A legjobb “igazolás” a nyáron

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. augusztus 11., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 11., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 11., kedd 12:44
WhooohooooPad'em írta: Real Madrid is ready to give Sergio Ramos a contract extension for 2-seasons, just what he wanted. [@diarioas]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 11., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 4., kedd 7:01
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. augusztus 3., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 3., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 3., hétfő 19:45
Nekem is ez volt a benyomasom, mondjuk en nem voltam hajlando teljesen vegignezni. Eleg szanalmas ha ilyen formaban kell bizonygatniuk hogy ok az igazi szakertok. Egy sportcsatornan, masfel oras elo adasban... Ahelyett hogy valami ertelmes musort adnanak.kierkegaard írta: Hat en anno vegig neztem eloben es nekem annyi maradt meg, hogy salloiek teljesen lejarattak magukat. En nagyon utalom janeket de az a beszelgetes nem szamara volt kinos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 3., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 3., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 3., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 3., hétfő 19:22
Nekem nem volt tul szorakoztato. Latszik hogy a digisek jol rakeszultek hogy lejarassak elo adasban, o meg kb vakon bement. De meg igy is neha belezavarodik Salloi a sajat ervelesebe pedig elotte kinyomtatott vagy 60 oldal szakirodalmat meg kikockazott vagy 20 kepet a meccsbol. Mit keres egy ilyen adas egy sportcsatornan?ferni írta:Itt van a cikkben a videó, ahol Sallói elteszi zsebre ezt a szerencsecsomagot, majdnem másfél órában, imádom minden percét![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. augusztus 3., hétfő 18:26
Tényleg megéri megnézni, minden egyes percét élveztemkiserik írta:
Ez brutál jóCsak beletekertem ebbe a Sallóis videóba, hát szét röhögtem magam. Szegény gyerek csak makogott, mikor rákérdezett mágnestáblán, hogy itt van 2 a 2 ellen, a nagy könyv szerint hogyan kell védekezni
Valamelyik este film helyett tuti megnézem.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. augusztus 3., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 3., hétfő 18:09
Ez brutál jóferni írta: Oh hát köszönöm szépen ezt a videót, épp kommentszekcióban magával a nagy Kele Jánossal vitázok, imádom bakkerMár ebből a topikból is idéztem, nagyon élvezem
![]()
Kezdésnek buta voltam, most már kedves névtelen senkiházi![]()
![]()
![]()
Jó a buli.![]()
![]()
https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/kele ... wruc65q5cp
Itt van a cikkben a videó, ahol Sallói elteszi zsebre ezt a szerencsecsomagot, majdnem másfél órában, imádom minden percét![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 3., hétfő 16:10
Még ha vita lenne, de érdemben semmit sem tudnak megcáfolni, annyival el van rendezve, hogy mindenki más hülye..ferni írta: Oh hát köszönöm szépen ezt a videót, épp kommentszekcióban magával a nagy Kele Jánossal vitázok, imádom bakker![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 3., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. augusztus 3., hétfő 15:39
Ha jól elkapnád, az év cikke lenne.Realista24 írta: Ráadásul ti még foglalkoztok is vele![]()
Én azt sem tudom ki ez.
Rá se kattintok.
Le se szarom.
De ha kell, adjatok egy email címet, meginterjúztatom![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 3., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. augusztus 3., hétfő 14:52
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem