Átmeneti állomás
Igazság szerint rögtön a Pajaros de Verano után néztem meg, de akartam egy kis időt adni a gondolat-érlelésnek. Aztán meg elhavazódtam, úgyhogy csak most jutottam el az írásig, de legalább nem leszek kidobva.

Szerintem nagyon fontos film, nagyon fontos témát boncolgat, nagyon jó ajánlás, 10/10 e téren. Meg a téren is, hogy Marcus milyen ismerős, mint korábban írta is valaki. Igen, Marcus gyakorlatilag Vinicius Junior.

https://www.instagram.com/p/B8wscz2ILQq/
Egy az egyben, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!főleg a hajnyírás után, vagy amikor sapkában van.

Na, rasszizmusbó ki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretném megjegyezni, hogy Marvel kapitány egy vállalhatatlan geci. Az már kb a film elejétől egyértelmű volt, hogy komoly problémákkal és feldolgozatlan traumákkal küzd, és csak idő kérdése volt, hogy mikor derül ki, hogy pontosan mi is történt vele. De ettől függetlenül ez nem jogosítja fel őt arra, hogy így viselkedjen a férfival, aki szereti őt. Vállalhatatlan karakter volt, aki vállalhatatlanul viselkedett, és e mellett szerintem nem szabad elmenni. Erre nem jogosít fel semmi, egyszerűen nincs jogod másokkal kibaszni csak azért mert neked épp szar. És ő azért ha belegondolunk, elég undorító dolgokat művelt a párjával, aki elvileg a legfontosabb ember az életében --> eltitkolt terhesség, eltitkolt abortusz időpont, random dühkitörések, és ez csak néhány példa. Undorító volt ezt látni. Nagyon szívesen megnézném a második részt, ami azt dolgozza fel, hogy milyen hatással volt a terápia kettejük kapcsolatára, vagy hát a nő egyedfeljődésére.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ügyesen adagolták a vicces jeleneteket, a drámai jeleneteket, a mélységet, a szomorúságot, a fájdalmat, a traumát, ügyesen játszadoztak az érzéseinkkel. Nagyon fontos témákat dolgoz fel a film, jó volt nézni, elgondolkodtató és hasznos, mindenképp helye van a filmklubban.
Fasza ajánlás volt, köszönöm szépen!
8 / 10