Puhatolózunk itt, aztán a BL után jön a bumm.
2 igazolás lesz. 1 KP, 1 támadó
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 24., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 24., péntek 12:29
Kp-n azért lehet baj. Van 4 emberünk 3 posztra, amiből az egyik Modric. Aki oké, hogy most kipihenten lehozott pár klasszis hetet, de azért sorozatterhelés mellett 35 évesen meglepő lenne, ha ezt jövőre is tudná hozni. Oda hoznék egyedül embert, mert ez sztem karcsú lesz. Ödegaard simán befért volna már jövőre is, nem feltétlen értem, hogy miért nem lehet Modriccal rotálva elkezdeni beépíteni. Pláne, hogy 21-re várjuk Mpabbét, Camavingát, Ödegaardot, Kubot meg még ki tudja kit, egyszerre nehezebb lesz mindenkit játszatniRealista24 írta:Kozepen és hátul megvagyunk
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 24., péntek 12:25
A legnagyobb baj ezzel megint az lesz, hogy nem lesz a keretben dedikált jobb szélső, max LV.Realista24 írta:Előre van három emberünk, aki újnak számít majd.ziro4vr írta: Kubo jó szezont tolt, de az mindig madridban derül ki, hogy kinek mekkora a pöcse. Jövőre még ugyanúgy félmegoldás lenne mint Asensio, Rodrygo, Lucas vagy Vino. Vagy sajnos Hazard egyelőre.
Beteg mód én Vinoban látom hogy jövőre léphet előre.
Ase, Hazard, Rodry és Vini. Négyen tesznek ki talán hármat.
Kozepen és hátul megvagyunk, idén eladunk, egy év múlva meg Mbappe és Camavinga pakkal erősítsünk.
Amúgy Cavani ingyen jó lenne. Magas fizu ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 24., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 12:11
Előre van három emberünk, aki újnak számít majd.ziro4vr írta: Kubo jó szezont tolt, de az mindig madridban derül ki, hogy kinek mekkora a pöcse. Jövőre még ugyanúgy félmegoldás lenne mint Asensio, Rodrygo, Lucas vagy Vino. Vagy sajnos Hazard egyelőre.
Beteg mód én Vinoban látom hogy jövőre léphet előre.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 24., péntek 10:18
Nem leszAnthony írta: Majd Vazquez varázsol![]()
Remélem azért csak lesznek valami igazolások is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 24., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. július 24., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 24., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 23., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. július 23., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. július 23., csütörtök 12:49
Én ezt úgy olvastam, hogy Jovic ügynöke tárgyal Rebic kölcsönszerződésének egy évvel korábban való véglegesítéséről Maldinivel. Felröppent Jovic helyzete is, viszont a 60 millió körüli összeget szeretnénk érte.Pad'em írta: Jovic ügynöke Milánóban tárgyal Maldiniékkel.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 23., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 23., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 23., csütörtök 12:35
Ha francia vagy brazil lenne, már visszahoztuk volnaKerlon írta: Keveset beszeltunk a gyerekrol, aztan a legjobban teljesitett talan a kolcsonben szereplok kozul.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 23., csütörtök 12:34
Ez így azért elég karcsún hangzik. Előbb tolnám fel Ramost, mint Vinyót vagy Rodrygot centerbe, Iscoról meg nem is beszélve. Ezesetben maradjon Mariano, ha neki bejön az évi 45 perc játék, de Benz egyedül nem maradhat a keretben csatárnak. Lesérül és nekünk lőttekRealMadridFanatic írta: Ha Benzema kiesik, akkor valamelyik brazil fiatal lehet esetleg feltolva, vagy Isco hamis kilences. Nem érzem, hogy igazolnánk kimondottan Benzema mögé centert. Mondjuk ebben az esetben Marianot nem küldeném el.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. július 23., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. július 23., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. július 23., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 23., csütörtök 12:19
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem