Érdemes összevetni pl a vízszámlával, mert ha mindkettő minimális akkor nem a fűtés hatékony, hanem nem laktak ott.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:28
Igazából ennyi info van fűtéshez kapcsolódóan:kiserik írta:Ha napkollektor van a házon, akkor nagy lesz a villanyszámla, ha elektromos fűtésről van szórashidm írta: Szülők néznek másik házat maguknak, egyet találtak is Zalaegerszeg mellett. Ki mennyire ismeri Zala megyét?Van-e esetleg olyan település ahova nem érdemes költözni ott? Illetve elektromos fűtésnek van-e hátránya, ha van a házon napkollektor/napelem? Köszcsi
![]()
![]()
![]()
Milyen fűtés, milyen ház (méret, elrendezés, szigetelés, stb), milyen napelem?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:19
Ha napkollektor van a házon, akkor nagy lesz a villanyszámla, ha elektromos fűtésről van szórashidm írta: Szülők néznek másik házat maguknak, egyet találtak is Zalaegerszeg mellett. Ki mennyire ismeri Zala megyét?Van-e esetleg olyan település ahova nem érdemes költözni ott? Illetve elektromos fűtésnek van-e hátránya, ha van a házon napkollektor/napelem? Köszcsi
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 2., vasárnap 22:01
Haha Ziro!ziro4vr írta:Igen, Laurának hívják..hogy van e értelme? Hát, havonta úgy 25-26 nap csakcsak.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:41
Szóval finnyás.ziro4vr írta:Igen, Laurának hívják..hogy van e értelme? Hát, havonta úgy 25-26 nap csakcsak.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:41
Nem az élettársakról volt itt szó..Zsombor írta:Nem Emmának?ziro4vr írta: Igen, Laurának hívják..hogy van e értelme? Hát, havonta úgy 25-26 nap csakcsak.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:40
Nem Emmának?ziro4vr írta: Igen, Laurának hívják..hogy van e értelme? Hát, havonta úgy 25-26 nap csakcsak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:37
Igen, Laurának hívják..hogy van e értelme? Hát, havonta úgy 25-26 nap csakcsak.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:23
Én használnék.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 2., vasárnap 21:16
Casco akkor fizet ha megvan mindkét kulcs és a forgalmi is, tehát utóbbit ne tartsd benne.Béla írta: Szevasztok. Mivel ez a közösség mindenre is tudja a választ, hátha nekem is tudtok segíteni. Vettem egy új autót és kéne bele rablás gátló. Van ajánlott vagy ismertek valami jót? Vagy elég a casco.
HozzászólásSzerző: Béla » 2020. augusztus 2., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 2., vasárnap 20:34
ja, Óra a neve, általában van értelme, mert időben felkelek. Bár mostanában már majdnem magamtól is.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 2., vasárnap 19:07
Hogy felidegesitsen.mocsok írta: Használtok valamilyen alvós és/vagy ébresztős appot? Szerintetek van értelme?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. augusztus 2., vasárnap 16:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. augusztus 2., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: sámat » 2020. augusztus 2., vasárnap 12:27
Pedig így van, ahogy írtam. A szűk keresztmetszet, h a kevésbbé forgalmas/használt automatákban nem mindig van ennyi pénz, nem tud ennyit kiadni. Minden banknál meg van határozva, h mennyit lehet egyszerre levenni, így nagyobb összeget csak sokszori levétellel. Csak kevesen tudják, h sokkal olcsóbb így levenni, mint pénztárból.RealAsensio írta:Hiaba emeli meg a limitet, nem engedi, gondold el, hogy mindenki az automatakat jarna, hogy olcson jusson keszpenzhez... A legolcsobb az, ha valami rokonnak utalod a penzt, akinek van keszpenze, es nincs ra szuksege.sámat írta:
Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 2., vasárnap 11:15
Par eve voltam ott en is, es haverokkal ugy dontottunk az eddigiekkel ellentetben a fizetos helyett a szabadstrandot valasztjuk. Jo dontes volt. Kevesebb ember, a viz ugyan az, a bufe bar kevesebb de megis jobbnak erzodott, meg, tudom h mar irtam, de kevesebb emberEl Sie7e írta:Siófok ezüstpartlordgabi írta: Balatonszárszó vagy a szomszédságában lévő településeken ajánlatos szabad strandot igénybe venni? Első alkalommal jöttünk le fürödni kicsit, csak délutáni programnak szánjuk, első még a nézelődés. Jelenleg Tihanyban vagyunk, komppal utazunk majd vissza. Siófok vagy Zamárdi pl. fürdés ügyben? Köszi előre is. Siettem vele, lehet azért néz ki hülyén.![]()
Végig szabadstrand
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. augusztus 2., vasárnap 11:03
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem