakiminél is pont ez a hír volt hogy csak kezdőnek akart visszajönni. ott rögtön ment hogy nem akar küzdeni.Realista24 írta:De most neked az a bajod, hogy nem szidja mindenki Odegaardot, hanem örül, hogy visszajön?RaúlCF írta:
Vagy a szezon felében mindenki új kedvence Valverde.
Nekem ez kettős mérce. Ahogy Hakimire is írták jöjjön vissza és küzdjön meg érte. Ennyi
Ráadásul nem úgy jön vissza, hogy azt mondta, csak akkor jövök, ha fix kezdő vagyok, hanem úgy, hogy a Real átnyúlt a feje felett (a hírek szerint persze) és visszahívja annak ellenére, hogy mit akar ő vagy a Soci.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 12:44
De most neked az a bajod, hogy nem szidja mindenki Odegaardot, hanem örül, hogy visszajön?RaúlCF írta:Vagy a szezon felében mindenki új kedvence Valverde.Realista24 írta:
Csak Hakimi helyen egy Carvajal van, nem egy negyvenhez közeledő játékos.
Nekem ez kettős mérce. Ahogy Hakimire is írták jöjjön vissza és küzdjön meg érte. Ennyi
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 11., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 11., kedd 10:02
Mire? Remelem nem a padon pihentetni?Realista24 írta:Marca confirmed. Martin visszatér. Igaz, sérülése van és hosszú lesz a regeneráció, de Zidane kiadta a parancsot, hiába a korábbi egyezség, kell neki jövőre Martin.Csabi írta: martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá. ez pedig csak akkor lehetséges ha modric dobbant (még 1 éve van a szerződésből)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 11., kedd 10:00
Jobb térdében patellar tendon. Barcelonában kezelik, arról nem találtam infót, hogy műteni kell e.el magico írta:Milyen sérülése van?Realista24 írta:
Marca confirmed. Martin visszatér. Igaz, sérülése van és hosszú lesz a regeneráció, de Zidane kiadta a parancsot, hiába a korábbi egyezség, kell neki jövőre Martin.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 11., kedd 9:36
Vagy a szezon felében mindenki új kedvence Valverde.Realista24 írta:Csak Hakimi helyen egy Carvajal van, nem egy negyvenhez közeledő játékos.RaúlCF írta:
Hakimi ugyanazért fikázva volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 9:31
Csak Hakimi helyen egy Carvajal van, nem egy negyvenhez közeledő játékos.RaúlCF írta:Hakimi ugyanazért fikázva volt.Csabi írta: martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá. ez pedig csak akkor lehetséges ha modric dobbant (még 1 éve van a szerződésből)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 11., kedd 9:24
Hakimi ugyanazért fikázva volt.Csabi írta: martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá. ez pedig csak akkor lehetséges ha modric dobbant (még 1 éve van a szerződésből)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 11., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. augusztus 11., kedd 8:48
Milyen sérülése van?Realista24 írta:Marca confirmed. Martin visszatér. Igaz, sérülése van és hosszú lesz a regeneráció, de Zidane kiadta a parancsot, hiába a korábbi egyezség, kell neki jövőre Martin.Csabi írta: martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá. ez pedig csak akkor lehetséges ha modric dobbant (még 1 éve van a szerződésből)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 8:26
Marca confirmed. Martin visszatér. Igaz, sérülése van és hosszú lesz a regeneráció, de Zidane kiadta a parancsot, hiába a korábbi egyezség, kell neki jövőre Martin.Csabi írta: martin jövője még nem dőlt el, de a héten tisztázódhat. a soci megtartaná, a játékos vissza is jönne de csak ha kezdőként számítanak rá. ez pedig csak akkor lehetséges ha modric dobbant (még 1 éve van a szerződésből)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 10., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 10., hétfő 10:19
Ha még csak Iscot írták volna még komolyan is lehetne venni. Pirlo benyalt neki, gondolom utoljára a 16/17-es BL döntőben látta. De Dybalaval se mennénk sokra, se posztja, se gyorsasága, kapnánk egy gyengébb Prime Isco utánzatot.Csabi írta:Real Madrid offer Kroos or Isco as part of Dybala deal![]()
![]()
![]()
![]()
ajánljuk fel nachót VAGY ramost is.
![]()
![]()
mi a szarnak ide dybala.
a granada megvenné vallejót, de nincs zsetonjuk rá (8 milliót kérünk)
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem