milyen értékesek a spanyoljainkRealista24 írta: Mayoral Lazio 20 millió. Erről szólnak a hírek.

mostanában a tucatspanyolokból jön be a legtöbb pénz
érdekes

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 24., péntek 22:38
milyen értékesek a spanyoljainkRealista24 írta: Mayoral Lazio 20 millió. Erről szólnak a hírek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 22:24
Nope.15-20, ezt olvasomCsabi írta:mi? az 5 milliót elírtad.Realista24 írta: Mayoral Lazio 20 millió. Erről szólnak a hírek.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 24., péntek 22:14
mi? az 5 milliót elírtad.Realista24 írta: Mayoral Lazio 20 millió. Erről szólnak a hírek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 24., péntek 21:45
Azert ne keverd mar a szezont a fazonnal. Nem attol lesz valaki spanyol allampolgar, mert valogatott lett. Felveszi a spanyolt, elveszti a japant es nem jatszhat tobbe valogatott meccset. Ennyirol van szo, de ugysem veszi fel es jol is teszi. Ha annyira jo, akkor meg ugyis adunk neki egy helyet.numberone1 írta:Mivel mar jatszott tet meccset a japan valogatottban, es azt mar nem lehet lecserelni, ezert nem fog hazat valtani.füst írta: Vagy keresni kell neki egy spanyol menyecskét akiért inkább spanyol az ember mint japán.
Amúgy is a csapat az első.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 24., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 24., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 24., péntek 18:11
Mivel mar jatszott tet meccset a japan valogatottban, es azt mar nem lehet lecserelni, ezert nem fog hazat valtani.füst írta: Vagy keresni kell neki egy spanyol menyecskét akiért inkább spanyol az ember mint japán.
Amúgy is a csapat az első.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 24., péntek 16:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 24., péntek 16:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 14:51
Utóbbit jövőre adja el Raiola 75 millióért plusz 30-40 egyéb díjérttubatibi írta: Jöjjön idén Haaland és Pogba, azt jókvagyunk.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. július 24., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 24., péntek 13:40
Meglátjuk. Nem érzem, hogy hoznánk bárkit, meg felesleges is lenne kicsit, így, hogy van egy Ödegaard kölcsönben, aki ha kéne ember középre, visszahoznánk szimplán idén. Hátra nem kell senki, jobbszélső meg nem nagyon van elérhető a piacon jó ár-érték arányban. Tényleg még egy Cavani lenne logikus, jó döntés, de azt meg csak mi emlegetjük itt a fórumon, egy kósza pletyka nem volt még, plusz úgy sejtem Jovictól nem lesz egyszerű jó áron megszabadulni. Casemiro csere megoldható Valverdével, bár mint mondtam az előbb pont középről hiányolok még egy plusz embert.Realista24 írta:Szerintem meg abban egyeztek meg, hogy nem lesz ész nélküli horror költekezés.Pad'em írta: A hírek pont arról szólnak, hogy megegyeztek Perezzel, hogy idén nem jön senkiMarca tavaly kb napra pontosan eltalálta kiket hozunk, szóval nem hiszem, hogy ne tudnák ha vki tervbe van nyárra, de reménykedni lehet valami meglepiben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 13:25
Szerintem meg abban egyeztek meg, hogy nem lesz ész nélküli horror költekezés.Pad'em írta: A hírek pont arról szólnak, hogy megegyeztek Perezzel, hogy idén nem jön senkiMarca tavaly kb napra pontosan eltalálta kiket hozunk, szóval nem hiszem, hogy ne tudnák ha vki tervbe van nyárra, de reménykedni lehet valami meglepiben
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 24., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 24., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 24., péntek 12:29
Kp-n azért lehet baj. Van 4 emberünk 3 posztra, amiből az egyik Modric. Aki oké, hogy most kipihenten lehozott pár klasszis hetet, de azért sorozatterhelés mellett 35 évesen meglepő lenne, ha ezt jövőre is tudná hozni. Oda hoznék egyedül embert, mert ez sztem karcsú lesz. Ödegaard simán befért volna már jövőre is, nem feltétlen értem, hogy miért nem lehet Modriccal rotálva elkezdeni beépíteni. Pláne, hogy 21-re várjuk Mpabbét, Camavingát, Ödegaardot, Kubot meg még ki tudja kit, egyszerre nehezebb lesz mindenkit játszatniRealista24 írta:Kozepen és hátul megvagyunk
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 24., péntek 12:25
A legnagyobb baj ezzel megint az lesz, hogy nem lesz a keretben dedikált jobb szélső, max LV.Realista24 írta:Előre van három emberünk, aki újnak számít majd.ziro4vr írta: Kubo jó szezont tolt, de az mindig madridban derül ki, hogy kinek mekkora a pöcse. Jövőre még ugyanúgy félmegoldás lenne mint Asensio, Rodrygo, Lucas vagy Vino. Vagy sajnos Hazard egyelőre.
Beteg mód én Vinoban látom hogy jövőre léphet előre.
Ase, Hazard, Rodry és Vini. Négyen tesznek ki talán hármat.
Kozepen és hátul megvagyunk, idén eladunk, egy év múlva meg Mbappe és Camavinga pakkal erősítsünk.
Amúgy Cavani ingyen jó lenne. Magas fizu ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 24., péntek 12:19
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem