https://youtu.be/aoajtl7BSe0Na a másik oldalon meg a mélységesen alulművelt Bajer
Nekem nem tűnik alulműveltnek. Ha már itt tartunk, a név helyes leírása sokkal többet elmond az alulműveltségről.

HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 9:57
https://youtu.be/aoajtl7BSe0Na a másik oldalon meg a mélységesen alulművelt Bajer
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 27., hétfő 9:08
Ezt a célt szolgálná egy normális országban az MTI.El Sie7e írta:
A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzese
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 9:06
Füstre reagáltam, az egyik belefér, a másik nem. A hír pedig maga az információ, a tényközlés formájáról beszélgettünk. Száraz tényeket nyilván nagyon kevés helyzetben fogsz találni. De nálam elvárható lenne, hogy egy gazdasági hírt egy gazdasági szakember, sporthírt sportszakember, politikai hírt politikai szakember vizsgáljon (függetlenség részét hagyom, de legalább nem ferdítve). Ehhez képest az összes újságíró itthon mindenhez IS ért, olyan puzsérosan.El Sie7e írta:A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzeseSüti írta: A szerző objektív észrevételei/feljegyzése és az igazság torzítása között óriási különbség van.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 27., hétfő 8:51
A hir csak tenykozles, nem eszrevetelek hozzafuzeseSüti írta: A szerző objektív észrevételei/feljegyzése és az igazság torzítása között óriási különbség van.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 27., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 8:39
Objektív hírközléssel nehéz nagy olvasóbázist kialakítani, mert nem izgalmas. Viszont ha az újságíró beleszövi a saját gondolatait a hírbe, akkor arra tud rezonálni az olvasó, hogy hú ennek mennyire igaza van. Csak ezáltal a cikk elveszti a tárgyszerűségét, és hír megszűnik hírnek lenni, azaz véleménycikk válik belőle. De az olvasó vissza fog járni olvasni, mert tetszett neki amit írtak, az újságíró pedig azt látja, hogy ez kell a népnek, ezért a következő cikkében is kikacsint az olvasóinak.Hogy a fele nem igaz/ferdítés, hogy direkt félrevezetik az olvasót hogy nagyobbat szóljon, az nem számít
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 27., hétfő 8:21
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 8:17
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 27., hétfő 7:56
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 7:33
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 27., hétfő 7:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 27., hétfő 0:23
Nem érted..ez nem vicc volt, tényleg nincs független média kis hazánkban. Az Index se volt teljesen az bár kiemelkedett a szomorú magyar valóságból.Steve írta:Próbálkoztam..háthaDinhoL írta: István, lehetetlent kérsz, ugye tudod?![]()
![]()
De amúgy tényleg adjatok tippeket, mert eléggé hazavágnak ezek a propaganda újságok, nincs értelme ezeket olvasni.
Indexnek voltak szerintem tök érdekes politika mentes cikkei, azokat nagyon élveztem..Kár ezért.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 27., hétfő 0:20
Próbálkoztam..háthaDinhoL írta: István, lehetetlent kérsz, ugye tudod?![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 27., hétfő 0:16
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 27., hétfő 0:14
Tehát akkor a szélső bal marad, az érdekel.Steve írta: Se balos, se jobbos, se pedig nagyon jobbos nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 26., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 25., szombat 8:25
Szia!flori írta: Lehet itt erről értelmesen diskurálni? Nekem lenne igényem rá, de a nevetős fejekből nem sokat tudunk meg...![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 25., szombat 6:47
A madridom h lehet ennyivel az eurobarca mogott? A pena-rol nem is beszelvebalakal írta:Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.![]()
![]()
Azt meg el tudom kepzelni, hogy ezen a szukulo mediapiacon mennyire kellemes lehet ott hagyni az embernek a stabil munkahelyet.
HozzászólásSzerző: balakal » 2020. július 25., szombat 2:09
Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem