Amúgy ha jót akartok, használtból Campát vesztek

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. július 29., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 29., szerda 15:36
Bale is tudja, azert tartja a markatRealAsensio írta:Annal mar csak a golf dragabb hobbi, hidd el, tudom!Realista24 írta:
![]()
![]()
![]()
Gyerek "szerencsére" elkezdett horgászni, és felelevenítette az én emlékeimet is, így nincs pénzem a bicajra extrában![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 29., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 29., szerda 14:45
Annal mar csak a golf dragabb hobbi, hidd el, tudom!Realista24 írta:nmate írta: Vigyázz, végtelen pénzköltés útján indulsz, én most azt kívánom bárcsek egy csepel túrám lenne és semmi más![]()
![]()
![]()
![]()
Gyerek "szerencsére" elkezdett horgászni, és felelevenítette az én emlékeimet is, így nincs pénzem a bicajra extrában![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 29., szerda 13:33
az is zsebbenyúlós tud lenni, nyilván nem kerékpár szinten, de lehet költekezniRealista24 írta:
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 29., szerda 12:44
nmate írta: Vigyázz, végtelen pénzköltés útján indulsz, én most azt kívánom bárcsek egy csepel túrám lenne és semmi más![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. július 29., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. július 29., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 29., szerda 10:50
wZoLee7 írta: Mivel elég sok a remek sportember itt és a bringázás is sokakhoz közel áll felvetem a témát. Leginkább tanács kell. Eléggé kezdőnek tartom magam, megfogadtam ha idén letekerek 1000 km-t (nekem ez jónak számít) amit most a corona okozta home office nagyban megsegít beruházok egy olyan országútira ami évekig jól szolgál majd és az alkatrészei sem használódnak el 2-3 éven belül.
Jelenleg egy Kellys cliff 10.est hajtok, ami egy tök alap cross kerékpár, de úgy voltam vele, hogy kipróbálom mennyire jön be nekem ez a bringázás dolog (utólag kiderült h nagyon) és arra bőven jó. Természetesen ezt az tettem rá utólag a kényelem érdekében.
Kicsivel 500 km felett járok, amihez egy augusztusi balaton kör és még hozzáadódik szóval meglesz az az 1000
A legközelebbi városban van egy kellys bolt és szerviz, ezért nézelődtem itt, és az Arc 50-es nagyon megtetszett. Nem vagyok nagyon hozzáértő, de a bringa szép, könnyű és a felszerelése is elég "prémiumnak" tűnik egy ilyen árkategóriában. Ez egy 1050 eurós bringa, amihez ugye még vesz ezt azt az ember, pedál stb de nem szeretném ha az alap ár ennél feljebb kúszna.
Amiben segíthetnétek, hogy milyen más bringák azok amik esetleg olcsóbban de ugyan azt adnák amit ez, és ha esetleg valakinek van ezzel konkrétan tapasztalata és leírná nekem azt nagyon megköszönném.
Próbáltam neten teszteket vagy véleményeket keresni róla, de nem sokat találtam.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 29., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 29., szerda 10:10
Kontextus kérdése, hogy melyik információ relevánsabb. Darabra szép emelkedés történt, de beindultak az idénymunkák, amik felhúzzák a statisztikát. Az Index cikkéből kiemelhető, hogy pont az egyetemista réteg maradt bevétel nélkül. Ezt saját környezetemből is tapasztalom, mert megszűnt minden diák pozíció és a hiring freeze miatt még a főállásúak felvétele is megállt.El Sie7e írta: Ugyanazon tenyek alapján 2 teljesen mas megkozelitesu cikk, bar egyik sem hazudik csak mas mas oldalrol vilagitja meg a valosagot
Valoban nincs masik!
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 29., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 28., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. július 28., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: géza » 2020. július 27., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. július 27., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 27., hétfő 12:10
Azért vette fel ezt a stílust, mert a magyarok többségénél ez a nyerő. A normális értelmiség már kihalt sajnos és olyan kisebbséget jelent, ami elhanyagolható...füst írta: Nem tudom összehasonlítani a kettőt, az index egy intézmény, Bayer meg egy személy, ha hasonlítanom kellene, akkor egy indexes újságíróhoz lehetne, mert ők töltenek be egymáshoz összemérhető szerepkört. Index-et a hírtv-hez, Bayert mondjuk Sajóhoz tudom mérni...
Mindegy, hogy válaszoljak, nem szeretem Bayer felhorkanásait, az észjárásával jónéhányszor egyet tudtam érteni, a stílussal nem, az nekem is sok. Emiatt utálom a Bayer showt, akármikor belenéztem, katasztrófa volt. Ez Bayer sara, hogy felvette ezt a stílust, és a hírtv sara hogy képes ilyen formában műsort sugározni. Kezet foghatnak egymással. Bayer fejébe nem látok bele, azt látom hogy képes magas színvonalon is megnyilatkozni, mégis bunkózik. Nem tudom miért, ő dolga.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 27., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 11:51
Olvastad egyébként a többi hozzászólásomat a témával kapcsolatban? Nem úgy néz ki.El Sie7e írta:
De most ebből az utolsó 2 hszbol megint az jön le h aki veled nem ert egyet az hulye es nem lehet igaza
Fogadjuk el vegre h lehet mas vélemény is mint a sajátunk, es nem kell meggyozni mindenaron a masikat arrol hogy márpedig (csak h stilszeru legyek) 'egy valosag letezik'
Csak egy pelda h miert nem banom az index-szel tortenteket: https://index.hu/belfold/2020/07/14/nai ... nzultacio/
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem