Biztos csak búcsúznak a kupátólRealista24 írta: Egy éve nyertek BL-t de úgy fotozkodnak, mintha duplaztak volna a szezonban.
VALAKI MONDJA EL MIÉRT??????????
Közben a City 70et adna Coulibalyiert.

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 25., szombat 22:48
Biztos csak búcsúznak a kupátólRealista24 írta: Egy éve nyertek BL-t de úgy fotozkodnak, mintha duplaztak volna a szezonban.
VALAKI MONDJA EL MIÉRT??????????
Közben a City 70et adna Coulibalyiert.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 25., szombat 22:27
Én nem vagyok szakember, edző csak szurkolóRealista24 írta: Kepa has conceded 8% of Chelsea's goals in their Premier League HISTORY
Zidane - Jim
Sok-null.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 25., szombat 22:19
IgenCsabi írta: minden rendben van, Laci?![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 25., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 25., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 25., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. július 23., csütörtök 18:13
LoLsebydani írta:44 meccsen játszott a felnőtteknél.OFFICIAL: Birmingham City will retire the No.22 shirt worn by 17-year-old Jude Bellingham following his move to Borussia Dortmund.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. július 23., csütörtök 17:41
44 meccsen játszott a felnőtteknél.OFFICIAL: Birmingham City will retire the No.22 shirt worn by 17-year-old Jude Bellingham following his move to Borussia Dortmund.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. július 23., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 23., csütörtök 13:33
Ezért nem is értem. Oké egy bizonyos hype jár egy bajnoknak de hát ilyen olyan történelemről beszélnek, meg mindhenhol olvasom hogy angol bajnokok meg bl győztesek mintha idén nyerték volna a bl-t ish3x0r írta:Ezek mind ilyen Messi tipusu rekordok. Amikor a valoban fontos mutatokban alul marad, akkor keresnek egy statisztikat, amiben vezet es hirtelen az lesz az uj merce:dzsi91 írta: Lényegében akkor most milyen rekordokat döntöttek meg? Mert itt nyomatják,hogy történelmi szezon de se aranykupa se pontrekord.
Nyilván nagy dolog megnyerni a premjerligát és jó focit toltak de ez max a liverpoolnak történelmi,a klubfutballnak annyira nem.
https://www.premierleague.com/news/1561869
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 23., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 23., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2020. július 23., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. július 23., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 23., csütörtök 9:38
Ebben is van igazság, de ezekre a védőkre hosszútávon nem lehet hagyatkozni. Ha stabilizálni akarják a helyüket a TOP4-ben, neadj'isten bajnoki címért szeretnének küzdeni, akkor szükség lesz legalább egy normális belső védőre, egy balhátvédre, és valószínűleg egy kapusra is. Lampard sosem lesz olyan típusú edző, mint Simeone, jobb védők meg valamelyest tudnánk kompenzálni a Chelsea támadó stílusát. Mondjuk Kepa is egy vicc, olyan szinten semmit nem tesz hozzá a legtöbb esetben...ToniKroos írta:Szerintem amúgy ez a lehúzás nem teljesen korrekt a védőkkel szemben.Nem láttam nagyon Chelsea meccset, de az ha sok gólt kapnak, az nem feltétlen a védők miatt van. Én inkább Lampardot venném elsősorban elő. Szervezetlen a csapat védekezésben. Meglehet nézni, hogy az atletico milyen védőkkel hozza folyamatosan a beton védekezést. Szerintem mind középszerű, de ha egy szervezett csapatba rakod őket, az lesz belőle, hogy még a legjobb csapatok is szenvednek ellenük. Valószínű Lampard támadni szeret inkább, ezért a védők sokszor magukra vannak hagyva, így pedig lehet bárki hátul, bele fog hibázni._Bushido_ írta: Ez a Chelsea védelem és védekezés kész vicc. Big joke!
Oké, hogy a Pool (főleg) Angliában király, de amilyen gólokat kapnak. Londoni kékek már igazoltak 2 támadót, egy harmadik jöhet (Havertz, bár más poszton is elvan), de védőről nem hallani, pedig az kéne igazán!
Szóval én azt mondom, ha Lampard kicsit fejlődik és megtalálja az egyensúlyt a támadás-védekezés között, akkor ez a védelem is elég lehet nekik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. július 23., csütörtök 9:02
Ezek mind ilyen Messi tipusu rekordok. Amikor a valoban fontos mutatokban alul marad, akkor keresnek egy statisztikat, amiben vezet es hirtelen az lesz az uj merce:dzsi91 írta: Lényegében akkor most milyen rekordokat döntöttek meg? Mert itt nyomatják,hogy történelmi szezon de se aranykupa se pontrekord.
Nyilván nagy dolog megnyerni a premjerligát és jó focit toltak de ez max a liverpoolnak történelmi,a klubfutballnak annyira nem.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. július 23., csütörtök 0:25
Szerintem amúgy ez a lehúzás nem teljesen korrekt a védőkkel szemben.Nem láttam nagyon Chelsea meccset, de az ha sok gólt kapnak, az nem feltétlen a védők miatt van. Én inkább Lampardot venném elsősorban elő. Szervezetlen a csapat védekezésben. Meglehet nézni, hogy az atletico milyen védőkkel hozza folyamatosan a beton védekezést. Szerintem mind középszerű, de ha egy szervezett csapatba rakod őket, az lesz belőle, hogy még a legjobb csapatok is szenvednek ellenük. Valószínű Lampard támadni szeret inkább, ezért a védők sokszor magukra vannak hagyva, így pedig lehet bárki hátul, bele fog hibázni._Bushido_ írta: Ez a Chelsea védelem és védekezés kész vicc. Big joke!
Oké, hogy a Pool (főleg) Angliában király, de amilyen gólokat kapnak. Londoni kékek már igazoltak 2 támadót, egy harmadik jöhet (Havertz, bár más poszton is elvan), de védőről nem hallani, pedig az kéne igazán!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 22., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. július 22., szerda 22:33
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem