Sorozatok, TV műsorok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Sorozatok, TV műsorok
ledaraltam ( mondjuk ez nagy idezojelben ertendo a kb napi 2 resszel ) a peaky fokin' blinderst.
osszessegeben azt kell mondjam, hogy valamiert a labamrol annyira nem vett le, mint nehany masik topsorozat, de ketsegtelenul baromi eros.
utosek a karakterek (mondjuk a nok eleg masodlagosak, neha ossze is kevertem oket), a zenei alafestes patent, a kor es kornyek abrazolasa tobb, mint kivalo (szerintem a legnagyobb erossege ez) es ugy en bloc a hangulatra sem lehetett panasz.
kulon tetszett az eltulzott akcentusuk, mert eltem birmingham kornyeken is.
az, hogy voltak uresjaratok meg neha elnyujtott csaladi dramazasok, az rakott egy egeszseges egyensulyt a sztoriba, es bar nehol leult a dolog vagy erdektelen volt emiatt, sokkal fogyaszthatobb volt szamomra, mintha 5 szezonon keresztul csak oldokles ment volna.
hardy es brody szinesitettek a sorozatot, bar nekem elobbi karaktere kisse groteszk es kihagyhato lett volna, changretta meg kellett bele de nehol eltulzott volt.
ha mar karakterek, nekem arthur a kedvencem, nagy forma.
aki vegig latta, az tudja, hogyan ert veget az 5. evad, de szvsz evidens, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megsem huzza meg a ravaszt, valahogy lezarjak a mosley szalat 1-2 resz alatt es kezdenek egy ujat megint.
varom. :agree:
osszessegeben azt kell mondjam, hogy valamiert a labamrol annyira nem vett le, mint nehany masik topsorozat, de ketsegtelenul baromi eros.
utosek a karakterek (mondjuk a nok eleg masodlagosak, neha ossze is kevertem oket), a zenei alafestes patent, a kor es kornyek abrazolasa tobb, mint kivalo (szerintem a legnagyobb erossege ez) es ugy en bloc a hangulatra sem lehetett panasz.
kulon tetszett az eltulzott akcentusuk, mert eltem birmingham kornyeken is.
az, hogy voltak uresjaratok meg neha elnyujtott csaladi dramazasok, az rakott egy egeszseges egyensulyt a sztoriba, es bar nehol leult a dolog vagy erdektelen volt emiatt, sokkal fogyaszthatobb volt szamomra, mintha 5 szezonon keresztul csak oldokles ment volna.
hardy es brody szinesitettek a sorozatot, bar nekem elobbi karaktere kisse groteszk es kihagyhato lett volna, changretta meg kellett bele de nehol eltulzott volt.
ha mar karakterek, nekem arthur a kedvencem, nagy forma.
aki vegig latta, az tudja, hogyan ert veget az 5. evad, de szvsz evidens, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megsem huzza meg a ravaszt, valahogy lezarjak a mosley szalat 1-2 resz alatt es kezdenek egy ujat megint.
varom. :agree:
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hajrásanko. írta: ki hallgatta a morning show-t ma?vadon jani melyik sorozatról beszélt?

Nekem második évad után már kivolt a faszom, totál elvesztettem a fonalat, ki kivel van és miért csinál.ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
a billions-t mondanám hasonlónak, ha még nem volt megHalfkey írta: Suitshoz hasonló sorozatra ötletek?
92:48
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon jó.ziro4vr írta:Bővebben?ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()
![]()

Nalam amúgy első evad a tuti.
Utana mar atmegy tulzoba,de nem szar semmiképp
ZIDANE
Suitshoz hasonló sorozatra ötletek?
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ki hallgatta a morning show-t ma?
vadon jani melyik sorozatról beszélt?

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én is pont most nézem, az első két évadot befejeztem. nem top5-ös sorozat nálam, de attól még fasza.
a második évad jóval komplexebb, mint az első, de végülis hasonló módon zajlanak a dolgok, ha nem nagyon jött be az első nem hiszem, hogy a második miatt eldobnád az agyad. bár azért visszagondolva, jópár fordulat volt benne.
a második évad jóval komplexebb, mint az első, de végülis hasonló módon zajlanak a dolgok, ha nem nagyon jött be az első nem hiszem, hogy a második miatt eldobnád az agyad. bár azért visszagondolva, jópár fordulat volt benne.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Kíváncsi lettem a Dark-ra, az első évadot megnéztem, de nem dobtam el az agyam. Nem volt rossz, de olyan nagyon nem húzott be, és nem érzem úgy, hogy folytatni szeretném. Szóval kérdésem, h ha így vagyok vele az első évad után folytassam mégis, vagy akkor már nincs benne több számomra, később sem fog behúzni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dark S3
Elég sokáig húztam a számat, de az utolsó két rész kárpótolt, akkor indult be és korrektül lezárták. A 2. évad szerintem jobb volt, de ez a 3 évad így egyben eléggé fasza összességében.
Elég sokáig húztam a számat, de az utolsó két rész kárpótolt, akkor indult be és korrektül lezárták. A 2. évad szerintem jobb volt, de ez a 3 évad így egyben eléggé fasza összességében.
Nem illik.
- ateeemadrid
Valahogy így, volt nálam is, én is kapkodtam a fejem, aztán szépen lassan azért összeállt a végére. Iszonyat intelligens sorozat, szerencsére a sok mindfuckot nem ilyen Lost módon oldották meg. Nálam egyik all time kedvenc lett, biztos újrázom majd.4 rész után úgy, hogy nem újráztam előtte, eléggé kacifántos

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
4 rész után úgy, hogy nem újráztam előtte, eléggé kacifántos.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a Martha, aki a jövőben a a Noahval van és tudni szeretné az eredetet, az ki a tököm? Az melyik Martha???Realfan1 írta:Épp most fejeztem be, nagyon zseniális volt.ziro4vr írta: Darkot ledarálta már valaki? Kritikák jókat írtak.![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
3.évadot már nagyon elcseszték. Felbuzdulva a sikereken, a 3.évadot már nagyon elnyújtották, minőségi romlás is lett. Azért itt is volt jó pár világsztár.h3x0r írta:En is elkezdtem nezni, viszont nem tudom milyen csúcssztárokra gondolsz, mert pont azok hianyoznak belole. A zsuri a tippelgetesnel tenyleg folyamatosan bemondta az A meg B kategorias neveket, majd az esetek tobbsegeben a leleplezes utan azonnal ment a wikipedia, hogy na o meg ki. Azert kivancsi lennek, hogy a 2. evadban a 16 szemelybol hanyat ismertel arcrol/nevrol.._Bushido_ írta: Végignéztem a hazai Álarcos énekes amerikai verzióját, és hát elképesztő milyen világsztárok vállalják ezt. Itthon bár végig nem néztem, de jóformán a B, C vonalas tagok voltak, odakint viszont tényleg csúcssztárok! pl Seal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tony Hawk, Lil Wayne, Bella Thorne ismerhető a médiából, Rob Gronkowski, Jesse McCartney és Bow Wow is ismerhető, odakint a baseballos fószer szintén. de kint mind ismerős volt nekik. nekünk kevésbé - csak a sor elején lévők
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Épp most fejeztem be, nagyon zseniális volt.ziro4vr írta: Darkot ledarálta már valaki? Kritikák jókat írtak.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az tényleg remek, én imádtam.h3x0r írta: Van egy listam 150+ sorozattal, egy resze mar fogalmam sincs miert kerult fel, de a heten beprobaltam par szitkomot.
Malcolm in the Middle
Ez viszont tetszik, multitaskinghoz tokeletes.
Most a Dokikat néztem újra, hihetetlenül jó

A Darkot meg én is megnézem a nyár hátra levő részén.
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Van egy listam 150+ sorozattal, egy resze mar fogalmam sincs miert kerult fel, de a heten beprobaltam par szitkomot.
Alexa & Katie
2 gimis baratno, az egyik rakos. Annyira kora delutani disney sorozat feelingje van. Nem az en stilusom, egy resz boven eleg is volt belole.
Baby Daddy
3 srac elkezdi nevelni az egyikuk gyereket. Varnam a poenokat, vagy hogy legalabb aranyos legyen, de semmi.
Melissa & Joey
Megneztem belole tobb reszt is, de egy sorozat ennel kozepesebb nem is nagyon lehetne.
Everybody Hates Chris
Mar jo par eve nem birom azokat a sorozatokat, ahol a foszereplo folyamatosan sziv: Bojack, Silicon Valley, You're The Worst - mindegyiket ezert kaszaltam. Igy ennek a sorozatnak is kasza lett a vege, pedig volt benne 1-2 igeretes pillanat.
Malcolm in the Middle
Kozben kedved kaptam es elkezdtem az Extrast is ujrazni. Lehet egy darabig most maradok ennel a brit vonalnal.
Alexa & Katie
2 gimis baratno, az egyik rakos. Annyira kora delutani disney sorozat feelingje van. Nem az en stilusom, egy resz boven eleg is volt belole.
Baby Daddy
3 srac elkezdi nevelni az egyikuk gyereket. Varnam a poenokat, vagy hogy legalabb aranyos legyen, de semmi.
Melissa & Joey
Megneztem belole tobb reszt is, de egy sorozat ennel kozepesebb nem is nagyon lehetne.
Everybody Hates Chris
Mar jo par eve nem birom azokat a sorozatokat, ahol a foszereplo folyamatosan sziv: Bojack, Silicon Valley, You're The Worst - mindegyiket ezert kaszaltam. Igy ennek a sorozatnak is kasza lett a vege, pedig volt benne 1-2 igeretes pillanat.
Malcolm in the Middle
Kozben kedved kaptam es elkezdtem az Extrast is ujrazni. Lehet egy darabig most maradok ennel a brit vonalnal.