HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 6., csütörtök 11:38
Most akiket felsoroltál, kb. ott az alteregojuk az Internél is. Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb volt idén a Lukaku-Martinez páros, mint a Ronaldo-Dybala. Vagy ahogy említetted, Handanovic még mindig rohadt jó kapus, Szczesny nem hinném, hogy szintekkel erősebb lenne nála, sőt... Inter védelmében 2 jó korban lévő klasszis is van, Skriniar és De Vrij, Juvénál talán nem is lehetne ilyet mondani. De Ligt még messze van ettől a szinttől, nem mellesleg Contééknek is van egy Bastonijuk, csak neki nincs akkora marketingje. Chiellini pl. egész évben sérült volt, kvázi nem is volt ott, de ha számoljuk, akkor neki is ott a párja a túl oldalon Godin személyében. Brozovicnak piszok jó szezonja volt, Pjanicénál legalábbis sokkalta jobb volt. Barella szintén erős, oké hogy Ramseynek voltak az Arsenalban fasza szezonjai, de Olaszországban eddig semmit nem tett le, Rabiot ugyanez. Ezek csak nevek, de teljesítmény nem nagyon volt mögöttük. És akkor még télen kaptak egy Eriksent is, csak nem nagyon sikerült beépíteni. Na meg Sanchez is nagyon penge volt az utóbbi időben, azért szerintem jobb őt bedobálni a kispadról, mint Bernardeschit pölö. A szárnyvédőik tényleg nem a legjobbak, de olaszban még simán elél egy Young, nem ad extrát, de nem is lóg ki. Nem volt kudarc ez a szezon az Intertől, messze nem, de lehetett volna benne több. Mondjuk akkor mit mondjon a Napoli, akiktől sokan a szezon elején azt várták az igazolásaik után, hogy a Juve fő kihívói lesznek, aztán ez a szezon valami óborzalom lett. Mondjuk én nem kezdtem volna Ancelottival az idényt.