HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 27., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 11:51
Olvastad egyébként a többi hozzászólásomat a témával kapcsolatban? Nem úgy néz ki.El Sie7e írta:
De most ebből az utolsó 2 hszbol megint az jön le h aki veled nem ert egyet az hulye es nem lehet igaza
Fogadjuk el vegre h lehet mas vélemény is mint a sajátunk, es nem kell meggyozni mindenaron a masikat arrol hogy márpedig (csak h stilszeru legyek) 'egy valosag letezik'
Csak egy pelda h miert nem banom az index-szel tortenteket: https://index.hu/belfold/2020/07/14/nai ... nzultacio/
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 11:46
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 27., hétfő 11:43
De most ebből az utolsó 2 hszbol megint az jön le h aki veled nem ert egyet az hulye es nem lehet igazaSüti írta: Valóban, ezt így konkrétan nem írtad. De akinek az esze a helyén van, nem így viselkedik. Következtettem, de talán nem olyan merészet. Ha tévedek, elnézést.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 11:27
Mondtam ilyet, vagy te adod a számba?elfér a magyar média felületén
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 11:03
Egyikért sem fogok könnyet ejteni, eleve nem szeretem a közéleti újságírókat, szóval na. Ennél jobb médiát érdemelne ez az ország, de jelenleg ez a felhozatal,ilyeneket lehet olvasni, ez van.csababarca írta:
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 27., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 27., hétfő 10:57
Akkor gondolom ugyanígy drukkolsz az Origo, a 888, a pestisracok, meg az összes megyei lap megszűnésének is:)füst írta: viszont amióta csak egy valóság létezik, azóta drukkoltam hogy valami hasonló sors érje utol őket.
Bayer pedig ha jól tudom, végzettsége és szakmája alapján kollégád, legalább a szakmai bajtársiasság miatt ne mondd rá hogy alulművelt, mert szerintem nem az a bajod vele hogy hülye, hanem hogy sértő amit mond.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 10:47
Annyira azért nem fájt, jól megvoltam eddig is.neked tulajdonkeppen miert fajt az index letezese?
De én csak arra akartam reagálni, a többihez nincs hozzáfűznivalóm, mert már elmondtam a véleményem.De jó hogy megint egy dolgot kiragadtál, nem ez volt a mondandóm lényege
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 27., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 27., hétfő 10:15
Nem alulművelt de vállalhatatlan és egy bazi nagy szégyenfolt az országon.füst írta:https://youtu.be/aoajtl7BSe0Na a másik oldalon meg a mélységesen alulművelt Bajer
Nekem nem tűnik alulműveltnek. Ha már itt tartunk, a név helyes leírása sokkal többet elmond az alulműveltségről.![]()
HozzászólásSzerző: shoota » 2020. július 27., hétfő 10:11
Azert a klasszikus taknyukon és vérükön se maradjon ki ;)füst írta: Nekem nem tűnik alulműveltnek. Ha már itt tartunk, a név helyes leírása sokkal többet elmond az alulműveltségről.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 9:57
https://youtu.be/aoajtl7BSe0Na a másik oldalon meg a mélységesen alulművelt Bajer
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 27., hétfő 9:08
Ezt a célt szolgálná egy normális országban az MTI.El Sie7e írta:
A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzese
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 9:06
Füstre reagáltam, az egyik belefér, a másik nem. A hír pedig maga az információ, a tényközlés formájáról beszélgettünk. Száraz tényeket nyilván nagyon kevés helyzetben fogsz találni. De nálam elvárható lenne, hogy egy gazdasági hírt egy gazdasági szakember, sporthírt sportszakember, politikai hírt politikai szakember vizsgáljon (függetlenség részét hagyom, de legalább nem ferdítve). Ehhez képest az összes újságíró itthon mindenhez IS ért, olyan puzsérosan.El Sie7e írta:A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzeseSüti írta: A szerző objektív észrevételei/feljegyzése és az igazság torzítása között óriási különbség van.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 27., hétfő 8:51
A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzeseSüti írta: A szerző objektív észrevételei/feljegyzése és az igazság torzítása között óriási különbség van.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 27., hétfő 8:50
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem