Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nekem a második évad jobban tetszett, a harmadikban az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ádám és Éva vonal annyira nem jött be, és az eleje eléggé időhúzásnak tűnt, de az utolsó 2-3 rész kárpótolt.
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Tetszett, hogy nem esett szét a törénet, pedig bőven benne volt, hogy nem tudnak ennyi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!világot és idősíkot kezelni. Bár a 3. évad első 4-5 részében fogalmam sem volt, hogy mit nézek, de bíztam a készítőkben, mert megírták valahol, hogy a végét előre megírták.ziro4vr írta:Bővebben?ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()
![]()
Szerintem a rengeteg karaktert is jól kezelték, a végére mindenkinek tiszta volt a motivációja, és nem csak szimplán pszichopata volt.
A tudomány-vallás ttéma érintésekkel pedig mindig le tudnak nyűgözni, és itt jól adagolták.
Az egész sorozat HANGULATA pedig zseni. Főleg a zene. Nekem a wonderful life sem volt snassz, tetszett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ertem, sejtettem, hogy azert van, mert valtozik a kinalat es nincs licence ra mar.
igy a mindhuntersbe kezdtunk bele, hat az elso resz eleg almosito volt, de csak jokat olvastam rola.
igy a mindhuntersbe kezdtunk bele, hat az elso resz eleg almosito volt, de csak jokat olvastam rola.
Fargo se a román se a magyar Netflixen nincs, neked egyébként az számit a románon mi van. Régen nem így volt (ahová utaztál azt vette figyelembe), de kb egy éve változott.
A jogdíjak miatt más ugye az országonkénti kínálat.
A jogdíjak miatt más ugye az országonkénti kínálat.
- h3x0r
Nincs netflixem, de ha atallitod a nyelvet angolrol, akkor elofordulhat, hogy nehany sorozatot kiszed, amikhez nincs szinkron vagy felirat.'shutterisland írta: kaptunk egy netflix accot hasznalatra ( romaniabol es premium ultra hd csomag ) de nem talalok dolgokat amiknek ott kellene lennie, pl a fargo sorozat.
ez normalis ?
Akkor a 3-ba bele se kezdj.Sierra írta:Nekem második évad után már kivolt a faszom, totál elvesztettem a fonalat, ki kivel van és miért csinál.ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()
![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
kaptunk egy netflix accot hasznalatra ( romaniabol es premium ultra hd csomag ) de nem talalok dolgokat amiknek ott kellene lennie, pl a fargo sorozat.
ez normalis ?
ez normalis ?
- 'shutterisland
ledaraltam ( mondjuk ez nagy idezojelben ertendo a kb napi 2 resszel ) a peaky fokin' blinderst.
osszessegeben azt kell mondjam, hogy valamiert a labamrol annyira nem vett le, mint nehany masik topsorozat, de ketsegtelenul baromi eros.
utosek a karakterek (mondjuk a nok eleg masodlagosak, neha ossze is kevertem oket), a zenei alafestes patent, a kor es kornyek abrazolasa tobb, mint kivalo (szerintem a legnagyobb erossege ez) es ugy en bloc a hangulatra sem lehetett panasz.
kulon tetszett az eltulzott akcentusuk, mert eltem birmingham kornyeken is.
az, hogy voltak uresjaratok meg neha elnyujtott csaladi dramazasok, az rakott egy egeszseges egyensulyt a sztoriba, es bar nehol leult a dolog vagy erdektelen volt emiatt, sokkal fogyaszthatobb volt szamomra, mintha 5 szezonon keresztul csak oldokles ment volna.
hardy es brody szinesitettek a sorozatot, bar nekem elobbi karaktere kisse groteszk es kihagyhato lett volna, changretta meg kellett bele de nehol eltulzott volt.
ha mar karakterek, nekem arthur a kedvencem, nagy forma.
aki vegig latta, az tudja, hogyan ert veget az 5. evad, de szvsz evidens, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megsem huzza meg a ravaszt, valahogy lezarjak a mosley szalat 1-2 resz alatt es kezdenek egy ujat megint.
varom. :agree:
osszessegeben azt kell mondjam, hogy valamiert a labamrol annyira nem vett le, mint nehany masik topsorozat, de ketsegtelenul baromi eros.
utosek a karakterek (mondjuk a nok eleg masodlagosak, neha ossze is kevertem oket), a zenei alafestes patent, a kor es kornyek abrazolasa tobb, mint kivalo (szerintem a legnagyobb erossege ez) es ugy en bloc a hangulatra sem lehetett panasz.
kulon tetszett az eltulzott akcentusuk, mert eltem birmingham kornyeken is.
az, hogy voltak uresjaratok meg neha elnyujtott csaladi dramazasok, az rakott egy egeszseges egyensulyt a sztoriba, es bar nehol leult a dolog vagy erdektelen volt emiatt, sokkal fogyaszthatobb volt szamomra, mintha 5 szezonon keresztul csak oldokles ment volna.
hardy es brody szinesitettek a sorozatot, bar nekem elobbi karaktere kisse groteszk es kihagyhato lett volna, changretta meg kellett bele de nehol eltulzott volt.
ha mar karakterek, nekem arthur a kedvencem, nagy forma.
aki vegig latta, az tudja, hogyan ert veget az 5. evad, de szvsz evidens, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megsem huzza meg a ravaszt, valahogy lezarjak a mosley szalat 1-2 resz alatt es kezdenek egy ujat megint.
varom. :agree:
- h3x0r
hajrásanko. írta: ki hallgatta a morning show-t ma?vadon jani melyik sorozatról beszélt?
Nekem második évad után már kivolt a faszom, totál elvesztettem a fonalat, ki kivel van és miért csinál.ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
a billions-t mondanám hasonlónak, ha még nem volt megHalfkey írta: Suitshoz hasonló sorozatra ötletek?
92:48
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon jó.ziro4vr írta:Bővebben?ikelemen5 írta: Dark
10/10.![]()
![]()
Nalam amúgy első evad a tuti.
Utana mar atmegy tulzoba,de nem szar semmiképp
ZIDANE
Suitshoz hasonló sorozatra ötletek?
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ki hallgatta a morning show-t ma?
vadon jani melyik sorozatról beszélt?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én is pont most nézem, az első két évadot befejeztem. nem top5-ös sorozat nálam, de attól még fasza.
a második évad jóval komplexebb, mint az első, de végülis hasonló módon zajlanak a dolgok, ha nem nagyon jött be az első nem hiszem, hogy a második miatt eldobnád az agyad. bár azért visszagondolva, jópár fordulat volt benne.
a második évad jóval komplexebb, mint az első, de végülis hasonló módon zajlanak a dolgok, ha nem nagyon jött be az első nem hiszem, hogy a második miatt eldobnád az agyad. bár azért visszagondolva, jópár fordulat volt benne.
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Kíváncsi lettem a Dark-ra, az első évadot megnéztem, de nem dobtam el az agyam. Nem volt rossz, de olyan nagyon nem húzott be, és nem érzem úgy, hogy folytatni szeretném. Szóval kérdésem, h ha így vagyok vele az első évad után folytassam mégis, vagy akkor már nincs benne több számomra, később sem fog behúzni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dark S3
Elég sokáig húztam a számat, de az utolsó két rész kárpótolt, akkor indult be és korrektül lezárták. A 2. évad szerintem jobb volt, de ez a 3 évad így egyben eléggé fasza összességében.
Elég sokáig húztam a számat, de az utolsó két rész kárpótolt, akkor indult be és korrektül lezárták. A 2. évad szerintem jobb volt, de ez a 3 évad így egyben eléggé fasza összességében.
Nem illik.
- ateeemadrid
Valahogy így, volt nálam is, én is kapkodtam a fejem, aztán szépen lassan azért összeállt a végére. Iszonyat intelligens sorozat, szerencsére a sok mindfuckot nem ilyen Lost módon oldották meg. Nálam egyik all time kedvenc lett, biztos újrázom majd.4 rész után úgy, hogy nem újráztam előtte, eléggé kacifántos