Az a baj a BL-el, hogy mindig kihozza a realitást az egyenes kiesésesre.markmadrid írta: Áhh szerintem a Barca mondhatni simán kifog kapni. Ez a Bayern sokkal gyorsabb és direktebb focit játszik. Ez a Flick amúgy nem tudom mit csinált, de 180 fokos fordulatot vett a csapat mióta átvette. Már az elfeledett játékosok is hirtelen nem csak feljavultak, de kurva jó formát futnak. Müller is a semmiből újra vezérszerepet kapott illetve Boateng is elég korrekt ahhoz képest, h évek óta süllyedt egyre lejjebb.
Kurva gyorsak a németek és Lewa élete formájában van. Plusz a katonák (Goretzka,Müller,Gnabry) is körülötte betonbiztosak. Nem mondom, hogy megszórják a Barcát, de összességében nem lesz esélye a Barcának. Messiben bízhatnak egyedül, hogy annyira felszívja magát, hogy pariban legyenek. Rég volt már ilyen amúgy, hogy egy Messivel felálló Barca underdog legyen![]()
Mai meccsen viszont kíváncsi leszek a Lipcsére. Nagyon jó stílusban játszanak ami még a rutinos Atleticot is meglepheti. Bár én egy kínkeserves Tico tj várok. Ők bárkinek a játékát eltudják rontani![]()

Mondjuk mi is ezért nyertük sorban.

Szerintem jobb csapat a Barca és ez sajnos ki fog jönni.
A Lipcse rutintalansága is ki fog szerintem jönni a masszív matrac ellen.
Ha nem, akkor nevet váltok Steve_Remy-re, mert akkor sikeresen eljinxeltem.