Annyira azért nem fájt, jól megvoltam eddig is.neked tulajdonkeppen miert fajt az index letezese?
Az tény, hogy sosem voltak szimpatikusak,de nem zavartak, viszont amióta csak egy valóság létezik, azóta drukkoltam hogy valami hasonló sors érje utol őket.
Az az újságírói attitűd amit felmutattak az utóbbi években, az nekem nagyon nem jött be, nagyon magas polcra helyezték magukat, miközben...
De ettől függetlenül olvastam az indexet én is, jónéhány tudományos cikket is szivesen olvastam, viszont volt olyan ami a szakmámba vágott, és ott jött a másik dolog... az indexes újságírók egy része nemes egyszerűséggel polihisztornak képzeli magát, elolvas 1 wikipédia cikket, és szakértővé válik, és megírja a saját cikkjét. Egy olyan szakmai dologról, amihez többévnyi tanulás kell, hogy el legyen sajátítva, és hitelesen lehessen róla írni. Vagy ugye elég az indexnél dolgozni.
De én csak arra akartam reagálni, a többihez nincs hozzáfűznivalóm, mert már elmondtam a véleményem.De jó hogy megint egy dolgot kiragadtál, nem ez volt a mondandóm lényege
Bayer pedig ha jól tudom, végzettsége és szakmája alapján kollégád, legalább a szakmai bajtársiasság miatt ne mondd rá hogy alulművelt, mert szerintem nem az a bajod vele hogy hülye, hanem hogy sértő amit mond.