Szia!flori írta: Lehet itt erről értelmesen diskurálni? Nekem lenne igényem rá, de a nevetős fejekből nem sokat tudunk meg...![]()
Nekem is volna, és írok is majd egy hosszabb bejegyzést a hétvégén, kiváncsi leszek mindenki véleményére.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 25., szombat 8:25
Szia!flori írta: Lehet itt erről értelmesen diskurálni? Nekem lenne igényem rá, de a nevetős fejekből nem sokat tudunk meg...![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 25., szombat 6:47
A madridom h lehet ennyivel az eurobarca mogott? A pena-rol nem is beszelvebalakal írta:Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.![]()
![]()
Azt meg el tudom kepzelni, hogy ezen a szukulo mediapiacon mennyire kellemes lehet ott hagyni az embernek a stabil munkahelyet.
HozzászólásSzerző: balakal » 2020. július 25., szombat 2:09
Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 25., szombat 0:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 24., péntek 23:04
Jó, de ezek után milyen ellenzéki érzületű újságíró fog odaszerződni?revolver írta: amúgy ha tippelni kéne, miután elül a balhé, csinálnak belőle egy herélt ellenzéki portált. azért a kz index 1,5m emberezdőlapja, köztük olyanoké akik sosem szavaznának a fideszre (de annyira nem tudatosak, hogy emiatt más felületre menjenek), szóval amolyan népszava tippem lenne. "ál" ellenzéki, egy két csattogatós cikk (de az sem a túl érzékeny területekről). szóval nem érdeke a fidesznek ezt a bázis átterelni mondjuk a 24.hu/444-hez (jó részük nem is menne), inkább jobb felettük kontrollt tartani.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 24., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. július 24., péntek 22:41
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 24., péntek 20:27
El Sie7e írta:Tjacks írta:
A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik neki![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. július 24., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 24., péntek 19:58
Tjacks írta:A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:
Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 24., péntek 19:18
A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?El Sie7e írta: Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 24., péntek 17:20
Aha es milyen penzbol? Nem veletlen allnak at fizetos platformra is.füst írta: Rettentő szomorú is vagyok.![]()
Amúgy minek új portál? Ott a 444 az ex indexes főszerkesztővel. Úgyis lassan előzi már az indexet, az a homokozó bőven jó a kilépő újságíróknak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. július 24., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: géza » 2020. július 24., péntek 15:20
Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?El Sie7e írta: Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 24., péntek 13:11
Vaszilyrol ennyitMarky írta:Mondjuk az számomra elég ok, hogy megjelent a Párt ökle, Vaszily és elindultak a személycserék a háttérben.El Sie7e írta: milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
ami miatt ez az egész folyamat elkezdődött
Valószínűleg a Kaleta ügy miatt gyorsult be a daráló és a főszerkesztőnek is emiatt kellett mennie.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 24., péntek 13:06
szerintem leírták, hogy miért.El Sie7e írta:
akkor ha már szomorú az egész, csak arra válaszoljon nekem vki, hogy milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 24., péntek 13:06
Mondjuk az számomra elég ok, hogy megjelent a Párt ökle, Vaszily és elindultak a személycserék a háttérben.El Sie7e írta: milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
ami miatt ez az egész folyamat elkezdődött
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 24., péntek 13:03
akkor ha már szomorú az egész, csak arra válaszoljon nekem vki, hogy milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?csababarca írta: Nem tudom ezen mi a vicces, szerintem szomorú inkább.
Remélem alapítanak egy másik portált a kilépett szerkesztők, mondjuk ebben a rendszerben 3-4 év múlva felzabálják azt is.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 24., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 24., péntek 12:56
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem