kapus-védő-középpályás-támadó ennyi poszt lesz kb.

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 4., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 4., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 4., kedd 13:48
Szerintem lesz benne jopar classic nev. Pl Beckenbauer, Di Stefano - ezekre kb fogadnek is. Di Stefano-t nem belerakni egy ilyenbe ugy hogy adtak neki egy szuper aranylabdat vagy mi a szoszt eleg fura lenne, realosok kozul neki van a legnagyobb eselye felkerulni egy ilyen france football all star-ra. Az emlitett Platini haromszoros aranylabdas ahogy cruyff is nekik is boven van eselyuk. Csakugy mint van Basten. Aki meg realos multu es eselyes lehet: CR, Zidane, Ronaldo Nazario, es meg esetleg esetleg RC.Santi írta: Arra gondoltam, hogy nem láttam még olyan 11-t, ahol ők ketten ott lettek volna. Valemelyik franciát csak befogja tenni egy francia lap, de vagy egyik vagy másik.
A kötelező Maradona és Cruyff után eleve szűkül a keresztmetszet, főleg ha a szokásos 4-3-3-ban fognak gondolkodni, hogy előre beférjen a kötelező Pelé mellé Messi és CR is, mert ott lesznek az tuti, de Messi biztosan.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 4., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. augusztus 4., kedd 13:11
Mintha egy utolsó senkiházi játékos lett volna.Santi írta:Illene beletenni Zidane-t azt hiszem. Bár ezek képesek berakni Platinit inkább.France Football![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 12:21
Illene beletenni Zidane-t azt hiszem. Bár ezek képesek berakni Platinit inkább.France Football
HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 4., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 4., kedd 11:57
Na ezután lesz még vitaFrance Football will name an all-time best XI instead of a 2020 Ballon d'Or winner later this year
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 3., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 3., hétfő 22:25
A Bayern elnöke biztos azért lobbizott hogy aztán más kapja.'shutterisland írta:szvsz senki nem akarta meg odaadni neki, egyszeruen arrol volt szo, hogy akkor egyertelmuen o allt a legjobban.Mondjuk még mindig nem értem miért kéne lewandoski kapja úgy,hogy a bl érdemi része még le se mentEgyelőre van egy német duplája és bukta az aranycipőt.Ilyenre nem szokás aranylabdát osztogatni... És értem,hogy jó szezonja van de akkor is mintha márciusban akarnánk odaadni valakinek a bl érdemi része előtt.
nemet dupla, golkiralyi cim, a bl golkiralyi cim es aranycipoert folyo versenyben is boven elen allt.
azota az utobbit elbukta, de mar ugyis mindegy.
azt en senkitol sem olvastam, hogy neki kell majd adni, ha visszaolvasol, itt is be volt dobva par nev, akik egy odabacos bl hajraval meg megnyerhetik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 3., hétfő 21:59
szvsz senki nem akarta meg odaadni neki, egyszeruen arrol volt szo, hogy akkor egyertelmuen o allt a legjobban.Mondjuk még mindig nem értem miért kéne lewandoski kapja úgy,hogy a bl érdemi része még le se mentEgyelőre van egy német duplája és bukta az aranycipőt.Ilyenre nem szokás aranylabdát osztogatni... És értem,hogy jó szezonja van de akkor is mintha márciusban akarnánk odaadni valakinek a bl érdemi része előtt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 3., hétfő 21:49
Amúgy sajnos igen. Ott rengeteget esett az egész megítélése és elment egy kurva marketing díjba. Leszarom, hogy Sneijder be se köthetné C vagy Messi cipőjét, de olyan szezont, húzóemberként nem sokan hoznak le. Illetve volt még pár, amit lehetett volna vitatni... De pl. a 14-es németektől szerintem felesleges lett volna kiemelni bárkit is.poronty írta: Miután Sneijder helyett betolták a 3 barcást, abszolút nem érdekel az aranylabda. Azt se bánnám, ha elengednék ezt az egész díjat egy életre.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 3., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 3., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. július 28., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. július 28., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 28., kedd 11:35
Lehet, hogy beszélek majd Gianni Infantinóval (a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke – a szerk.), és megpróbálom meggyőzni, hogy gyakoroljon hatást a France Footballra, vagy hogy szervezze meg a FIFA az Aranylabda átadását” – tette hozzá a Bayern München vezérigazgatója.portillo írta: Na de mi köze van Infantinonak az Aranylabdához? Nem a France Football osztja?
Egyébként szerintem is vicc, hogy elmarad, de változtani úgy sem fognak már.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 28., kedd 10:49
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem